Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Beje, gi turim pirma salies ponia. Ka manot? 

Na tarptautinio protokolo dėstytoja - tai manau gėdos niekur nepadarys  :) 

Atsakyti

Frofesore, o per kur ziurit Cernobyli? Sudominot. 

as torentuose radau, parsisiunciau pirmas dvi

Atsakyti

Sistina, ramybe dusioje yra labai net gerai. 

Frofesore, o per kur ziurit Cernobyli? Sudominot. 

Zinokit, tureti dideli sunu ar net du, yra labai net gerai. Siandien tokia maza apsaugota mama pasijutau. Nepasiekiau saku karpyti, atejo dickis ir snai snai zirklemis visus auksciausius medzius nugenejo. Ir taip smagiai, ai mama, duok man, as aukstesnis 🥰 suvirpino sirdi. 

Aciu 😊

bet va nuo vakar vakaro gerkle nori skaudeti...penktadieni važiuojant per kaimelius ir miestelius buvom uzsuke i pora vietiniu parduotuveliu, tai vienoje girdejau ciaudejo, o kitoje tik jau iseinant pastebejau, kad pardavėja servetele rankoje laiko ir nosis raudona 😊tai itariu is cia ir busim parsiveze “geri”. Patalpos mazos, tai ir prisikvepavom. 

Beje, gi turim pirma salies ponia. Ka manot? 

Nezinau daug apie salies ponia, bet manau bus viskas su ja gerai. 

Atsakyti

Ateinu pasigirti savo grazuole.

Labas mamzelkos

Pridėta:

• Priedas  image.jpg   227,33KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  image.jpeg   268,89KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  image.jpg   273,75KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
As jau sveikinuosi is oro uosto, atostogos prasideda wub.gif tik kad atkele skryd 2 h veliau rolleyes.gif
Atsakyti

As jau sveikinuosi is oro uosto, atostogos prasideda wub.giftik kad atkele skryd 2 h veliau rolleyes.gif

Kur tu Treshnia skrendi?

Ai tiesa ,ka Zaroi nukovei?

Atsakyti

Elijos roža pavydėtina.

Trešnia, gerų atostogų. Tie skrydžio nukėlimai nieko gero, bet man visai patinka po didelius oro uostus po krautuves pabraidyt.

Limcamca, šaunus tavo vaikas.

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 05 28, 17:55)
Trešnia, gerų atostogų. Tie skrydžio nukėlimai nieko gero, bet man visai patinka po didelius oro uostus po krautuves pabraidyt.

As jau apejau viska ax.gif

Zaroj pora bliuskiu, dvi suknias ir sortukus. Ne per daug biggrin.gif o skrendam i Egipta mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti

Pasirodo Jurijus turėjo patekti į Eurovizijos finalą ...tyčia ar per klaidą nepriskaičiavo italų žiūrovų Lietuvai skirto taško  🤔

https://www.lrt.lt/n...le-kompensacija

Atsakyti

Laba,

Oho, kokia I.Elijos roze  :wub: Labai, labai grazi. Tu ja kazkaip specialiai priziuri, ar cia ji pati is saves? 

Sistina, sveik! Tresnia, - geru atostogu! Upjora, kaip tavo vyriskis, pakliuvo pas dantista? Frofesore nedrauge, norejau paziureti kur nors kur siusti nereiktu  :D 

Vakar lb sukaitus atrode.

Begime, ispudziai ir pan.  :D 

Jetau, matet Drukteni infarktas istiko prie vairo. Vis jaunyn ir jaunyn vyrai su sirdies ligomis. 

Atsakyti

Frofesore nedrauge, norejau paziureti kur nors kur siusti nereiktu  :D

nu te imk ir online :) http://37.221.162.25...-pirmas-sezonas

Atsakyti

Laba,

Oho, kokia I.Elijos roze  :wub: Labai, labai grazi. Tu ja kazkaip specialiai priziuri, ar cia ji pati is saves? 

Nieko as jos nepriziuriu.Ji isviso turi viena kota,ir sita sabakstyna virs lango.Pirkau toki kera su kokiom 6 sakom.Visos numiro o viena saka dejo i ugi ir dabar veisia sita kasmetini sabakstyna.Jai kokie 12 metu jau.kazkaip pas mane visos rozes zydi kaip isproteja.joms pas mane patinka.

Atsakyti