Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

ne tas zodis.... dziugu, kad visuomene taip stipriai susivienijo ir labai tikiu, kad kaltas neliks nenubaustas vien todel, kad uz nugaros stovi politike mamyte.... man paciai, auginanciai dukra, tai skaityt isties kraupu...

Nu... va gi pamenu ir Tileja savo dukra isleido ir dar rasem, kad jeigu vaikai visi geri, kas jau ten tokio nutiks. Nu va, prasau. 

As irgi dziaugiuosi, kad visuomene taip sujudo. 

Atsakyti

Piknikas Raudondvario pilį  :wub:

Pridėta:

Atsakyti

Kokia princesė be slibino  :wub:  Viskas kaip priklauso  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba. Nieko nezada tie bijunai skleistis. Kieti ksip ridikai  :unsure: .sian sulaksciau po gyvenvietes tai is vienur nukreipe kitur. Tai pas viena mociute paemiau prasiskleidusiu ir darban, ir sau. 

Darbe taip nusikaliau, bet pailsejau snekedama su tom mociutem  :wub:​ 

Atsakyti

Kada buvai? Gyvesnio miesto Lt dar paieškot  reikia. Ypač vasarą 

rudeni buvai.man jo uzteko porai valandu.nezinau ko ten trenktis taip toli.Man Birstonas daug labiau patinka.

Atsakyti

rudeni buvai.man jo uzteko porai valandu.nezinau ko ten trenktis taip toli.Man Birstonas daug labiau patinka.
Kuom Birštonas? Juk ten apskritai nėra nieko, tik gydyklos. Bet ir ta centrinė gydykla prasta, Druskininkuose daug geresnė procedūrų kokybė 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 30 gegužės 2019 - 21:10

Oi, Druskininku su Birstonu nera ko lyginti. Birstone Vytautas neblogas, o Druskininkai nuostabus. Ne viena rudeni jame prisimenu, su gintariniais klevu lapais. Tobulas kurortas rudeniui. 

Atsakyti

Druskininkai tobuli visais metų laikais  :wub:​ 

Atsakyti

Laba. Nieko nezada tie bijunai skleistis. Kieti ksip ridikai  :unsure: .sian sulaksciau po gyvenvietes tai is vienur nukreipe kitur. Tai pas viena mociute paemiau prasiskleidusiu ir darban, ir sau. 

Darbe taip nusikaliau, bet pailsejau snekedama su tom mociutem  :wub:​ 

Vakar sakiau, ne mažiau kaip per tris paras išsiskleidžia. Bet jei tau priimtiniau bananai padėti, tai nesiginčysiu.

Atsakyti

Man tai visur patinka, visur galima rasti kažką savito ir mielo, gražaus. Druskininkuose dažnai iš sodybos vienai dienai tiesiog pasivaikščioti ir picų pavalgyti važiuodavome, daba su vaikais į vandens parką. Na man patinka tas miestukas, nors jam yra kur dar temtis  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 30 gegužės 2019 - 21:59

Labai megau Druskininkus,eile metu turejom tradicija karta per menesi viena savaitgali praleist ten. Bet su laiku vis labiau komerciskejo, daresi triuksmingas ir nebe toks fainas miestukas, kai atsidare vandens parkas, sniego arenos ir t.t.prarado savo zavesi.
Birstonas tai dar turi. Klausimas kiek ilgai.

Labs.
Atsakyti

Tai žavesys tame kad tuščia ir nėra ką veikti ir kur nueiti?

Atsakyti