Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Uj unsure.gifkas per kvepalai? Mane viena kart nuo Kilian meginuko visa diena pykino rolleyes.gifblink.gif

Sospiro Erba Gold  :bijau2: 

Nėra vienodų autistu, limcamca. Turbūt ta žinai. Bet yra signalai kad kažkas ne taip. Ir mamos visada ta jaučia. O keistoki tikrai visi autistai daugiau mažiau, lyginant su neurotipiskaus vaikais. Dėl to ir pastebi pedagogai tokius

Labai klysti. 

Barbora va siulo alternatyva - prekes gali atvezt celofaniniuose arba popieriniuose maisuose. Kadangi as tuos celofaninius labai liuksiskai sunaudoju kaip siuksliu maisus, tai pamascius juos ir pasirinkau, kaip visad.

Tai blogai.  :D Nes išmesi į bendras šiukšles, o reikia rūšiuoti  :D​ 

Atsakyti

Sospiro Erba Gold  :bijau2:

Labai klysti. 

Tai blogai.  :D Nes išmesi į bendras šiukšles, o reikia rūšiuoti  :D 

Nenori tiesiog galvot apie tai, neigia ženklus. Bet nujaučia, jei augina vaiką pačios. Tiesiog ne visi nori matyt nepatogią tiesą 

Aišku dar būna tokių kurioms px viskas

Atsakyti

Lt rūšiuoti sudėtinga, tie konteineriai amžinai perpildyti stovi, savaitėm neišveža. O butuose virtuvės mažos, nėra kur sandėliuoti kelių rūšių šiukšles. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 05 23, 16:11)
Tai blogai.  biggrin.gif Nes išmesi į bendras šiukšles, o reikia rūšiuoti  biggrin.gif​ </p>

mes rusiuojam. Bet i ta siuksliadeze, i kuria metam darzoviu/vaisiu atliekas ir visa kita, kas "nesirusiuoja" tai tiesiu irgi polietilenini maisiuka. O tu ne?
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2019 05 23, 16:26)
<p>Lt rūšiuoti sudėtinga, tie konteineriai amžinai perpildyti stovi, savaitėm neišveža. O butuose virtuvės mažos, nėra kur sandėliuoti kelių rūšių šiukšles. </p>

Aplaidziai organizuoja, abydna. Aisku, nepatogumu yr su tuo rusiavimu ne vien del keliu siuksliu deziu, man pvz.ir tie trys konteineriai prie vartu vietos uzima. Nu bet tai ka...
Atsakyti

mes rusiuojam. Bet i ta siuksliadeze, i kuria metam darzoviu/vaisiu atliekas ir visa kita, kas "nesirusiuoja" tai tiesiu irgi polietilenini maisiuka. O tu ne?
Papildyta:

Aplaidziai organizuoja, abydna. Aisku, nepatogumu yr su tuo rusiavimu ne vien del keliu siuksliu deziu, man pvz.ir tie trys konteineriai prie vartu vietos uzima. Nu bet tai ka...

Trys konteineriai aišku gražumo nepriduoda. Bet išveža tai pagal grafiką. Rūšiuojam.

Atsakyti

Pas mus keturi konteineriai, vieno neužteko plastikui ir popieriui, užsisakėm dar vieną. Ir man jie nepatinka priekiniam kieme, tai nutysiau į galinio kiemo patį galą, už batuto, diedas keikia, kai per balas reikia tempti juos į gatvę išvežimo dienomis. Užtat gražu! Jokių konteinerių priekiniam kiemelyje nebus! 

Perku kas tinka, į pakuotę dėmesio nekreipia. Ir muilą su dozatorium naudojam. 

Maisto atliekoms pas mus duoda suįrančius maišelius savivaldybėje.

Terreza, pafotkinsiu, įmesiu. Geros kelionės.

Fate, tai jamama tačkė buvo, jei tik 5 dienas telaukei.

AA, kokioj srityje gavai meistro titulą?

Mano mama yra baisioje neviltyje nes nuo tų visųautizmųiraspergerių nėra tablečių. Pergyvena dėl lėlės. 

Trešnia, ačiū.

Kaip tingiu šiandien. Dar papildomai dirbt radau, maitinsiu klientų katinus, kol tie po pasaulį duosis. DiedAs mane iš namų iškraustys.

Atsakyti

O kuo blogai muilas su dozatorium? grazius dozatorius nupirkau, muilo dapilu, tiesa, gabalinis irgi salia, kas kuo nori tas tuo muiluojas, pasirinkimas tsakant.
Atsakyti

O kuo blogai muilas su dozatorium? grazius dozatorius nupirkau, muilo dapilu, tiesa, gabalinis irgi salia, kas kuo nori tas tuo muiluojas, pasirinkimas tsakant.

Aš taip pat nepagaunu kampo dėl dozatorių. man gražu ir patogu. Galbūt todėl, kad ten ne ekologiškas skystas muilas?  Tai galima kokio norit įsipilt.

Atsakyti

Zodziu paskaiciau, tai vienu metu kritau i panika kad noriu 4 poras batu detis i atostogas, kad neturiu rubu apart sukneliu, nebezinau ka detis i atostogas blink.gif Tada uzsimaniau valgyt prisiziurejus vaizdu biggrin.gif O galiausiai supratau, kad plastiko niekada neskaiciuju kiek nuperku ir ismetu unsure.gifnegerai doh.gifnono2.gif Ir dar Upjora ir *Persefone* sveikinimai su praejusiu gimtadieniu 4u.gif4u.gif
As dejausi: 2 poras basuciu, sliopkes, sportbaciai, 2caukstakulniai 🙈. Viska naudojau jau nekalbu apie rubus 😂. Bet per abi su dukra 2 lagaminais sudarem ciut virs 20 kg registruotam. Cia su visom priemonem ir t.t
Atsakyti

Aš taip pat nepagaunu kampo dėl dozatorių. man gražu ir patogu. Galbūt todėl, kad ten ne ekologiškas skystas muilas?  Tai galima kokio norit įsipilt.

As taip pat perku muilo putas su dozatorium.

Atsakyti

Limcamca rašė, kad atsisakė muilo su dozatorium. Gabalinis man fuj. Ypač WC. Viakšt. 

Su 5 kg, kaip Terreza iškeliavo, aš  anikaip. Man norisi šviežių rūbų kiekvieną dieną, vakarui vėl kažką kitko, jei einama kur. Aš į Londoną savaitgaliui kiekvienam po čimudaną sudedu. Batai, pižamos, chalatai, kosmetikos priemonės. O kur dar po dvi partijas rūbų dienai. Man reikia komforto.

Atsakyti
Meistras tai tas kur ivana bezdomnyj institucijoje sutiko. Nuostabios manieros.gal zinai upjora.
Atsakyti