AA, ačiū, pasižymėjau.
Laba,
Supratau, kad esu baisiai nepakanti ir nekantri ir net nervinga. Turėjom ligoninėje susitikimą dėl kojos. Susitikimas 8,30 val. Skyriaus duris atidaro TIK 8,30 ir pradeda visus atėjusius registruoti. Daktariukai pradeda rinktis 8,40-8,50 val. Nu, man tai kosmosas. Mano galva, tai skyriaus duris turėtų atidaryti 8,15, o 8,30 val mes jau turėjome daktariuko kabinete sėdėti. Nu, toks neorganizuotumas, kad baisu. Žodž..
Sveikos.
Parskridau. Atėnais baisiai nusivyliau - didelis šiukšlynas su šiek tiek Akropolio. Bet kompanija buvo puiki, maistas liuksiškas, oras irgi. Tai atostogas užskaitau.
Jau ne iš pirmo žmogaus girdžiu, kad Graikija labai nuvalkiota šalis Įdėk kelias foto.
Oi koks grožis
Limcamca, juk jau turėtum būti pripratusi prie tokios (ne)tvarkos. Mane irgi nervuoja, nes dažniausiai darbai darbus veja ir nėr kada ten sėdėti. Bet visada su savimi turim knygas, kokį džiovintą mango, nes lėlė amžinai alkana jei tik kur išeinam. Ką pasakė dėl kojos? Jau galima futbolą žaisti?
Kad mes toje ligoninėje daug kartų esam buvę, atrodo anksčiau nebuvo tokios betvarkės. Aš sutinku palaukti, nieko nesakau, nes gi veža pastoviai ligonius iš A&E. Bet, tiesiog atrodo nieko per daug nereikia, tik viską kitaip planuoti, organizuoti ir visai viskas kitaip bus.
Atėjom darytis rengteno, tuščia buvo. Paėmė popieriukus, viskas ok, laukit. Laukiam, laukiam... praėjo pusė valandos, prisirinko ligonių iš kitų skyrių, AE privežė, visus kviečia, mūsų ne. Nueinu paklausti, tai ta pati dainelė, kitiems yra pirmenybė. Nu viskas ok, sakau, bet gi nesu durna, matau, kad eina su geltonais lapeliais, tai reiškia iš to paties skyriaus kaip mes. Tai kodėl jie eina, o mes pirmi atėję, neinam? Pradėjo klausinėt tų rengteną darančių žmonių, pasirodo tie dokumentų net neturi mūsų. Ieškojo gal 15 minučių, rado vienoje vietoje po kažkokia papke pakišta. Nu, kosmosas, nu
Futbolą leido žaisti. Atsargiai, po truputį. Po 6 savaičių vėl tikrintis. Ale, mano futbolistas net nesidžiaugia, nes šiandien vedasi mergaitę į pasimatymą, tai baisiai jaudinasi.
Prirode vaikis man appsa, vadinasi Lumosity. Smegenims lavinti, anot jo. Nu tikrai idomus apps'as kai reikia kur nuobodziai laukti.
[url="https://www.part.lt/perziura/dfc100edf141fef72b392b58b0b13cc942.JPG"]Alta,nuostabi,Gal turi ideju kaip kota pazeldinti manosios?.Ir kaip tu ja priziuri? Alta,isgelbek mano obelis ka?...[/url] rambling rector ,priziurima roze .
AtsiprašauSita ir as naudoju visiems brudam.Kazkaip siemet mazai amaru ant mano roziu.[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=262093"]Screenshot_20190529-083553.jpg[/url]
Limca,ale ne per drasu jam vel futbola zaisti taip greitai?Nebijot kad koja i kita puse nusisuks?
elija .tavo nesekminga kelioniu agentura ,kai atsidare ,tai baigesi temos skilimu. Nes visoms buvo isakyta atsiknist ,nurodant geografinius ir proto netobulumus.Tai as jau pati nuspresiu ,ka gelbet ,o kam galva po vandeniu palaikyt. nemaloni situacija,bet prisiminiau ,kai tavo klientes buvau isvadinta kaime sedincia niekur nebuvusia boba. Nusprendei tada padet labai nekokiam zmogui,vaikydama visas aplinkui.
Tu suvoki ka tu sneki?ar tu man nori parinkti kam padeti kam ne?O kuo tie zmones nekokie ir pagal kokius standartus tas ivertinta.It tu nori pasakyti kad as suskaldziau tem?Ir ar as atsakiau kas ka ir kuo isvadina?
Nu tu cia gerai pagieza ant manes isliejai.
Limca,ale ne per drasu jam vel futbola zaisti taip greitai?Nebijot kad koja i kita puse nusisuks?
O ką aš žinau, kaip bus Du daktarai išleido, tai gal viskas gerai bus. Žinai tokiame judesyje, visada yra traumų rizika. Ką dabar padarysi
Aš tave pridėjau į tokią FB grupę. Užklausk ten apie obelį. Aš neišmanau tokių dalykų. Jeigu ko reikia mamos visada klausiu.
Elija, nekreipk demesio i apsirukiusi zmogu
Limcamca ,profi patarimams biski nesikoreliuoja parametrai tose grupese.