Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Miegmaišis ir žvaigždėtas dangus  :rolleyes: 

Ir uodai bzzzzzz

Atsakyti

Pas mus grindinis šildymas, numirčiau dabar be jo. LT net naktys šiltesnės, negu mūsų dienos čia  :rolleyes:  O jau ta drėgmė tai baigia susukti į mazgą  :oh:​  Nors rytojui žada šilumos paduoti iki 25, bet su lietum vis tiek.

Atsakyti

Aš tai isliurlinau vyno bonka, pruedziau varškės apkepo. O rytoj į darbą pėsčiom keli km, nes auto servize palikta. Nu durne 😡

Koks puikus derinys :D Daeisi?

Prie namų IKI remontui uždaro, didelės nuolaidos, tai su šampe 10 eurų grįžau. Dauguma tai kruopas pirko  :D 

Labas rytas. 

Kadangi mano komforto temperatūra 24-28, tai man labai gerai. 

Atsakyti

Koks puikus derinys :D Daeisi?

MB turbūt manęs pagailo ir paliko šįryt savo mašiną man, nors neprašiau. Pats pėsčiom išejo :D

Atsakyti

Labryt, 

Tai jus apie vaikystes laikus.Ir musu amzininkes,taip valgydamos jau dabar jaunos moterys su veziais,asmom,alergijom,vaduojasi.

Valgiau vaikystes taip kaip jus visos daugiau maziau,dar antibijotiku porcijos per metus kelias gaudavau.Kaip 35 metu pasodino ant vaistu iki gyvenimo galo,baigiau iesti.

Tai ko tu tada stebiesi, kad mes apie šunis ir kates uci puci... taigi tas pats. Kai maitinami nesąmonėmis, taip paskui ir gyvūno sveikata nekokia būna ir išlaidos vet. 

MB turbūt manęs pagailo ir paliko šįryt savo mašiną man, nors neprašiau. Pats pėsčiom išejo :D

Nu geri, geri tie vyrai būna  :wub:​ 

Atsakyti

Labryt,  Tai ko tu tada stebiesi, kad mes apie šunis ir kates uci puci... taigi tas pats. Kai maitinami nesąmonėmis, taip paskui ir gyvūno sveikata nekokia būna ir išlaidos vet.  Nu geri, geri tie vyrai būna  :wub: 
Todel ir sneku kad nuo to jusu kombikormo dabar labai suyrumpejas gyvunu amzius ir ligos juos puola.

Labas rytas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 06 birželio 2019 - 08:15

Kur čia karšta?

Priedas  Cap4ture.JPG   89,39KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Cap5ture.JPG   72,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

As kai be maskes, tai nors prisivaikstau iki soties. Bus sikna dailesne :D 

Atsakyti

Terezza, tavo kačiūra mane varo iš proto. Tos akys. :wub: 

Atsakyti

Šiemet agurkai ko tai neauga. Biedni metai bus  :B​