Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labryt! 

Pemdu metai gimdymui man atrodo vėloka, bet matyt, tai mamai taip reikia. Aš ir dabar negimdyčiau, nors diedas yra auksinis ir būtų didelė pagalba. Ne man vaikus auginti, ne man. 

Rykute, tai darželyje nėra privalomų daiktų sąrašo? Aš apie sportbačius. 

Man kedai 24/7 nepatinka, diedas leidžia lėlei juos dėvėti laisvalaikiu. Aš gražiai paslepiu. Nes turi tik vieną porą fizinio pamokoms. Yra hiking batai, yra išeiginiai blizgantys, po kiemą ir gatvę Crocs, žiemą Dr Martens turi. Tie kedasai man ne ne ne. Kaip ir treninginės kelnės, namie puiku, iš namų neišleidžiama. Net diedas su tuom sutinka. Viskas. Einu dirbt. Turiu tik du darbus šiandien, tai jau pulsiu po krautuves pasiblaškyt, reikia visokių rakandų kiemui, maisto, o tada namooooo. Į kiemą darbuotis. Net gerklės nebeskauda apie tai pagalvojus. 

Atsakyti
As augau pavyzdinio komunizmo salygom ir sekmingai ta dar taikiau kai mano vaikai augo. Tada dar visi buvo ne tiek ispindeje ir kazka prisimine is sovietinio asmenybes formavimo. Butent obrazovanije yra formavimas , ne issilavinimas ,kaip glushiai isverte. O komunizmas pasireiske tuo ,kad buvo daromos rinkliavos ,aisku buvo ir neisgalinciu , bet uz tuos tikrai neisgalincius uzdedavo isgalintys , o kai kurie net eidavo uzgult savo visuomeniniu svoriu tuos kas gali , bet neturi priejimo prie mokyklos ,darzelio. Pirmaprade labdara, paskui jau atsirado stilingi labdariu baliukai biggrin.gif
Is surinktu babkiu budavo perkami vienodi daiktai,priemones ,visokie kaledu vakareliai.
O dabar svelniai tariant nezinau , ar sugebeciau, turbut ryzto jau nebeuztektu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 gegužės 2019 - 09:54

Vakar toks įdomus incidentas darželį buvo, fizinio lavinimo pamokai reikalingi kedukai, bet viena mama jų niekad nepirko ir vaikas darė fizinį su basutėm kur grupėje būna. Daba bus futbolo varžybos manieže, reikia kedų, tai mama pasiuto, kad jos neklausia ar ji leidžia vaiką žaisti futbolą, ar ji nori ir tt. Žodžiu iškvietė ir direktorę, ir fizinio mokytoją, auklėtoją....  Labai nustebino tokia reakcija  :huh2:​ 

Kažkokia neadekvati mama  :unsure:  :unsure: 

Upjora, iki pat antradienio darže kapstysiesi? Kad tik geras oras būtų, kad tik geras oras būtų, kad tik geras oras būtų  :B 

Kas jungiasi prie kapučino kavos?

Atsakyti
Tokiu neadekvaciu visada yra procentas. Todel turi but salia adekvati ir neabejinga visuomene. Sunku but ta visuomene , kai zmogus devalvuotas zemiau absoliutaus nulio.
Atsakyti

Limcamca, kapučino nenoriu, duok juodos. Ačiū.

Darže daug planų, visas tvoras reikia nudažyti, kad tik nelytų, kad tik nelytų, kad tik nelytų. Iki antradienio negaliu sėdėti, nors norėčiau, bet po to kaulų nepavilksiu darbe. Kaip tavo sodas? 

Facebook buvau kiemų sodybų grupėje. Išėjau. Jau tie rieduliai visur .... Ir skalda ..... Nebegalėjau žiūrėt.

Neadekvačių visur yra. 

Atsakyti

Vakar toks įdomus incidentas darželį buvo, fizinio lavinimo pamokai reikalingi kedukai, bet viena mama jų niekad nepirko ir vaikas darė fizinį su basutėm kur grupėje būna. Daba bus futbolo varžybos manieže, reikia kedų, tai mama pasiuto, kad jos neklausia ar ji leidžia vaiką žaisti futbolą, ar ji nori ir tt. Žodžiu iškvietė ir direktorę, ir fizinio mokytoją, auklėtoją....  Labai nustebino tokia reakcija  :huh2:​ 

o tai nera privalomu daiktu saraso i darzeli? kaip galima nenupirkt vaikui sportbaciu kuno kulturai, niekaip nesuvokiu. nenormali kazkokia

