Man yra buve, kad is kreditines bande nuskaityti. Gerai, kad tuo metu joje nebuvo pinigu. Paskambino is banko, psklause, ar pirkau kazka is Cingpingkiau (kazkokie kinu kazkas), atsakiau, kad ne. Paaiskino, kad uzfiksavo itartinas transakcijas, blokuoja korta ir nemokamai isduos nauja.
Man yra buve, kad is kreditines bande nuskaityti. Gerai, kad tuo metu joje nebuvo pinigu. Paskambino is banko, psklause, ar pirkau kazka is Cingpingkiau (kazkokie kinu kazkas), atsakiau, kad ne. Paaiskino, kad uzfiksavo itartinas transakcijas, blokuoja korta ir nemokamai isduos nauja.
Va va, perkant visokiose neaiskiose pardese viska i rankas sukciams atiduodi.
Gatwick kaip visada su savo cirkais - isskristi i prieki veluojam, sugryzt veluojam. Nesugeba dirbti laiku
Nusipirkom dideli kalijana paraivezem, as kvepalu ju aliejiniu prisipirkau. Aisku ir pro kelis fuflus nepraejau. MB juokesi kad labai lengvai pinigus is moreru daryt galima
Gryzus mus iki trusiku pasienis prakrate del cigareciu, ir tik mus vienus
Bet apart skrydziu atostogos patiko
Gryzus mus iki trusiku pasienis prakrate del cigareciu, ir tik mus vienusnezinau kuo mes taip jiem uzkliuvom, bet cigareciu vistiek gerai parsivezem, gerai kad neuzmate - viena bloka is manes atime - labai supykus jauciuosi
Bet apart skrydziu atostogos patiko
Rimtai nesupratai, kodel uzkliuvot?
Aš irgi skaičiau ir juokiausi
Labryt
Šiandien dirbam, ryt poilsiausim
Šiandien vis dar skauda galvą. Eisiu ieškoti kaulų laužytojų, kad kraujotaką patvarkytų.
Limcamca, o ko dabar šeštadienį dirbi?
Upjora, o tie kaulu lauzytojai padeda?
Kiba visos vilnietes i Baltic Pride isvare?
Ai, toks ir darbas, namie prie kompo. Ryt centre dvi tecio dienas svesim, tai siandien galima ir padirbt.
Mazylis pasirodo dalyvaus rajono varzybose, iskilmingai iteike laiska su daiktu sarasu, ko antradieniui reikia
Upjora, o tie kaulu lauzytojai padeda?
Padeda. Net labai.
Kur Kauno centre skaniai pavalgyt midiju ir kt jūros gėrybių?
Gal Maironio g italų restoranas