Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

As tai izvelgiu lietuviskaji vyrioka ,islepinta iki negaliu. Pirstines jam mat ieskok, pats turi savo daiktus susiziuret. But isgrustas i karo stovykla dviem men

Nu jam tu pirstiniu ne nereikejo.  Zn., ciagi, kad pasokdint mane :D Nes gi, o booooze, vaikas nusibrozdino!!!  :D

Kazkada seniai kai kartu su jo tevu atostogavom jis begdamas uzkliuvo uz plyteles 3 m ir nusitarkavo kelius, tai toks buvo skandalas tada, kad as papriestaravau imti vezima, nes vaikas tuos 500 metru iki juros gali nueit :D
Reakcijos i nusibrozdinima visad budavo lyg vaikas bent pora kaulu susilauzes butu, nes gi SKAUDA! Tai ko noret, kad biski popa lialia uzaugo.

Atsakyti

Labas rytas, 

Retas kuris tėvas gerai sureaguoja į vaikui nustatytą diagnozę, ypač internetu. Turbūt neteko skaityti, kad pasakytų, chm.. pasidomėsiu. Kita vertus, sunku ką nors nuspręsti, nes yra tik Amadėjos kalbos. O, jos visas gyvenimas, kasdienybė sukasi tik arba apie kurį nors iš vyrų/vyrus, arba apie vaikus. Kažkaip net ten kur nėra problemų, Amadėja sugeba pateikti taip, lyg yra problema. Neįsižeisk, Amadėja. Ne iš piktos valios rašau, tiesiog toks vaizdas susidaro iš tavo kalbų.  :4u:​ 

Atsakyti

Man kas pasakytų, kad mano vaiko elgesys panašus į kokį tais sindromą, tai viską perskaityčiau kas ką rekomenduotų. Vien tai, kad pati skundiesi jo elgesiu ir nežinai kaip su tuom tvarkytis. Gal perskaičius knygą tau pačiai lengviau būtų, rastume atsakymus. Na, bet čia tau spręsti aišku.

Net nesugalvočiau kam nors taip sakyt, ypač kai panašumų ieškoma tik iš pasakojimo internete nuotrupų ir galima nežinia kaip toli į šoną nusiinterpretuoti, o mamai tik bereikalingo nerimo pasėti. Nepanašus man Amadėjos vaikas į jokį su sindromu. Jeigu būtų įtarimų - tai juk matytų tie, kurie kasdien su juo bendrauja, mato jo elgesį, mokytoja pastebėtų...

Atsakyti

Vuo, pas mus šiandien paskelbė, kad nuo kitų  metų nebebus pirkti plastmasinių šiaudelių, gėrimų maišiklių (tų kokteilių pagaliukų) ir ausų krapštukų. Na, gal ausis ne visi valom, bet grožio procedūrose dažnai gi naudojam, tuos pagaliukus su vatos gabaliukais. Vot teip, tvarka bus. 

Atsakyti

But isgrustas i karo stovykla dviem men

Mhm, ir tu nori pasakyt kad ten tai jau oho kokiu vyru padarytu, jo? Norėtum.

buvo maniskis poroj tokių stovyklų, ir tas miegojimas ant žemės palatkėse ( ypač “faina” kad beveik visą laiką lijo ir miegojo kaip paršai purve), atsispaudimai ir gainiojimai kažkokios apčiuopiamos naudos nedavė. Užtat prisigaudė itin daug rusiškų keiksmažodžių ir išsireiškimų, kuriuos išgyvendint užėmė daug laiko ir pastangų.

labs.

Atsakyti

Vuo, pas mus šiandien paskelbė, kad nuo kitų  metų nebebus pirkti plastmasinių šiaudelių, gėrimų maišiklių (tų kokteilių pagaliukų) ir ausų krapštukų. Na, gal ausis ne visi valom, bet grožio procedūrose dažnai gi naudojam, tuos pagaliukus su vatos gabaliukais. Vot teip, tvarka bus. 

O tai kuo juos pakeisti?  Pagaliukus su vatos gabaliukais mačiau medinius. O šiaudelius?

per maži daiktai, kad džiaugtis dėl užterštumo mažinimo, ir per nepatogu, jei jų nebūtų visai.

Atsakyti

Limca, tai bus tų krapštukų, tik pagaliukai mediniai o ne plastmasiniai apvynioti vata. LT jau yra.

Atsakyti

O tai kuo juos pakeisti?  Pagaliukus su vatos gabaliukais mačiau medinius. O šiaudelius?

per maži daiktai, kad džiaugtis dėl užterštumo mažinimo, ir per nepatogu, jei jų nebūtų visai.

Stikliniai šisudeliai būna. Dar ten iš kažko eko-šmeko.

Atsakyti

Yra popieriniai šiaudeliai, aš namie jau turiu. Labai fainūs, tarp kitko. Daug smagesni. 

91GHkA1MIsL._SL1500_.jpg

Va, dėl medinių krapštukų nežinojau, reikia paieškoti, gera idėja. 

Atsakyti

Yra mediniai ausų krapštukai, žinoma truputį brangesni ;)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 22 gegužės 2019 - 10:24

Tegu pradeda. Kad ir nuo mažų. Ir iš mažų susidaro DIDELI. Va, kad ir plastikinių maišelių atsisakymas  ar keitimas į suyrančius daugelyje pardžių aišku, atrodo mažas, bet per tokį srautą žmonių jau nebemažas.

Atsakyti

Aš labai palaikau plastiko atsisakymą ir pati prie  jo prisidedu kiek galiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 22 gegužės 2019 - 10:32