Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Man Druskininkai tai kazkoks vaiduokliu miestas.Jeigu ne spa ir tas laipiojimo takas,ta mires reikalas.O dar ir toli belekiek.Sveikos visos.

Atsakyti

Man Druskininkai tai kazkoks vaiduokliu miestas.Jeigu ne spa ir tas laipiojimo takas,ta mires reikalas.O dar ir toli belekiek.Sveikos visos.

Kada buvai? Gyvesnio miesto Lt dar paieškot  reikia. Ypač vasarą 

Atsakyti

nu grazus tie Druskininkai , nedidukas miestas, bet jaukus, grazus. kada paskutini karta juose buvai Elija? yra ten ka veikt, tik reik zinot :) va mes pries pora metu vaziavom i Vichy parka del vaiko, pasiemem nakvyne, tai tuo paciu pasiklausem fontano, pabuvojom apverstam name, kilom lynu taku, pats centras nerealiai grazus vasara. dienai/dviem tikrai viskas ok.

Atsakyti

nu grazus tie Druskininkai , nedidukas miestas, bet jaukus, grazus. kada paskutini karta juose buvai Elija? yra ten ka veikt, tik reik zinot :) va mes pries pora metu vaziavom i Vichy parka del vaiko, pasiemem nakvyne, tai tuo paciu pasiklausem fontano, pabuvojom apverstam name, kilom lynu taku, pats centras nerealiai grazus vasara. dienai/dviem tikrai viskas ok.

Tai jei jau viska matet, ka ten naujo atrasi...laiveliu paplaukiot po Nemuna, pasidomet, gal kokiu pazintiniu taku yra... Bet ne megejai jus vaiksciot :)

Atsakyti

Tai jei jau viska matet, ka ten naujo atrasi...laiveliu paplaukiot po Nemuna, pasidomet, gal kokiu pazintiniu taku yra... Bet ne megejai jus vaiksciot :)

tai gal ne viska? :) todel ir klausiu, gal kas daugiau ka zino :) 

Atsakyti

Druskininkuose reikia vaikščioti ir kvėpuoti pilna krūtine, jei jau nesugalvoji ką veikti  :rolleyes: 

Atostogoms bilietus nupirkau, dar reiks ir kurorte nakvynę pasiieškoti kokioj kitoj vietoj, nes kur apsistodavom, labai jau nugyveno per paskutinius metus.

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 05 30, 13:08)
oo geras įdomi platforma, o jei neparduos prekių grąžins ar kaip?

Grazina, bet uz parsiuntima atgal reik paciam susimoket tada.

LO, gal gali paziuret savo Air Max, ar odiniai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 gegužės 2019 - 16:06

Kur Rykute pradingo? Tikiuosi nesusirgo rimtai. 

Atsakyti

Klausykit, bet kokia kraupi ta istorija apie ta mergaite sumusta  :unsure:​ 

Atsakyti

Kur Rykute pradingo? Tikiuosi nesusirgo rimtai. 

Aš čia vietoje  :4u: 

Draugės vyro tėvas pasimirė, tai aš vaikais užimta. Dar darbe piristroikas darom... Veiklos netrūksta  :D​ 

Atsakyti

tai gal ne viska? :) todel ir klausiu, gal kas daugiau ka zino :)

Man patiko ekskursija laivu, reiktų pasiimti užkandžių ir puikiai praleistas laikas.

Atsakyti

Klausykit, bet kokia kraupi ta istorija apie ta mergaite sumusta  :unsure:​ 

ne tas zodis.... dziugu, kad visuomene taip stipriai susivienijo ir labai tikiu, kad kaltas neliks nenubaustas vien todel, kad uz nugaros stovi politike mamyte.... man paciai, auginanciai dukra, tai skaityt isties kraupu...

Atsakyti