Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kaip suprantu kalbama apie mūsų vaikystės laikus (juk prisiminimai apie šunų maitinimą tuo kas liko nuo stalo rašomi iš asmeninės patirties vaikystėje) - tai bent jau mano šeimoje maitinosi visai ne taip. Kur jau ten cukrus tik medaus pavidale ...net purto prisiminus kaip po tris šaukštelius cukraus į arbatą dėdavom. Mėsa ne dukart metuose, o būtinai kasdien visokiais pavidalais, tik per pasninkus ne. Dar daug bulvių patiekalų. Ir sriubos su duona, kad sočiau būtų... 

Tai jus apie vaikystes laikus.Ir musu amzininkes,taip valgydamos jau dabar jaunos moterys su veziais,asmom,alergijom,vaduojasi.

Valgiau vaikystes taip kaip jus visos daugiau maziau,dar antibijotiku porcijos per metus kelias gaudavau.Kaip 35 metu pasodino ant vaistu iki gyvenimo galo,baigiau iesti.

Atsakyti

Suėdžiau visus svogūnų laiškus su biškiu agurko. Daba jau smerties skrandis laukia. Čia Rykutei ant sąžinės...

O va svogūnų laiškai manęs nė kiek nemasina. Jie tik į šaltibarščius tinkami, ir tai nedideliais kiekiais.

Šalta pasidarė. Dairausi, kur chalatas. Ogi mano aniuolėliai ant jo sugulę parpia. Šaldausi toliau.  :oh:  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 05 birželio 2019 - 23:07

Aš tai isliurlinau vyno bonka, pruedziau varškės apkepo. O rytoj į darbą pėsčiom keli km, nes auto servize palikta. Nu durne 😡

Atsakyti

Aš tai isliurlinau vyno bonka, pruedziau varškės apkepo. O rytoj į darbą pėsčiom keli km, nes auto servize palikta. Nu durne 😡

Gražiausia, ka servize...

Atsakyti

Gražiausia, ka servize...

Ai taip man ir reikia. Nusibausiu ir taxi nekviesiu

Atsakyti

O servyzas prabangus, toks šventinis, auksiniais krašteliais  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

O servyzas prabangus, toks šventinis, auksiniais krašteliais  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Nu. Toks kavai. :)​ 

Atsakyti

Aš pusvalandį kieme ant laiptų sėdėjau. Miegamajame slabna.

Atsakyti

O va svogūnų laiškai manęs nė kiek nemasina. Jie tik į šaltibarščius tinkami, ir tai nedideliais kiekiais.

Šalta pasidarė. Dairausi, kur chalatas. Ogi mano aniuolėliai ant jo sugulę parpia. Šaldausi toliau.  :oh:  :lol:

as tai  megstu svogunus, cesnakus,  bet  negaliu pakesti  paskui to persekiojancio  kvapo, o  ypac nakti :(

Mes  tai vis dar sildyma isijungiam , salta man :)

Atsakyti

Aš pusvalandį kieme ant laiptų sėdėjau. Miegamajame slabna.

Miegmaišis ir žvaigždėtas dangus  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O servyzas prabangus, toks šventinis, auksiniais krašteliais  :lol:  :lol:  :lol: 

Teeeip😻

Atsakyti

auksiniai vyrukai ten. Snd net namo parvežė vienas :P

Atsakyti