Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Pinotija @ 2019 05 23, 18:02)
Galbūt todėl, kad ten ne ekologiškas skystas muilas?  Tai galima kokio norit įsipilt.</p>

tai pasak taves, gali koki nori pilt, yra gi tu skystu geru/eko.

QUOTE(Upjora @ 2019 05 23, 18:08)
Gabalinis man fuj. Ypač WC. Viakšt.

Man reikia komforto.</p>

man tai ne fui. Bet velgi, i vaiku vonia dedu vienokius, sau kitokius, i sveciu dar kitokius.
Viesoj vietoj gabalinis butu fuj, namie, kur tik sava seima, tai man ok.

O kam nereik, kam nereik.... biggrin.gif
Atsakyti

tai pasak taves, gali koki nori pilt, yra gi tu skystu geru/eko.

Tai aš ir sakau, kad galima skystų eko šmeko. Bet dozatorius tai kuo kaltas.

Atsakyti

Nekenčiu gabalinio muilo  :rolleyes: 

Baigiau darbus, tokia silpna jaučiuosi, o oras toks nuostabus, norėčiau prasibėgti  :D​ 

Atsakyti

Rykute, tau tik iki lovos bėgti. Kaip ir man. Tik iki balsavimo vietos nueisiu su lodorium ir į lovą. Visai nėr jėgų ir nervos nelaiko.

AA, nepažįstu tokio asmens. Manieros visada žavi.

Atsakyti

Laba. Iš Facebook, žvengiu.  :lol:

- Kaip sekasi?
- Ai, nieko... Laikausi

Priedas  60898731_2473152816050804_6158434497701347328_n.jpg   47,07KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rykute, tau tik iki lovos bėgti. Kaip ir man. Tik iki balsavimo vietos nueisiu su lodorium ir į lovą. Visai nėr jėgų ir nervos nelaiko.

AA, nepažįstu tokio asmens. Manieros visada žavi.

Reikia, bet.... Negaliu aš nedirbti, nes dar du purpuliai nuo manęs priklauso ir mažasis brisius 😁 

Atsakyti

O kuo blogai muilas su dozatorium? grazius dozatorius nupirkau, muilo dapilu, tiesa, gabalinis irgi salia, kas kuo nori tas tuo muiluojas, pasirinkimas tsakant.

As virtuves indu liquida pilstau i dozatoriu,nes anksciau tai per sav dvi bonkas plovejai man suplaudavo.Nespedavau pirkti.Dabar ramu.

Limcamca rašė, kad atsisakė muilo su dozatorium. Gabalinis man fuj. Ypač WC. Viakšt. 

Su 5 kg, kaip Terreza iškeliavo, aš  anikaip. Man norisi šviežių rūbų kiekvieną dieną, vakarui vėl kažką kitko, jei einama kur. Aš į Londoną savaitgaliui kiekvienam po čimudaną sudedu. Batai, pižamos, chalatai, kosmetikos priemonės. O kur dar po dvi partijas rūbų dienai. Man reikia komforto.

Dabar skrendu i emiratus su 7 kg.Nors bilieta turiu su 30kg.Neisivazduoju ka tiek detis reikia.Ir svieziu rubu turiu visom dienom.Ir 4 poras batu.

Labas mamzeles.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 05 23, 20:53)
Dabar skrendu i emiratus su 7 kg.Nors bilieta turiu su 30kg.Neisivazduoju ka tiek detis reikia.Ir svieziu rubu turiu visom dienom.Ir 4 poras batu

dabar, tai turi omeny, birzeli? nudvesi nuo karscio tu ten vasara. Tik kondicionuojamose patalpose tupet, ar tu dirbt varai?

Seniai girdeta. Kaip laikais?
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 05 23, 19:56)
<p>Laba. Iš Facebook, žvengiu.  lotuliukas.gif</p>

as tai is sito sian zvengiau. Ir visoms draugems persiunciau biggrin.gif

- Miela drauge, o gal pasiimkim tik pačius reikalingiausius daiktus - šampaną ir slidžių lazdas?
- O slidžių lazdos kam ?
- Aš taip ir žinojau, kad dėl šampano klausimų nebus! 👯‍♀️💃😂😂
Atsakyti

dabar, tai turi omeny, birzeli? nudvesi nuo karscio tu ten vasara. Tik kondicionuojamose patalpose tupet, ar tu dirbt varai? Seniai girdeta. Kaip laikais? Papildyta: as tai is sito sian zvengiau. Ir visoms draugems persiunciau biggrin.gif - Miela drauge, o gal pasiimkim tik pačius reikalingiausius daiktus - šampaną ir slidžių lazdas? - O slidžių lazdos kam ? - Aš taip ir žinojau, kad dėl šampano klausimų nebus! 👯♀💃😂😂
Dabar tai reiskia kad siuo metu sedziu lektuve ir skrendu.Esu kazkur virs Prancuzijos.Del iskepimo,tai undaroku turiu,kremo irgi.Kol iki masinos nubegsiu ir ibegsiu i apartamentus manau viskas bus gerai.

Taip su darbu.

Laikausi kaip Zydas prie Vokiecio.

Bet dar laikausi.Aciu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 23 gegužės 2019 - 20:25

Kieto muilo kavalkų labai fainų matau iHerbe, iš kurio  kartais kažką perku, ale nemėgstu aš jo. Muilo gabalinio, turiu omeny.

Savo šiukšlyną stengiuosi rūšiuoti, kiek įmanoma, ale pilniausias vis skarbonkių ir plastiko konteineris. Nu bet tai ką daryt? Juk prie kasos tau niekas "neišfasuos" iš to plastiko. Ar kokių trintų pomidorų neišmėš iš skarbonkės.

Namams stengiuos pirkt biškį švelnesnę chemiją, ypač grindims, bo sabakos laksto, patiko Attitude. 

Sveikos, ponios.

Atsakyti

Rykute, žinau, aš irgi dirbu sau. Neimu išeiginių, kol paeinu. 

Elija, man reikia daug šmutkių. Ir batai mano didelį, 43 dydžio, kaip valtys. Ir slidžių neimu.

Limcamca, ateik ir pasiaiškink dėl dozuojamų muilų.

Atsakyti

Tikra tiesa. Maišą į šiukšliadėžę dedu. Vonioje kažkokie suirantys, draugiški žemei, o virtuvėje deja, ne. Iš visokių maisto atliekų būtų galima gaminti kompostą, bet chmmm... jaučiu, kad nesu tokia ekologiška. 

Šiukšles rūšiuojam, pas mus dedasi viskas į tokias dėžes, ir jas išveža. Jeigu jau daug prikrauni, pilna konteinerių prie didesnių parduotuvių ir pan. kur gali pats nuvežti ir išmesti. Nėra problemos, tikrai. Konteineriai stovi priekiniame kiemelyje, vyras iš palečių padarė tokią kaip užsklandą, nesimato. 

Dozatorius yra labai gerai. Labai  mėgstu fainus buteliukus ir pan. Bet... dozuojamas muilas yra plastmasėje. TAigi, pirkdami dozuojamą muilą perkate ir plastmasę. Tipo, ekologijos idėja būtų naudoti kuo mažiau tokių dalykų. 

Atsakyti