Ta mokytoja gal kalėjime buvus? Dedovscina beveik
Ta mokytoja gal kalėjime buvus? Dedovscina beveik
nu mano pirmi žodžiai irgi buvo tokie pat
Siabas, Evuxiene, tą mokytoją pačią ant kelių, tegu klūpo.
IMG_20190612_131459.jpg 203,93KB
4 Parsiųsta kartų
Pas mane kieme žydi.
Sistina, aš perėjau pas kitus draudikus, nes po metų pakėlė kainą.
man tai sunku patiketi, kad siais laikais mokytoja gali taikyti tokius metodus. pirmakaip tai gali sauti galva ir antra gi zino pasekmes. manau ilgai nedirbs ji.

Sistina, aš kasmet patikrinu rinką ir jos kainas. Jeigu randu geresnį variantą visada einu pas naujus draudikus. Jeigu esami nepasiūlo brangiau - lieku. O, kad nėra to popierizmo daug gal aš tiesiog pripratus jį tvarkyti
Sistina, mano gėlės tokios pat spalvos. Labai gražios, ane?
ir pas tave taip gražiai prasiskleidę
na taip salyginis tas popierizmas, bet vis vien geriau kai jo nereikia
O geles labai labai grazios, bet jos tik grazios jokio kvapo neskleidzia ko negalejau pasakyti apie pirmasias jos kvepejo deviskai
Pas mane kieme žydi.
Sistina, aš perėjau pas kitus draudikus, nes po metų pakėlė kainą.
tikra karaliene Tavo gele. esame atsiveze is mamos darzelio du bijunus, tai jau irgi zydi pas broli sode siais metais.
Na paziuresiu ka suzadetinis ras man ' pigesnio' nei esamieji ir tada jau nuspresiu likti ar ne, nes vis tik £20 svaru pigiau nei pernai ir tik 467 moketi
Kokius skanius ledus radau. Su vaisių arba uogų gabaliukais, įvairių skonių, o tos šaldytos uogos juose ...ypač skanūs su juodaisiais serbentais
...dabar su mango nusipirkau paragauti. Vaišinu
20190612_154118.jpg 139,02KB
3 Parsiųsta kartų
Kokius skanius ledus radau. Su vaisių arba uogų gabaliukais, įvairių skonių, o tos šaldytos uogos juose
...ypač skanūs su juodaisiais serbentais
jau ko, bet mango jokiame pavydale neatsisakyciau
Kokius skanius ledus radau. Su vaisių arba uogų gabaliukais, įvairių skonių, o tos šaldytos uogos juose
...ypač skanūs su juodaisiais serbentais
Kur radai? Ar jų visuose parduotuvėse yra? Juodus serbentus labai mėgstu mangus taip pat
Kur radai? Ar jų visuose parduotuvėse yra? Juodus serbentus labai mėgstu
mangus taip pat
Lidl parduotuvėje. Ir sudėtis labai gera jų. Yra aviečių, braškių, juodųjų serbentų, mangų, citrinų. Mažiausiai patiko citrinų, to žievelės kartumo nemažai.
Čia sorbetai - tai tuo pačiu ir atgaivina, ir mėgstamų uogų ar vaisių dozę gauni
Lidl parduotuvėje. Ir sudėtis labai gera jų. Yra aviečių, braškių, juodųjų serbentų, mangų, citrinų. Mažiausiai patiko citrinų, to žievelės kartumo nemažai.
Čia sorbetai - tai tuo pačiu ir atgaivina, ir mėgstamų uogų ar vaisių dozę gauni
Daba galvoju kur čia rytoj Palangoje Lidl rasti nes čia tai spėčiau iki uždarymo kaip nors, bet iki Palangos ištirps, o taip užsimaniau