Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Vamzdiec... vienu metu labai daug reikalų sukrito, labai pavargau. Viena gera naujiena, kad draugė laukiasi leliuko. Draugei 52, leliukas per IVF. Drąsūs žmonės. Pagarba. 

Atsakyti

Džiugu labai dėl leliuko  :wub:  bet pati tokių metų gimdyti nenorėčiau jau  :D  bet suprantu, kad jei neturėčiau vaikų, gal kitaip mastyčiau  :B​ 

Atsakyti

Oho,tikrai drasu.Tai negalejo ar kaip?O daugiau ju turi?

Del to maisto atieku rinkimo,esu kategoriska.Lupenu nerinksiu,ir musyno neveisiu.O jeigu man dar toki konteineri plauti reiketu,tai butu ziauru.Ir kiek maciau juos dar kokios lapes istampo.Zodziu baisu.

O siaip tai visas atliekas saziningai plaunu ir rusiuoju.Nors dabar nera pusdukros,tai nera nei siuksliu ,nei atlieku,nei plastmasiu.Du maisiukai per sav.

Atsakyti

O tai In Sink Erator (maisto atliekų smulkintuvais) nei viena garbi ponia nesinaudoja? Ir nei viena nesuvedat galų, kad vienos iš jūsų kalba apie stacionarius muilo dozatorius vonioje, o kitos apie pump up įpakavimą?

Atsakyti

Limca, draugei pirmas vaikas? nes tikrai drasus zmones.as taip pagalvoju, tai va dabar tas pats butu, jei mano mama pasakytu, kad laukiasi. 52metai man kazkaip net ir pirmam vaikui jau daugokai atrodo.

Atsakyti

Pas mus tik 2 konteineriai prie namo. Vienas popieriui, kitas visoms kitoms atliekoms. O virtuvėje šiukšliadėžių 5  :oh:  Žalias maišas organinėms atliekoms, mėlynas maišas plastikui, juodas visoms nerūšiuojamoms. Tuos tris spalvotus metam į vieną konteinerį. Toliau atskirai renkam stiklą ir metalą, tuos reikia nešti į specialius didžiulius konteinerius. Popierių renkam į popierinius krepšius. Ai, dar vonioj maišas depozitinei tarai, nes virtuvėj jau nebent tik ant lubų klijuoti  :lol:​ 

Atsakyti

Jau kai ateina Festina, tai jau kažkoks"festinovalis"būna. Kažkaip dingsta tos "senos, geros"...

Atsakyti

Pas mus tik 2 konteineriai prie namo. Vienas popieriui, kitas visoms kitoms atliekoms. O virtuvėje šiukšliadėžių 5  :oh:  Žalias maišas organinėms atliekoms, mėlynas maišas plastikui, juodas visoms nerūšiuojamoms. Tuos tris spalvotus metam į vieną konteinerį. Toliau atskirai renkam stiklą ir metalą, tuos reikia nešti į specialius didžiulius konteinerius. Popierių renkam į popierinius krepšius. Ai, dar vonioj maišas depozitinei tarai, nes virtuvėj jau nebent tik ant lubų klijuoti  :lol:​ 

Tas apsideliojimas šiukšlių dėžėmis namie tai žiauriai nervina 😣

Atsakyti

Jau kai ateina Festina, tai jau kažkoks"festinovalis"būna. Kažkaip dingsta tos "senos, geros"...

Dabar galvoju, kaip stipriai užsišikti, už seną ir gerą  :hmm: ir dar net kabutėse  :D  :D  :D 

Aš visada čia, kažkur paraštėj  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kas tokia yra Elbi? 

Mano maziaus klasioko mama, tai vienas vaikas 12 metu. Yra turejusi persileidimu, bet gan velyvame nestume, nes visi vaikiukai palaidoti. Labai silti zmones zmones, dziaugiuosi uz juos. Turbut, tik metai ir yra toks biski stabdis. 

Atsakyti

Kas tokia yra Elbi? 

Mano maziaus klasioko mama, tai vienas vaikas 12 metu. Yra turejusi persileidimu, bet gan velyvame nestume, nes visi vaikiukai palaidoti. Labai silti zmones zmones, dziaugiuosi uz juos. Turbut, tik metai ir yra toks biski stabdis. 

Nežinau, man tai toks elgesys atrodo nelogiškas. Taigi ir po ivf gali persileist, kas ypač rizikinga tokiam amžiuje. Juolab tyrėjus vėlyvųjų persileidimu, kurie itin traumuoja moters sveikata. Turi gi jau vaiką, koks tikslas dar draskyti savo organizmą. Jei taip nori didesnės šeimos, gi galima įsivaikinti. Kažkoks žaidimas su ugnim

Atsakyti

man asmeniskai irgi keistas tas noras susilaukti vaiko, ir net ne pirmo, tokiame amziuje. ir net po keletos skaudziu patirciu. na, bet neilysim i zmoniu vidu, matyt zmoniu noras tureti savo nugali viska. svarbu sveikatos butu isnesioti, pagimdyti ir uzauginti.

Atsakyti