Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ta mokytoja gal kalėjime buvus? Dedovscina beveik 

Atsakyti

Ta mokytoja gal kalėjime buvus? Dedovscina beveik 

nu mano pirmi žodžiai irgi buvo tokie pat :blink:​ 

Atsakyti

Siabas, Evuxiene, tą mokytoją pačią ant kelių, tegu klūpo. 

Atsakyti

Siabas, Evuxiene, tą mokytoją pačią ant kelių, tegu klūpo. 

Manau reik siekt kas toks žmogus nebedirbtu su vaikais 

Atsakyti

Priedas  IMG_20190612_131459.jpg   203,93KB   4 Parsiųsta kartų

Pas mane kieme žydi.

Sistina, aš perėjau pas kitus draudikus, nes po metų pakėlė kainą. 

Atsakyti

man tai  sunku patiketi, kad siais laikais  mokytoja  gali taikyti tokius metodus. pirmakaip tai  gali sauti  galva  ir antra gi zino  pasekmes. manau ilgai nedirbs ji.

:D

Sistina, aš kasmet patikrinu rinką ir jos kainas. Jeigu randu geresnį variantą visada einu pas naujus draudikus. Jeigu esami nepasiūlo brangiau - lieku. O, kad nėra to popierizmo daug  :hmm: gal aš tiesiog pripratus jį tvarkyti  :hmm:​ 

Sistina, mano gėlės tokios pat spalvos. Labai gražios, ane?  :wub: ir pas tave taip gražiai prasiskleidę  :wub:

na taip salyginis tas popierizmas, bet vis vien geriau kai jo nereikia :)

O geles  labai labai grazios, bet  jos  tik grazios jokio kvapo neskleidzia ko   negalejau pasakyti apie pirmasias :)  jos  kvepejo deviskai :)

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20190612_131459.jpg

Pas mane kieme žydi.

Sistina, aš perėjau pas kitus draudikus, nes po metų pakėlė kainą. 

tikra karaliene  Tavo gele. esame atsiveze  is mamos darzelio du bijunus,  tai  jau irgi  zydi  pas  broli sode :)  siais metais. 

Na paziuresiu  ka  suzadetinis  ras man  ' pigesnio' nei esamieji  ir tada jau   nuspresiu likti ar ne,  nes vis tik  £20 svaru pigiau nei   pernai :) ir tik 467 moketi :)

Atsakyti

Kokius skanius ledus radau. Su vaisių arba uogų gabaliukais, įvairių skonių, o tos šaldytos uogos juose :wub: ...ypač skanūs su juodaisiais serbentais :wub: ...dabar su mango nusipirkau paragauti. Vaišinu :D

Priedas  20190612_154118.jpg   139,02KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokius skanius ledus radau. Su vaisių arba uogų gabaliukais, įvairių skonių, o tos šaldytos uogos juose :wub: ...ypač skanūs su juodaisiais serbentais :wub: ...dabar su mango nusipirkau paragauti. Vaišinu :D

attachicon.gif20190612_154118.jpg

jau ko, bet  mango jokiame pavydale neatsisakyciau :)

Atsakyti

attachicon.gif20190612_154118.jpg

Kur radai? Ar jų visuose parduotuvėse yra?  Juodus serbentus labai mėgstu  :wub:  mangus taip pat  :D​ 

Atsakyti

Kur radai? Ar jų visuose parduotuvėse yra?  Juodus serbentus labai mėgstu  :wub:  mangus taip pat  :D​ 

Lidl parduotuvėje. Ir sudėtis labai gera jų. Yra aviečių, braškių, juodųjų serbentų, mangų, citrinų. Mažiausiai patiko citrinų, to žievelės kartumo nemažai.

Čia sorbetai - tai tuo pačiu ir atgaivina, ir mėgstamų uogų ar vaisių dozę gauni  :D 

Atsakyti

Lidl parduotuvėje. Ir sudėtis labai gera jų. Yra aviečių, braškių, juodųjų serbentų, mangų, citrinų. Mažiausiai patiko citrinų, to žievelės kartumo nemažai.

Čia sorbetai - tai tuo pačiu ir atgaivina, ir mėgstamų uogų ar vaisių dozę gauni  :D

Daba galvoju kur čia rytoj Palangoje Lidl rasti  :D  nes čia tai spėčiau iki uždarymo kaip nors, bet iki Palangos ištirps, o taip užsimaniau  :unsure:  :D​ 

Atsakyti