Atsakyti
As irgi uztrolinau tuos mandalu pylejus ir isejau. Tie labiau verti sustatyt draugija ivanui bezdomnyj istaigoje. Nors ne , man ivano gaila.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Noriu kavooos, veluoju i meeting'a. Happy friday ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(maja32 @ 2019 05 23, 19:04)
As dejausi: 2 poras basuciu, sliopkes, sportbaciai, 2caukstakulniai 🙈. Viska naudojau jau nekalbu apie rubus 😂. Bet per abi su dukra 2 lagaminais sudarem ciut virs 20 kg registruotam. Cia su visom priemonem ir t.t

As jau desiuosi lagamina ir pe savaitgali, biski bijau, nes kol kas tai tik sukneliu turiu biggrin.gif pas mane vasariniu sortu ir kelniu nerasi, o dzinsu detis i Egipta tai no no unsure.gif blink.gif

QUOTE(Limcamca @ 2019 05 23, 23:20)
Draugei 52, leliukas per IVF. Drąsūs žmonės. Pagarba.

Mano mociute pagimde paskutini vaika 54, ir super visi uzaugo ir maziausia dabar jau virs 30 supuoja savo vaikiuka jau. ~O mociute dar ir skraido ir ipad'u kuo puikiausiai moka naudotis! bigsmile.gif 4u.gif
Tai man cia labai normalu kai seimoj turim pavizdi.
As tai net MB sakau kad uzauginsim kokius 2-3 ir kai dideli uzaugs darysim maziu vel bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tai MB nelabai suzavetas sita mintim biggrin.gif
Atsakyti

As augau pavyzdinio komunizmo salygom ir sekmingai ta dar taikiau kai mano vaikai augo. Tada dar visi buvo ne tiek ispindeje ir kazka prisimine is sovietinio asmenybes formavimo. Butent obrazovanije yra formavimas , ne issilavinimas ,kaip glushiai isverte. O komunizmas pasireiske tuo ,kad buvo daromos rinkliavos ,aisku buvo ir neisgalinciu , bet uz tuos tikrai neisgalincius uzdedavo isgalintys , o kai kurie net eidavo uzgult savo visuomeniniu svoriu tuos kas gali , bet neturi priejimo prie mokyklos ,darzelio. Pirmaprade labdara, paskui jau atsirado stilingi labdariu baliukai biggrin.gif
Is surinktu babkiu budavo perkami vienodi daiktai,priemones ,visokie kaledu vakareliai.
O dabar svelniai tariant nezinau , ar sugebeciau, turbut ryzto jau nebeuztektu biggrin.gif

Ir daba yra rinkliavos neoficialiai tik 😁 deja užmesti niekas nenori už kitus, nes kitų problemos žmonių neiaudina. Būtent šiais metais gavosi diskusijos apie išleistuves ir galimybes, nuomonės ir galimybės žinoma išsiskyrė 🙄 mano pasiūlymas buvo tuomet paėmus viduriuką, nustatytą sumą, visi neša ir sudeda, kas negali, įdeda kiek gali, o kas gali ir nori daugiau įdeda. Tad buvo pareikšta, kad taip nesąžininga, tada aš uždaviau klausimą, ar reikalauti sumos iš tų kas negali tiek leisti, yra sąžininga... Aišku, realiai suma nuo žmogaus diskusijų svyravo 10-30€ žmogui. 

Atsakyti
Kazkam ant batu batu susimest neisejo , o isleistuviu matai prireike. Jei nebuvo bendruomenes ,kam tas balius. Vel noriu AK biggrin.gif
B eje , ta aleksoto sunu bobute ir buvo indikatorius ,kad visuomene pasikeite ir metas fugint is cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 gegužės 2019 - 11:44

Nzn man tos darželinukų išleistuvės  kažkokia  nesąmoninga mada. Mano nuomone  gėlių auklėtojai ir torto visiems grupėje pilnai pakanka. Nors neprieštaravau, nešiau tų pinigų kiek prašė. Bet prasmės tame nematau

Atsakyti

Kazkam ant batu batu susimest neisejo , o isleistuviu matai prireike. Jei nebuvo bendruomenes ,kam tas balius. Vel noriu AK biggrin.gif
B eje , ta aleksoto sunu bobute ir buvo indikatorius ,kad visuomene pasikeite ir metas fugint is cia.

Matai, ant batų nereikėjo mestis, nes realiai viskas ten gerai tėveliams su darbais 😁 

O išleistuvės vaikams, nieko įspūdingo nedarome, auklėtojoms gėlės, dovanėlės ir gamtoje planuojamas piknikas. Jokių salių, muzikantų ar animatorių 🙂

Atsakyti