Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Šildymą vakar būčiau mielai įsijungus vakare, tik anksti atguliau, tai nesušalau.  Apie kremus jos kalba. 

Gavau sms iš Tesco, tipo laimėjau telefoną. Tik už atsiuntimą reikia sumokėti. Mhm. Jau vedu kortelės duomenis. Būtų Paypal, gaaaaaaal ir rizikuočiau tais dviem eurais.

Limcamca, kaip mažiaus pasimatymas praėjo?

Atsakyti

Tai pasitepk dekolte su tuo pačiu kur veidą tepu 😁 aš ir šiaip veidą tepdama belekuom, užbaigiu ties krūtine 🤫😎

Tai dabar jau reikės drėkinti kokiu kur po saulės vonių skirta ☺ ...sualergizavo gal, nes tikrai per stipriai raudona.

Atsakyti

Tai pasitepk dekolte su tuo pačiu kur veidą tepu 😁 aš ir šiaip veidą tepdama belekuom, užbaigiu ties krūtine 🤫😎

Va va. Ir visa tai apima sąvoka "veidas"  :D 

Atsakyti

Šildymą vakar būčiau mielai įsijungus vakare, tik anksti atguliau, tai nesušalau.  Apie kremus jos kalba. 

Upjora, visus langus namuose per dieną palieku uždarytus, kad neprikaistų visi kambariai, naktį kai pravėsta iki 20 visus atidarau - taip miegoti gaiviau  :mirksiukas:​  

Atsakyti

Gavau sms iš Tesco, tipo laimėjau telefoną. Tik už atsiuntimą reikia sumokėti. Mhm. Jau vedu kortelės duomenis. Būtų Paypal, gaaaaaaal ir rizikuočiau tais dviem eurais.

Limcamca, kaip mažiaus pasimatymas praėjo?

Tu nejuokauk,tik nevesk jokiu duomenu niekur.Zinai as net is Ireland Revenue esu emailu gavusi tipo pas mane taxu permoka ir tt ir kad parasyciau savo saskaitos duomenis pervedimams.Kaip iejau i pati emaila,tai ten kazkoks bla bla bla @ com......O jau apie telefonu ir kuponu laimejimus net nesneku.Kruvom ateina.MB jau buvo nuknise 12 stukiu pries kokiu 10 metu,man pries 5 nukniso 8.Bankas aiskinosi paskui pora menesiu.

Ka tik man nuleido krauja.Sedziu rami kaip belgas.

Siandien salta.Irgi pasikuriau namus.

Labas mamzes.

Atsakyti

Va va. Ir visa tai apima sąvoka "veidas"  :D

Na kalta, kalta, nepatepiau taip žemai  :ax:​ 

Atsakyti

Tu nejuokauk,tik nevesk jokiu duomenu niekur.Zinai as net is Ireland Revenue esu emailu gavusi tipo pas mane taxu permoka ir tt ir kad parasyciau savo saskaitos duomenis pervedimams.Kaip iejau i pati emaila,tai ten kazkoks bla bla bla @ com......O jau apie telefonu ir kuponu laimejimus net nesneku.Kruvom ateina.MB jau buvo nuknise 12 stukiu pries kokiu 10 metu,man pries 5 nukniso 8.Bankas aiskinosi paskui pora menesiu.

Ka tik man nuleido krauja.Sedziu rami kaip belgas.

Siandien salta.Irgi pasikuriau namus.

Labas mamzes.

O tai kokiu būdu gali nuknist pinigus, jei tik sąskaitos nr nurodai?  :blink: 

Atsakyti

Upjora, visus langus namuose per dieną palieku uždarytus, kad neprikaistų visi kambariai, naktį kai pravėsta iki 20 visus atidarau - taip miegoti gaiviau  :mirksiukas:​  

Tai ir mes per dieną uždarus laikom ir dar užtamsintus kai ateina vasara. Neįkaista taip. 

Elija, nu va, ir likau be naujo telefono per tave. :huh2: 

Bliamba bliamba, šiandien trečia diena kai man šaudančiai badančiai skauda galvą. Ryte jau gėriau tabletes nuo skausmo. Ir vėl pradeda taip iš tolo mausti.  :unsure: 

Kažin, o kur Blueta pradingo? 

Atsakyti

O tai kokiu būdu gali nuknist pinigus, jei tik sąskaitos nr nurodai?  :blink:

Gaile,neklausk manes tokiu dalyku.Yra mokanciu tai padayti.Jie kazkaip tai per tai pasijungia per internetini bankinga.Nei kaip nei ka nezinau.Mums yra taip buve.Dar zinau, kad i automatus buna imontuoti bank kortu skaitytuvai,kur nuskaito duomenis.Zodziu ....

Upjora,geriau be telefono,bet su netuscia saskaita.

Atsakyti

Limcamca lietaus ant Vilniaus bent dešimčiai minučių užprašė  :clap_1: ...bent trumpam gaiviau  :)​ 

Atsakyti

Nu va, kokį gerą darbą Limcamca padarė  :P  :P 

Upjora, gerai pasimatymas praėjo. Rytoj lyg dar viena bus. Bet, jie klasiokai ir taip matosi dažnai  :D 

Gaile, pas mus labai daug aferų vyksta. Visokiausių. Labai išradingi sukčiai. 

Atsakyti

As tai Altos ir savites pasigedau. Gydosi nuo SM, muset.

Atsakyti