Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tik nesakyk, Gaile, kad per 10 metų tavo papai nepasikeitė (čia lyginant su frofesorės amžium), o jei dar toliau atgal pažvelgus...

O ar kas nors sako, kad nesikeičia? Tiesiog pradinis vaizdas gi būna labai nevienodas. Todėl vienos 30-metės krūtinė gali atrodyti taip, kaip kitos atrodo būnant 20-ies.

Atsakyti

Na jaunystėje nestovintys papai ...kooodėl gi jiems nestovėti normaliai?

nu vat matai, net ir siek tiek virs 30ies papai jau kartais nebestovi taip, kaip pries gimdyma :) man per nestuma is B padidejo iki D, po gimdymo ir maitinimo dydis pasiliko, bet krutine siek tiek nutiso, zinoma nebera ir tokia standi, todel naturalu, kad norisi tvirtesnio 'palaikymo'. nekaba kaip spanielio ausys, nu bet nera ko lyginti ir su standziu B, koks buvo iki gimdymo.

Atsakyti

man tai keista Piene, kodel tu galvoji, kad jei jau tik siek tiek per 30, tai papai kabeti negali. gal tu ta kabejima tik kaip spanielio ausis isivaizduoji? :D kiekvienai skirtingai tos krutines glemba. man pernelyg greit ji isdidejo, o po maitinimo, nors ir maitinau neilgai, paglebo ji. nekaba tie mano papai i bambos, bet jau vien su medziagele ir raistukais svaistytis papludimyje noro nera :)

yra moteru, ir pati tokiu zinau, kurioms ir po gimdymu krutines standzios lieka. tiesiog anatomija tokia, kiekvienai skirtingai. man sito gerio neduota, suglebo krutine, ir ka dabar? :)

Atsakyti

Priedas  223973_G_1558588368755.jpg   218,33KB   6 Parsiųsta kartų

sitas koks :wub: :wub:

Atsakyti

Nėr papų, nėr problemų  :D Kokį nusiperku maudomą, toks tinka, svarbu kad porolono butų pridėta. Kuo daugiau, tuo geriau  :D Bet vistiek  geriausias visų laikų maudomas yra iš Triumpho, jie ne tik didžiapapėm, bet ir bepapėm tobulai pagamina.

Limcamca, ačiū  :4u: Ramentus pasikolinom, bet kažkokie jie kreivi, tai šiandien važiuosiu naujus nupirkti. Tetrūko tik kad per kažkokius šleivus ramentus dar kokią ranką susilaužytų nukritęs  :oh: 

Atsakyti

Lb gražu. Bet man tokie per kaklą užkabinti smaugia kažkodėl, nepatogu

Atsakyti

Triumpho maudomuką net aš turiu  :D  Gal kada ir panaudosiu  :lol: 

Vakar pas mus išeiginė buvo, išėjom į mišką, aplink įlanką. Jau šilčiau, bet dar su megstiniais, kokie dar maudymaisi, tokiu oru maudosi tik žąsys  :rolleyes: 

Atsakyti

Tai maudomus renkates ane.Siaip juos perku TKMax .Man ten Gottex maudomai patinka.Nepirksiu jokio ir isviso nesimaudysiu niekur kol nenumesiu kokiu 10 kg.Nekenciu saves tokios storos.Papu turiu ir ju daugiau tureti nenoriu.Sakiau vaziuosiu i LT pilvo nusisaldyti.Kur musu Blueta pradingo?Sveikos mamzes.

Atsakyti

Kaip tu čia ji ketini nušaldyti?

Atsakyti

Apie pilvo nušaldymą plačiau prašyčiau  :hmm:​ 

Atsakyti

Triumpho maudomuką net aš turiu  :D  Gal kada ir panaudosiu  :lol:

Vakar pas mus išeiginė buvo, išėjom į mišką, aplink įlanką. Jau šilčiau, bet dar su megstiniais, kokie dar maudymaisi, tokiu oru maudosi tik žąsys  :rolleyes:

Oi kaip norėčiau tokio oro šiuo momentu.  :) Kada kvėpuot gali, o ne kažkokiam šiltam piene maudais.

Atsakyti
As jau visa saraseli turiu, kokio tiuningo noreciau.
Atsakyti