Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Juoda duona budavo neskani, rugsti. Nevalgydavom, bent jau vaikai. Palangos, jo, tikdavo, kai kazkas is miesto parvezdavo. Dar prisimenu tokius didelius kepalus, kaip pyragus, sviestinius batonus. O piens, bulka ir uogiene buvo geriausias maistas ever. Kokios dar koses :D  Kaip Limca sake, bet kuriuo paros metu, o ypac nakti. Kudi buvom, kaip sakaliai. 

Nu ne, saldi uogienė ir bulka neskanu. O rūgšti duona super 😀

Atsakyti

Nu ne, saldi uogienė ir bulka neskanu. O rūgšti duona super 😀

O aš juodą duoną atsimenu salstelėjusią.

Atsakyti

Be nieko? Skrandžiui amen

Sakai, man tai nieko, skrandis priima svogūnus, čili pipirus ir tt  :D​  

Atsakyti

O aš juodą duoną atsimenu salstelėjusią.

Pirmiausia tai mane Rykutė su savo laiškais sunervino, net nežinau kur dėtis kaip noriu.

Antriausia, duona iš turgaus, ta salstelėjusi, labai skani buvo. Kur gyveno ir kaip valgė Elija nežinau, bet tokio dalyko, kaip mėsa du kart metuose, tai sorry, nesąmonė. Kepdavo kotletus, karbonadus, gamindavo guliašą mama. Cepelinai, kugelis, bulviniai blynai, makaronai su tomatu. Baronkos didelės, po 5 kapeikas su kefyru. Keptos bulvės paskanintos svogūnu ir varškė, atskiesta kefyru. Arba valgyklinis maistas pas mamą institute, kur man atrodė žiauriai skanu tada.

Atsakyti

O aš juodą duoną atsimenu salstelėjusią.

Mano tėvai tik tą baltą Palangos valgydavo, o man ji tokia neskani būdavo. O kaime tą juoda tai su sviestu ir  svogūnų laiškais  :wub:  arba juoda duona su grietine  :essen:  kai užaugau supratau, kad mamos maisto tik cepelinai man skanūs  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Pirmiausia tai mane Rykutė su savo laiškais sunervino, net nežinau kur dėtis kaip noriu.

Seniau turguje bobulytė parduodavo labai fantastiškus savus svogūnų laiškus ir ką tuo metu turi sode, manau rytoj jau valgysi 😁

Atsakyti

Seniau turguje bobulytė parduodavo labai fantastiškus savus svogūnų laiškus ir ką tuo metu turi sode, manau rytoj jau valgysi 😁

Aš nusipirkus turguje tai turiu, ale aš negaliu jų vienų su grietine ėst, skrandį skauda. Tai vat ir pavydžiu, kad tau nieko nesidaro. :D​ 

Atsakyti

O aš juodą duoną atsimenu salstelėjusią.

Ji būdavo saldžiarūgšte

Sakai, man tai nieko, skrandis priima svogūnus, čili pipirus ir tt  :D  

Vieni ne, va su lašiniais ir juoda duona  liuks

Pirmiausia tai mane Rykutė su savo laiškais sunervino, net nežinau kur dėtis kaip noriu.

Antriausia, duona iš turgaus, ta salstelėjusi, labai skani buvo. Kur gyveno ir kaip valgė Elija nežinau, bet tokio dalyko, kaip mėsa du kart metuose, tai sorry, nesąmonė. Kepdavo kotletus, karbonadus, gamindavo guliašą mama. Cepelinai, kugelis, bulviniai blynai, makaronai su tomatu. Baronkos didelės, po 5 kapeikas su kefyru. Keptos bulvės paskanintos svogūnu ir varškė, atskiesta kefyru. Arba valgyklinis maistas pas mamą institute, kur man atrodė žiauriai skanu tada.

pas mus tai retai mėsa  buvo. Valgėm pagrinde ta, ką uyzaugindavom darže, sode. Ty daržovės, vaisiai, bulvės. Na ir miško bei upės gėrybės 

Atsakyti

Kai prisimenu tą daržų katorga, siaubas. Sakiau gyvenime nieko neauginsiu suaugus. Cha 😂

Atsakyti

Mieste augau, tai daržų anei šienų nepažinau. Mėsos visada užteko, visokio kitokio maisto irgi buvo per akis.

Atsakyti

Suėdžiau visus svogūnų laiškus su biškiu agurko. Daba jau smerties skrandis laukia. Čia Rykutei ant sąžinės...

Atsakyti

jus paskaiciusi,  net  nemegstamo pieno  su  duona  uzsimaniau :) labas vakaras :)

Atsakyti