Aš Aldi pirkau. Pakuotė ne tokia, kaip Pienė rodė. Bet skanūs bezbožnai.
Niu parodyk ka ten skaniai valgai. Gal ir as uzsipirksiu. Vistik 15 silumos kita savaite zada 😂
Aš ledus valgau visais metų laikais. Jei vasaros laukti, tai ir skonį pamirši
Tik ne dėžėm, man geriau mini porcijom, kad nereiktų indų plauti
Vis tik nešiau atgal tuos guminius batus. Ir neradau į ką pakeisti. Mėlynų kairys batas mažesnis, geltonų dešinys. Patikrinom visus, kiek turėjo, visų dydžių. Nors pirk abi spalvas ir nešiok skirtingus
Čia labai daug žmonių nešioja per didelius batus, eina ir šlepsi. Turbūt todėl ir tie skirtingi čebatai tik man užkliuvo
Pirštinių neprireikė, šiandien buvo šilta, net 14 su puse
Aš ledus valgau visais metų laikais. Jei vasaros laukti, tai ir skonį pamirši
Tik ne dėžėm, man geriau mini porcijom, kad nereiktų indų plauti
Pfffff. Kiek tų mini porcijų reikia, kad pajust skonį? Va litrą tuoj baigsiu, indelį išmesiu ir ramu. Nieko nereikės plaut.
Labas rytas.
Šiaip sorbetas ir šerbetas yra tas pats. Net ir žodynai meta tą patį. Jų reikšmė skiriasi, tik būtent ledų klasifikacijoje.
Pasidomėjau, nusprendžiau, kad patinka abi rūšys. Vakar valgiau šerbetą, užvakar sorbetą.
Anksčiau valgiau tik plombyrą.
Sorbeto rūšis sugalvota 2014. Skiriasi nuo šerbeto tuo, kad daugiau vaisių..
Naujoje ledų rūšyje, sorbete, vaisių bus ne mažiau kaip 25 proc. Gaminant sorbetą nenaudojamas nei pienas, nei jo sudedamosios dalys. Dar viena ledų grupė – šerbetas. Jame vaisių turės būti ne mažiau kaip 10 proc., sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 20 proc., riebalų – ne mažiau kaip 1 proc.
Kaip gali būti tas pats vaisių 10 proc. ar 50 proc. Yra pieno ar ne, su riebalais ir baltymais ar ne. Sorbetas tinka ir laktozės netoleruojantiems, o šerbetas ne. Šerbetas dažniausiai gaminamas iš koncentratų, o sorbetas iš pačių vaisių ar uogų, plakama, permalama, daroma tyrė.
O kuriais metais jis išrastas, koks skirtumas, svarbu išrado šitokį skanumą. Ai dar šerbete prideda dažiklių, o sorbete jų nėra.
Man patinka kas ne tik skaniau, bet ir sveikiau - tai vienareikšmiškai renkuosi sorbetą. Kas skirtumo nemato - tai kodėl gi nesirinkti šerbeto, juolab jis gerokai ir pigesnis, kam gi tuomet mokėti daugiau, jeigu atrodo, kad tai tas pats