Ta kita balta roze dar tik viena zieda iszydino,bet tas ziedas kaip geras bliudas.O ir pats krumas kokiu 2 metru.Is jos kero prilindo kruva laukinuku erskeciu.Ispradziu as juos karpydavau,paskui nusprendziau kad man jie grazus.Dabar proteja kaip pati nori.
Panos,gal kuri susiduret su obelu ligom.Isgenejau vos ne visas savo obelu sakas su visais obuoliukais.Pradeda ruduoti lapai.Jie nusvyra ir sudziusta su visais obuoliukais.Obuoliu buvo be proto daug.Liko tredzdalis saku.Ir vis dar dziusta.
Sveikos.
Parskridau. Atėnais baisiai nusivyliau - didelis šiukšlynas su šiek tiek Akropolio. Bet kompanija buvo puiki, maistas liuksiškas, oras irgi. Tai atostogas užskaitau.
Į mano 5kg įėjo striukė, sportbačiai ir treninginės kelnės, kurių reikėjo tik skrydžiuose. Taigi, pagal idėją galėjau keliauti dar lengviau. Nieko nepritrūkau, nesijaučiau nekomfortiškai.
Renkiuosi gabalinį muilą, nes jo sunaudojimas yra žymiai mažesnis. Tą dozuojamą pakuotę išnaudoju per 2 mėn, o va muilo gabalas virtuvėje tarnauja jau daugiau nei metus. Tai reikia pagalvoti, kiek to to skysto muilo per tą laiką į nutekamuosius vandenis išleidus būčiau.
Labas vakaras, o aš iš Palangos parvažiavau 😊 oras labai labai buvo š, bet kompanija puiki 🥰 labiausiai visus šiurpinom kai mamos su fufaikom stovi, o vaikai baseine lauko murkdosi 🙃🤗😁😅
Grazus Elijos sabakstynas. Labai grazus.
Mano dar mažos visai, bet parodysiu kai sužydės. Aš apie rožes.
Labas rytas.
Tingiu darban, kai visi dar lovose. Ieškosiu darbo mokykloje. Ir man norisi 12 savaičių atostogų per metus.
Limcamca, susitiko su stomatologe, gavo vietinį antibiotiką, rentgeno nuotrauką padarė, jau gerėja. Ačiū už rūpestį.
Ryt lėlei antra dalis tyrimų. Kaip įdomu, kad čia bus.
Labas rytas.
Upjora, as labai laukiu to purskalo rozems nuotraukos
Terezza, 29 Geg 2019 - 07:49, parašė: Labas rytas. Upjora, as labai laukiu to purskalo rozems nuotraukosAtsiprašau

Ačiū
O pirkai kur?
B&Q