Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ai, aš dar į cm telpu, papai nenukarę  :lol:  galiu raištukais parišti ir pležintis  :P​ 

Atsakyti

Kad ir jauniausia, ji vis tiek nebe 15-os.

Na gerai jau, gerai ...dėl frofesorės nukarusių papų įrodei  :D  ...bet tada apginsiu savuosius :D  ...tai va, man jaunystėje jokių laikytuvų nereikėjo, patys sau laikėsi ir kas ten po kojom jie nežiūrėjo  :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 10 birželio 2019 - 21:43

Na gerai jau, gerai ...dėl frofesorės nukarusių papų įrodei  :D  ...bet tada apginsiu savuosius :D  ...tai va, man jaunystėje jokių laikytuvų nereikėjo, patys sau laikėsi ir kas ten po kojom jie nežiūrėjo  :B​ 

Ei ei, prašyčiau  :D 

O dėl tamstos tai... prašom įrodymų.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ei ei, prašyčiau  :D

O dėl tamstos tai... prašom įrodymų.  :rolleyes:​ 

...o kaip norėčiau aš vėl, kad sugrįžtų jaunystė :lol: 

Mąstau kaip čia tuos įrodymus pateikti :mastau: ...gal exvyro kontaktai apklausai tiktų  :rolleyes: 

Atsakyti

...o kaip norėčiau aš vėl, kad sugrįžtų jaunystė :lol: 

Mąstau kaip čia tuos įrodymus pateikti :mastau: ...gal exvyro kontaktai apklausai tiktų  :rolleyes:

Netiks. Ans šališkas gali būti. Va foto tai gal ir sueitų.  :D​ 

Atsakyti

Terezza, 10 Bir 2019 - 23:06, parašė: Netiks. Ans šališkas gali būti. Va foto tai gal ir sueitų. :D

Matau nepatikli esate, tamsta ...tai manau ir nuotrauką internetine išvadinsite  :lol:

Priedas  8f4da916558c5cf12b119bebfd13f424.jpg   60,25KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Matau nepatikli esate, tamsta ...tai manau ir nuotrauką internetine išvadinsite  :lol:

attachicon.gif8f4da916558c5cf12b119bebfd13f424.jpg

Tai kad čia nesimato, į kurią pusę sesytės žiūri  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tai kad čia nesimato, į kurią pusę sesytės žiūri  :rolleyes:​ 

Nagi padorumo ribų viešame forume peržengti negaliu  :angel2: ...atstok, nelaboji  :D​ 

Atsakyti

Nagi padorumo ribų viešame forume peržengti negaliu  :angel2: ...atstok, nelaboji  :D​ 

:D​ 

Atsakyti

Kokia čia jau jaunystė po 30. Nebejuokinkit, ne senatvė aišku, bet oda jau gkemba ir papai kara, žemės trauka jau veikia veikia visas, kad ir kaip gerai apie save galvotumet 😀. Bet tai dzin gi realiai 

Atsakyti

Tik nesakyk, Gaile, kad per 10 metų tavo papai nepasikeitė (čia lyginant su frofesorės amžium), o jei dar toliau atgal pažvelgus...

Atsakyti

Tik nesakyk, Gaile, kad per 10 metų tavo papai nepasikeitė (čia lyginant su frofesorės amžium), o jei dar toliau atgal pažvelgus...

Pasikeitė aišku. Bet jau ir 30 nebuvo kaip 20. Gi gimdymai, žindymai. Nu bet čia gyvenimas, tai kažkaip aš nesureikšminu. Yra tam liemenėlės  

Atsakyti