Miegmaišis ir žvaigždėtas dangus
![]()
Ir uodai bzzzzzz
Aš tai isliurlinau vyno bonka, pruedziau varškės apkepo. O rytoj į darbą pėsčiom keli km, nes auto servize palikta. Nu durne 😡
Koks puikus derinys Daeisi?
Prie namų IKI remontui uždaro, didelės nuolaidos, tai su šampe 10 eurų grįžau. Dauguma tai kruopas pirko
Labas rytas.
Kadangi mano komforto temperatūra 24-28, tai man labai gerai.
Labryt,
Tai jus apie vaikystes laikus.Ir musu amzininkes,taip valgydamos jau dabar jaunos moterys su veziais,asmom,alergijom,vaduojasi.
Valgiau vaikystes taip kaip jus visos daugiau maziau,dar antibijotiku porcijos per metus kelias gaudavau.Kaip 35 metu pasodino ant vaistu iki gyvenimo galo,baigiau iesti.
Tai ko tu tada stebiesi, kad mes apie šunis ir kates uci puci... taigi tas pats. Kai maitinami nesąmonėmis, taip paskui ir gyvūno sveikata nekokia būna ir išlaidos vet.
MB turbūt manęs pagailo ir paliko šįryt savo mašiną man, nors neprašiau. Pats pėsčiom išejo
Nu geri, geri tie vyrai būna
Labryt, Tai ko tu tada stebiesi, kad mes apie šunis ir kates uci puci... taigi tas pats. Kai maitinami nesąmonėmis, taip paskui ir gyvūno sveikata nekokia būna ir išlaidos vet. Nu geri, geri tie vyrai būnaTodel ir sneku kad nuo to jusu kombikormo dabar labai suyrumpejas gyvunu amzius ir ligos juos puola.![]()
Labas rytas
Kur čia karšta?
Cap4ture.JPG 89,39KB
0 Parsiųsta kartų
Cap5ture.JPG 72,04KB
0 Parsiųsta kartų
Acqua Alta