Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kuriai čia +-40 nuo D dydžio natūralus stovi 😀
Mano C, bet nesiskundžiu ir raištukus nešioju be problemų. Turiu Viktorijos push upppo, tai papaaai atrodo pirmą eina, paskiau aš 😁  

Ir kelnaitės man raištukai būtent po sūnaus atsirado, nes strijos būtent ant šonų didelios, plačios ir arba turiu pirkti XXL dydį kelnaičių (o ji s būna žiauriai negražios dažniausiai) nes šonuose iš karto pasidaro rinkėjų, o raištukais pasireguliuoju laisvumą ir puikiai atrodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 birželio 2019 - 18:56

Nu, Limcamca, su naujais batais eit. A tu iš manęs dar nepasimokei? Beja, blister plasters yra puikus reikalas pūslėms gydyt.

Gaila dėl restorano... Mes irgi neberandam kur skaniai pajiesti. 

Atsakyti

Limcamca  :4u:  nors juokiausi iš tokios "nelaimės"  :D  aš kai pas brolį važiuoju, tai jis mane vežasi šonkauliukų valgyti kažkur, nu labai skanu  :wub:​ 

Atsakyti

Oi Limca ir prajuokinai ir skaudžiai susiskaitė dėl batų.   :4u: 

Atsakyti

Laba, 

oje  mergyt, kad atvargai :4u: ir aciu, kad prminei  pamoka, kad basutes pranesiociau namuose, nes sestadieni i vestuves einu :)

Atsakyti

Kas per batai tokie? Rodyk, kad neužsirautume netyčiom.

Nu nieko neypatingi tie batai, atvirais pirštais, nu, bet kas galėjo pagalvoti, kad weitzman'as tokią nesąmonę pagamins. Panašūs į šituos:

Style%20%20446388701%20Stuart%20Weitzman

Nu, Limcamca, su naujais batais eit. A tu iš manęs dar nepasimokei? Beja, blister plasters yra puikus reikalas pūslėms gydyt.

Gaila dėl restorano... Mes irgi neberandam kur skaniai pajiesti. 

Upjora, žinok puslių nėra. Grynai nutarkuota oda ties kulnais, o ties pirštais kaip prapjauta. Fui, nebenoriu net pagalvot. 

Vakar  visa nuskriausta, kojytėmis tik makaluoju, vyrai mano laksto aplink, kaip tikra moteris sakau MB, čia tavo kaltė  :laugh: nemokėtum tu taip skaniai to steiko namie pagaminti, tai būtume pavalgę kaip žmonės, sėdėtume pilnais pilvais steiką su  kečupu prikimšę ir džiaugtumėmės, oi, zat vas lovly..    :laugh:​ 

Atsakyti

Kuriai čia +-40 nuo D dydžio natūralus stovi 😀

O tai frofesorei ne 30? 🤔 ...na ir nežinau kuri jos raidė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 10 birželio 2019 - 20:44

O tai frofesorei ne 30? 🤔 ...na ir nežinau kuri jos raidė.

Nū OK, kad ir 30 m kad ir  koks c. Bet nestovės go jau stati vistiek :D

Atsakyti

Nū OK, kad ir 30 m kad ir  koks c. Bet nestovės go jau stati vistiek :D

Na jaunystėje nestovintys papai ...kooodėl gi jiems nestovėti normaliai?

Atsakyti

Na jaunystėje nestovintys papai ...kooodėl gi jiems nestovėti normaliai?

Tiesiog anatomija tokia. Toli gražu ne visos turi stačias krūtis net ir žalioj jaunystėj. O net ir su stačia krūtine jos pačios svoris ir žemės trauka su laiku savo juodą darbą padaro.

Atsakyti

Žemės trauka... su laiku... TAIP ...bet aš gi rašiau mūsų jaunikliausiai temos narei  :)​ 

Atsakyti

Žemės trauka... su laiku... TAIP ...bet aš gi rašiau mūsų jaunikliausiai temos narei  :)​ 

Kad ir jauniausia, ji vis tiek nebe 15-os.

Atsakyti