Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas. Na aš pasakyčiau šalta šiandien, tik +20, po +32 karščio labai jaučiasi.  :D 

Ledus mėgstu riebius, patinka su įdarais visokiais, o visokie šerbetai fui, ne ledai man, vaisiniai desertai šaldyti, dar reiktų paragauti sorbeto, tie gal patiks.  :hmm: Pati irgi susimeistrauju ledų iš grietinėlės ir kondensuoto pieno, plius kokie vaisiai, apsivalgymas, bet dėžutėmis neryju ant karto.  :D​ 

Atsakyti

Kaip gali būti tas pats vaisių 10 proc. ar 50 proc. Yra pieno ar ne, su riebalais ir baltymais ar ne. Sorbetas tinka ir laktozės netoleruojantiems, o šerbetas ne.  

na, viskas gi aišku. Parašiau, kad tik ledų gamyboje sukvalifikuoti, tie pavadinimai. o šiaip tai visada buvo sinonimai šie du žodžiai. 

Aišku, kad jie skiriasi. Aš rašiau apie žodžius, ne LEDUS.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kur ten tie karscai, as servetelem ir pledais apsikarscius vakar namie sedejau, sloga prasidejo is silumos i tokia 'vasara' gryzus unsure.gif Atejau siandien i darba, blooga! kaip maisu dauzta jauciuosi jauciu sliauzt atgal namo teks unsure.gif

QUOTE(I.Elija @ 2019 06 12, 13:05)
Tresnia o tu per UK i Egipta skridai?

Na taip is Uk i gipta iir is Egipto i UK bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Sistina @ 2019 06 12, 14:28)
merginos kurios  vairuojate uk ka darote su draudimais, keiciate kompanijas kiekvienais metais? man prejusiais  kitoje kompanijoje  rode 30 svaru pigiau, bet  likau  su senaja kompanija, kad isvengti  'popierinio' vargo keiciant 

As keiciu kas metus nes visada naujoje kompanijoje rodo pigiau. Va paztsrtamas musu visada per ssavo gimtadieni i draudima skambina, tai dar po 20£ nusimusa kas metus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti

Ačiū Piene, tobuli ir bus mylimi 😁

Pridėta:

Atsakyti

Ledus valgau tik sokoladinius :) kas keisciausia, kad sokolado tai isvis nevalgau, bet va ledai turi buti tik sokoladinai  :bigsmile: dabar Norfoj buvo akcija Baltijos ledu, po 49ct, tai prisivariau puse kameros sokoladiniu :D valgiusi esu ir serbeta ir sorbeta, nea  :mmm:  ne mano ledai.

neseniai apie geliu darzelius prie kiemu snekejom, tai uzmaciau siandien savo rajono puslapyje vienos moters geliu darzeli ikelta, nu visai grazu 

Priedas  64663096_2407108496223165_5796355182551891968_n.jpg   296KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  64567100_2407108512889830_6207088406921478144_n.jpg   312,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 14 birželio 2019 - 10:53

Rašei, kad tau ledai turi būti riebūs  :D​ 

Rašiau. Bet  va sorbetas kažkaip stebuklingai tiko. Dar avietinių mačiau yra, šiandien ragausiu.

O va šerbetai, kiek esu ragavus, visiškai man nelipo.

Ledus valgau tik sokoladinius :) kas keisciausia, kad sokolado tai isvis nevalgau, bet va ledai turi buti tik sokoladinai  :bigsmile: dabar Norfoj buvo akcija Baltijos ledu, po 49ct, tai prisivariau puse kameros sokoladiniu :D valgiusi esu ir serbeta ir sorbeta, nea  :mmm:  ne mano ledai.

Šiaip mano pirmas pasirinkimas irgi visada būna šokoladiniai. Nors lygiai taip pat nemėgstu šokolado. Na, nebent geras kartusis. Pieniškas fuiveu, o baltas iš viso katastrofa - šokoladu pakvėpintas.  :D​ 

Dar mėgstu karamelinius ir rišutinius. Kaip tik Atėnuose tobulus ragavau - skrudintų lazdyno riešutų skonio. 

Vaikystėj, kai šokoladinių užveždavo kartą per du metus, su klasioke pirkdavomės plombyrą, leisdavom šiek tiek jam suminkštėt kambario temperatūroj, ir tada išsukdavom su kakavos milteliais. Gaudavosi kažkas panašaus į karčiojo šokolado skonį.

Atsakyti

oj, dar prisiminiau, kaip su broliu namie ledus darydavomes :lol: i grietine prisivarydavom tirpios kakavos, gerai ismaisydavom, idedavom i saldikli trumpam ir po to kabliuodavom :D mama pastoviai nesuprasdavo, kur grietine taip greit dingsta :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 06 14, 11:50)
neseniai apie geliu darzelius prie kiemu snekejom, tai uzmaciau siandien savo rajono puslapyje vienos moters geliu darzeli ikelta, nu visai grazu 

Mano skoniui tai siaubiakas.
Atsakyti

Mano skoniui tai siaubiakas.

as gyvai nemaciau, bet is foto tai visai normaliai man. buna tikrai baisesniu :D 

Atsakyti

Laba,

Man darzelis grazus  :D  :4u: 

Paskutiniu metu skaniausi ledai is surios karameles.  :wub: 

Gaile, ar man vaidenasi ar jus statetes kondicionieriu? O, gal be Gailes dar kas nors statet bute?

Atsakyti

Konstatuoju faktą, kad mango sorbetas skanesnis, nei aviečių. Nors avietinio nenurašau.

Atsakyti

Labas rytas 4u.gifKur ten tie karscai, as servetelem ir pledais apsikarscius vakar namie sedejau, sloga prasidejo is silumos i tokia 'vasara' gryzus unsure.gifAtejau siandien i darba, blooga! kaip maisu dauzta jauciuosi jauciu sliauzt atgal namo teks unsure.gif

Na taip is Uk i gipta iir is Egipto i UK bigsmile.gifbiggrin.gif

As keiciu kas metus nes visada naujoje kompanijoje rodo pigiau. Va paztsrtamas musu visada per ssavo gimtadieni i draudima skambina, tai dar po 20£ nusimusa kas metus biggrin.gifthumbup.gif

O tai ir tu po karaliska zeme savo kojas metai?

Laba,

Man darzelis grazus  :D  :4u:

Paskutiniu metu skaniausi ledai is surios karameles.  :wub:

Gaile, ar man vaidenasi ar jus statetes kondicionieriu? O, gal be Gailes dar kas nors statet bute?

Man darzelis kaip darzelis.Tik ziuriu kiek ten pinigu ideta....

As savaitgali pasodinau savo priekiniam darzelyje lobelijas.Blyn siandien ziuriu-visas slimokai nugriauze.Vaziuosiu pirkti truciznos slimokams.Tegul eda kol apsiputos.

MB brolis turi savo kondicionieriu firma.Uzsakymu neatsigina.

O man skaniausi visada budavo pistaciju ledai.Dar skrudintu migdolu su sudyta karamele.Jokiu uoginiu ir sokoladiniu neeee.

Siandien mano Elijute is LT parskrenda palaidojusi savo geros drauges teva.52 metu vyra znypliuotas sukarpe.

Labas mamzes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 14 birželio 2019 - 14:06