Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Rykute, net limuzino nebus išleistuvėms???!!! :blink:  :blink:  :blink: 

AA, žinai, kas mane neramina? Ogi, kad mano tėvai tuos riedulius dėlioja, skaldą pila ir džiaugiasi. Pyksta, kad aš nepagiriu ir jų sunkaus darbo nevertinu. Dar nesupranta manęs, kad aš savo kieme dirbu dirbu, o priekiniam kiemelyje jokio grožio nekuriu, kur VISI MATO. Juk galinį kiemą tik mes matom.  :huh2:  :unsure:​ 

Atsakyti

Limcamca, kapučino nenoriu, duok juodos. Ačiū.

Darže daug planų, visas tvoras reikia nudažyti, kad tik nelytų, kad tik nelytų, kad tik nelytų. Iki antradienio negaliu sėdėti, nors norėčiau, bet po to kaulų nepavilksiu darbe. Kaip tavo sodas? 

Facebook buvau kiemų sodybų grupėje. Išėjau. Jau tie rieduliai visur .... Ir skalda ..... Nebegalėjau žiūrėt.

Neadekvačių visur yra. 

Kokie rieduliai? 

Kol futbolistas piktas ant kedutes sedi, tol mano kiemas bujoja  :D Si ilga savaitgali planuose dar papildomai geliu nusipirkti. Dickis gal nudazys stala ir suolus ir bus viskas baigta. Kad tik nelytu..

Mano mociute pagimde paskutini vaika 54, ir super visi uzaugo ir maziausia dabar jau virs 30 supuoja savo vaikiuka jau. ~O mociute dar ir skraido ir ipad'u kuo puikiausiai moka naudotis! 

Kokia faina bobute! Kiek jai metu dabar?

Atsakyti

Limcamca, akmenys kiekvienoje sodyboje. Perdozavau akmenų vaizdų. 

Tai futbolistas vis dar ant Kėdutės. Vargšas vaikas.

Kokias gėles pirksi? 

Aš iš vienmečių tik petunijas pirkau. Daugiametėmis šiemet užsiimu, daug gaunu iš vienos klientės, anos sodas parko dydžio.

Atsakyti

Jo, Trešnios baba kieta. 

Ech, kaip man reiktų manosios......  :unsure:​ 

Atsakyti
Limcamca ,tu cia uzrodei ta berazumiu mandalu talibana. Kinijos savartynas ,o tik pabandyk tai pasakyt - mirtinai isizeidzia. Man tai kas - as tik prasto oro ir gamtos negandu prakeiksma uzmetu ir gerai. O upjorai su gimine tvarkytis. biggrin.gif
Atsakyti

AA, aš jau nebesitvarkau su gimine mandalų klausimais... Pasidaviau savo noru, nes juk aš esu "dailiokė su keistu skoniu ir jau pavirtus į anglę"....  :cray:​ 

Atsakyti

Limcamca ,tu cia uzrodei ta berazumiu mandalu talibana. Kinijos savartynas ,o tik pabandyk tai pasakyt - mirtinai isizeidzia. Man tai kas - as tik prasto oro ir gamtos negandu prakeiksma uzmetu ir gerai. O upjorai su gimine tvarkytis. biggrin.gif

Nu nemanau, kad as. 

Upjora, ar cia ta grupe i kuria tave pridejau? 

Atsakyti
O tu negali jiems pasakyt kad skalda buvo panaudota uzpilt drenazui ir kanalizacijai o medziu zieves kazkoks gydytojas isrado uzpilt ,kad vejas dirvos dulkiu nekeltu.Meninikai nukniso tas ukines idejas ir taip ispletojo ,kad neutronines bombos jau reikia. biggrin.gif
Atsakyti

Limcamca, ta grupė, kur tu mane pridejai yra faina! Ačiū tau. Aš netyčia į kažkokią sodybų grupę buvau patekusi.

AA, nesupras jie. Sakys, kad kalbu aukštom materijom ir tyliai jiems pavydžiu grožių. 

Atsakyti
Tai devalvavo tavo asmenybe irgi biggrin.gif
Atsakyti

Limcamca, ta grupė, kur tu mane pridejai yra faina! Ačiū tau. Aš netyčia į kažkokią sodybų grupę buvau patekusi.

AA, nesupras jie. Sakys, kad kalbu aukštom materijom ir tyliai jiems pavydžiu grožių. 

:karsta:  :karsta: nu as sakau  :laugh:​ 

Atsakyti
Dar levelis yra gelininkaut kieme po langais palei daugiabuciu iejimus tuose ploteliuose ir aptvert juos saligatvio plytelem kampais i virsu arba metaliniais stulpeliais su tarp ju istiesta viela.
Atsakyti