Limcamca, 24 Geg 2019 - 00:40, parašė: Kas tokia yra Elbi? Trolis toks. Tai ar bent pasigooglinote apie in-sink-eratorius, ar toliau skųsitės bulvių lupynų "bėdomis"?
Festinovalis vėl neįvyko, nes kol aš jau tikrai turiu laiko plepesiams, visos devintą sapną sapnuoja
Man kažkaip užsitęsęs liūdesiukas po atostogų. Ir šalta pas mus, tik 12 šilumos trupinėlių Pagaliau palindau po koldra, bambeklį iškrausčius ant sofos, sugalvojo mat knarkti, tegul knarkia virtuvėj
Pabudome ir kelkimės, miegalės
Susapnavau tokią nesąmonę, kaip šokau iš lovos
Nieks nešneka ,tai aš dar gal ir pasnausiu tuo tarpu
Labas rytas 🙂
Aš ir manau įsivaikinčiau vaiką, nei pati jau gimdyčiau tokių metų. Bet žmonės skirtingi. Aš va pvz visai nenoriu daugiau vaikų, neketinu daugiau gimdyti, bet va įsivaikinti kokį vaiką visai neatsisakyčiau vėliau. Bet aišku man niekas to neleistų 😁🤫
O siaip zmogus as excentrikas , nebijau ir drastisku akciju

labas rytas
sunki emociškai ir ne tik savaitė, o dar nesibaigė Šiukšlių nerūšiuoju
LImca smagu už draugę, bet nežinau aš jau 40 metų vaiko nenorėčiaum,ką kalbėt apie 50
Labas rytas,
Man net 40 metų atrodo per daug vaikui gimdyti. Bet mes skirtingi. Ir, išvis sunku rasti logikos, jeigu žmogus jaučia vidinį poreikį turėti vaikų, kad ir kiek jam metų. Ką tikrai lavina tai tolerancija. Nes, tokių senyvo amžiaus tėvų tenka sutikti nemažai. Tai, jau įsijungiau tą režimą, nesikreipti į juos seneliais, nes a vdrug, jie ne seneliai, o tėvai
Vakar toks įdomus incidentas darželį buvo, fizinio lavinimo pamokai reikalingi kedukai, bet viena mama jų niekad nepirko ir vaikas darė fizinį su basutėm kur grupėje būna. Daba bus futbolo varžybos manieže, reikia kedų, tai mama pasiuto, kad jos neklausia ar ji leidžia vaiką žaisti futbolą, ar ji nori ir tt. Žodžiu iškvietė ir direktorę, ir fizinio mokytoją, auklėtoją.... Labai nustebino tokia reakcija

o papasakot ,kaip problemas sprendzia zmones su socialiniu svoriu? Bet geriausia kai is viso socialinio svorio mus su ex , net tas dalyvavo ,kas budavo retai ,nu vienu zodziu mus nunulino kazkokia aleksoto gyvunu myletoja ,kazkaip asmeniniu pazinciu ir rysiu net nespejom paminet. Kaip as svajoju apie padoru senoviska AK KAI BENDRAUJU SU KAUNIECIAIS ,KARTAIS. bET SVAJOT NEDRAUDZIAMA.