Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Niekada neinu į vandens parka ar sniego arena. Man patinka viešbutis Druskininkai, jie turi savo fainą uždarą spa, puikų restoraną, įsikūręs Sugiharos padalinys jei reikia masažų ar procedūrų. Šalia jų Grand SPa Lietuva. Ta triukšmingoji dalis ir man nepatinka, bet nereikia norėti kurorto tik sau. Žmonės padaro miestelį gyvu. 

Atsakyti

Niekada neinu į vandens parka ar sniego arena. Man patinka viešbutis Druskininkai, jie turi savo fainą uždarą spa, puikų restoraną, įsikūręs Sugiharos padalinys jei reikia masažų ar procedūrų. Šalia jų Grand SPa Lietuva. Ta triukšmingoji dalis ir man nepatinka, bet nereikia norėti kurorto tik sau. Žmonės padaro miestelį gyvu. 

Tu vaikų neturi  :D​  mes ten einame tik dėl jų realiai juk.

Atsakyti

Panemunę šturmuosiu vakare  :showoff:

Pridėta:

Atsakyti
Man Birstonas nuostabus, kiek pakrantes palei Nemuna pasivaiksciojimui, kalnas, parkas.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 05 31, 09:22)
<p>Tai žavesys tame kad tuščia ir nėra ką veikti ir kur nueiti?</p>

zavesys, kai nelipa ant galvos, nemegstu "turgaus" ir neinu jei man nepatinka.Absoliutus skirtumas buvo situacija pries 12-13 metu ir dabar. Bet zmones skirtingi, kam ko reik.
QUOTE(linamog @ 2019 05 31, 10:26)
Man Birstonas nuostabus, kiek pakrantes palei Nemuna pasivaiksciojimui, kalnas, parkas.

va va, ta sutvarkyta pakrante tai lb daug grozio akims. Ispuoseletas Birstonas, siltu metu laiku ypac gera ten pasivaiksciot, nera tokios mases zmoniu pakolkas.

Labu.

Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2019 05 31, 09:49)
Tu vaikų neturi  biggrin.gif​  mes ten einame tik dėl jų realiai juk.</p>

mes pasikeisdami budavom po pora valandu vienas su jais tam sarsalyne, kitas suaugusiu pirciu erdvej, paskui kitas smile.gif
Bet ir ta suaugusiuju zona dabar ne tokia faina, pilna triuksmingu lenku, sukauja, sneka garsiai ir jiems dzin tie "tylos" zenklai. As suprantu kad is to verslas klesti ir miestui pinigai, bet jau nebefaina ir nesinori eit. Nesulyginama kaip buvo anksciau.
Atsakyti

Triukšmo ir aš nemėgstu ypač vaikų keliamo. Todėl neinu I tokias zonas. Bet išpuoselėtu miestelių Lt dabar dauguma. Ir nieko Birštonas ne kitoks tuo klausimu. Todėl man ir kyla klausimas ką jūs ten randate ypatingo. 

Atsakyti

rudeni buvai.man jo uzteko porai valandu.nezinau ko ten trenktis taip toli.Man Birstonas daug labiau patinka.

nu mums nuo Vilniaus tai jokio skirtumo, Druskininkai gal nepilnai 20km tik toliau, tai jau cia menkniekis. man Druskininkai grazesnis miestas, o dar kai su vaiku vaziuojam, tai tikrai daugiau pramogu ten vaikams. apskritai man Druskininkai toks zydintis miestas, smagu  tiesiog prasieit ir pasigrozet visa aplinka

Atsakyti

Triukšmo ir aš nemėgstu ypač vaikų keliamo. Todėl neinu I tokias zonas. Bet išpuoselėtu miestelių Lt dabar dauguma. Ir nieko Birštonas ne kitoks tuo klausimu. Todėl man ir kyla klausimas ką jūs ten randate ypatingo. 

Man Birstonas daug arciau Kauno,Gamta nuostabi(nesiskiria nuo Druskininku),apie gydyklas nedaug galiu pasakyti,bet tos ramybes man ten daugiau.O isviso mane labiau prie juros traukia.Birstono man uztenka parai max,Druskininku nenoriu taip toli trankytis.Megstu Palanga,Nida arba Lietuvos ezerus.Dievinu Zarasu krasta.

Labas mamzes.

Atsakyti

Man kadangi viskas toli, tai jau keliasdešimt papildomai km nebesudaro skirtumo. Gydyklos Birštono prastos, I Vytautas spa niekaip vietų negaunu, tai nzn kaip ten

Atsakyti

Druskininkai man patinka. Grazus ir tvarkingas miestas. Kartais i Vichy parka vaziuojam, bet tik del vaiko. Bet ir mums gerai- pirciu nemazai😀

Atsakyti

61454701_2186079004794024_88686737174927

Ane?

Atsakyti

Birstone ramu, grazu, bet toks pasyvus poilsis kol kas ne man, Druskininkai irgi grazus ,jaukus, vaziuojam del vaiku, kad i vandens parka nueitu, visos proceduros nera man asmeniskai kazkuom ypatingos uz tokia pat kaina ir pigiau ir tikrai geriau randu Klaipedoje. :)Visa musu Baltijos pakrante man be konkursijos lyginant su ezeru krastais, tik aisku pakeista aplinka visada yra gerai :rolleyes:

Atsakyti