Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(festina lente @ 2019 06 08, 02:48)
<p>Bet aš negirdėjus, kad Lietuvoj taip pinigai dingtų iš sąskaitų (nebent kai sodra įsisuka  biggrin.gif ). Tik skamba per visas medijas, kad žmonės patys duomenis sudiktuoja bet kam, tada jau viską iššluoja. Tai ir nežinau, ar didesnis saugumas LT sąskaitų, ar sukčiai dar ne tokie išmanūs  hmm.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

Man yra buve, kad is kreditines bande nuskaityti. Gerai, kad tuo metu joje nebuvo pinigu. Paskambino is banko, psklause, ar pirkau kazka is Cingpingkiau (kazkokie kinu kazkas), atsakiau, kad ne. Paaiskino, kad uzfiksavo itartinas transakcijas, blokuoja korta ir nemokamai isduos nauja.
Atsakyti

Va va, perkant visokiose neaiskiose pardese viska i rankas sukciams atiduodi. 

Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif gryzau is atostogu ryta ankstu bigsmile.gif tai ispudziai tokie ivarus.
Gatwick kaip visada su savo cirkais - isskristi i prieki veluojam, sugryzt veluojam. Nesugeba dirbti laiku blink.gif tai nuotaikos del to jau buvo pagadintos. Viesbutis labai liuks, maistas idealiai atitiko mus, ir jokiu ten nebuvo viduriu paleidimu kaip visi mus gazdino ax.gif buvom dykumoi, su laivu paplaukiojom, man labai patiko. Pati Hurghada siukslynas, daug apleistu viesbuciu, musiskis buvo tolokai nuo centro tai ten grazu labai sutvarkyta viskas buvo, bet i miesta isslindus jau matesi siukslynai vien rolleyes.gif
Nusipirkom dideli kalijana paraivezem, as kvepalu ju aliejiniu prisipirkau. Aisku ir pro kelis fuflus nepraejau. MB juokesi kad labai lengvai pinigus is moreru daryt galima biggrin.gif biggrin.gif

Gryzus mus iki trusiku pasienis prakrate del cigareciu, ir tik mus vienus blink.gif nezinau kuo mes taip jiem uzkliuvom, bet cigareciu vistiek gerai parsivezem, gerai kad neuzmate - viena bloka is manes atime - labai supykus jauciuosi rolleyes.gif

Bet apart skrydziu atostogos patiko 4u.gif
Atsakyti

Gryzus mus iki trusiku pasienis prakrate del cigareciu, ir tik mus vienus blink.gifnezinau kuo mes taip jiem uzkliuvom, bet cigareciu vistiek gerai parsivezem, gerai kad neuzmate - viena bloka is manes atime - labai supykus jauciuosi rolleyes.gif

Bet apart skrydziu atostogos patiko 4u.gif

Rimtai nesupratai, kodel uzkliuvot?

Atsakyti

Kur Kauno centre skaniai pavalgyt midiju ir kt jūros gėrybių?

Atsakyti

Rimtai nesupratai, kodel uzkliuvot?

:D 

Atsakyti

Aš irgi skaičiau ir juokiausi  :D  :D 

Labryt  :4u: Šiandien dirbam, ryt poilsiausim  :4u:​ 

Atsakyti

Šiandien vis dar skauda galvą. Eisiu ieškoti kaulų laužytojų, kad kraujotaką patvarkytų. 

Limcamca, o ko dabar šeštadienį dirbi?

Atsakyti

Upjora, o tie kaulu lauzytojai padeda?

Kiba visos vilnietes i Baltic Pride isvare?

Atsakyti

Ai, toks ir darbas, namie prie kompo. Ryt centre dvi tecio dienas svesim, tai siandien galima ir padirbt. 

Mazylis pasirodo dalyvaus rajono varzybose, iskilmingai iteike laiska su daiktu sarasu, ko antradieniui reikia  :oh: 

Atsakyti

Upjora, o tie kaulu lauzytojai padeda?

Padeda. Net labai. 

Atsakyti

Kur Kauno centre skaniai pavalgyt midiju ir kt jūros gėrybių?

Gal Maironio g italų restoranas :hmm:​  

Atsakyti