Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mano mama dirba systemair. Jie gamina kondicionierius. Gamybiniam ceche nėra kondicionierių  😅

Bet systemair ofise manau įrengti kondicionieriai  :D 

Atsakyti

Bet systemair ofise manau įrengti kondicionieriai  :D

O taip 😀. Žiauru. Mama biuletenį net pasiėmė 

Atsakyti

O tai jau čia turėtų būti nelygis tavo užsienio firmoms, kad ofisuose darbuotojai kaista be kondicionierių.

Kodėl be kondicionierių? Su.

Atsakyti

Kodėl be kondicionierių? Su.

Tai ko tada skųstis. :hmm:​ Rašai, kad nežinai kur nuo karščio dėtis. Tau siūlo būti prie vandens. Rašai, kad reikia dirbti ...o darbe pasirodo ir kondicionierius yra. Super!

Atsakyti

Tai ko tada skųstis. :hmm:​ Rašai, kad nežinai kur nuo karščio dėtis. Tau siūlo būti prie vandens. Rašai, kad reikia dirbti ...o darbe pasirodo ir kondicionierius yra. Super!

Tai namie karšta, o Gailė pasiūlė prie vandens varyt. Tai ir sakau, o kur darbą dėt :D Ai, perkaitai, Piene, nebesupranti. :D​ 

Atsakyti

Tai namie karšta, o Gailė pasiūlė prie vandens varyt. Tai ir sakau, o kur darbą dėt :D Ai, perkaitai, Piene, nebesupranti. :D 

Tai kam namie sėdėt, jei galima būti darbe 😂

Atsakyti

Nu Piene, parsinešiau mangų sorbeto. Tegu tik man svarstyklės neteisingai ims rodyt .... atsiimsi.  :D​ 

Atsakyti

Nu Piene, parsinešiau mangų sorbeto. Tegu tik man svarstyklės neteisingai ims rodyt .... atsiimsi.  :D​ 

To paties?

Atsakyti

Žiūriu nebloga audra praėjo pro Šiaulius. Ir saviškiai pasakoja, ir video nesmagių pridėta  :unsure:​ 

Atsakyti

To paties?

Jo. Kad persirytų  :D​ 

Atsakyti

Jo. Kad persirytų  :D​ 

Geras, siandien Lidl specialiai ziurejau, nebuvo.  :unsure:  Not faaaair  :unsure:​ 

Atsakyti

Geras, siandien Lidl specialiai ziurejau, nebuvo.  :unsure:  Not faaaair  :unsure:​ 

Aš Aldi pirkau. Pakuotė ne tokia, kaip Pienė rodė. Bet skanūs bezbožnai.

Atsakyti