Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Turiu nupirkus, nepripranta, jau tiek kasosi visi, kad neįmanoma. Su paprastais nieko, nu su tais :oh: Gal netinka kažkas juose. Bet kad visiems trims..

Pripranta per kelias dienas. Manasis kas esi ir pernai ir šiemet pradžioje. Paskui neve

Atsakyti

Orage, darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs :B​ 

Atsakyti

As tai degenerate. Nuo ryto. Koks dar darbas.

Pridėta:

Atsakyti

labutis :4u: vakar susirinkau savo nosinaites ir namo is darbo isejau! padirbau gal pora valandu :hmm: siandien lovos rezimas :unsure: kalbejot apie nauja Chernobyl filma, kur ji galima paziuret nemokamai? labai tiktu siandien man neturint ka veikt :D eisiu nerti, kiskis mano sala be rubu :rolleyes:

I.Elija, 14 Bir 2019 - 13:05, parašė: O tai ir tu po karaliska zeme savo kojas metai?
taip :4u:

atnesu pasirodyt progresa, sorris uz namudine fotke Priedas  8B1BB30E-8B6E-468B-BB40-E08BAF33ED6F.jpeg   234,57KB   5 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 15 birželio 2019 - 11:29

labutis :4u: vakar susirinkau savo nosinaites ir namo is darbo isejau! padirbau gal pora valandu :hmm: siandien lovos rezimas :unsure: kalbejot apie nauja Chernobyl filma, kur ji galima paziuret nemokamai? labai tiktu siandien man neturint ka veikt :D eisiu nerti, kiskis mano sala be rubu :rolleyes:

taip :4u:

atnesu pasirodyt progresa, sorris uz namudine fotke attachicon.gif8B1BB30E-8B6E-468B-BB40-E08BAF33ED6F.jpeg

Filmai.in susimoki 4 € ir gali žiūrėti šimtus serialų ir filmų 

Atsakyti

Labs, 

Gaile, ignoruoji klausima?

Sakyk kokia proga, gal visoms patiks, prisijungsim. 

atnesu pasirodyt progresa, sorris uz namudine fotke attachicon.gif8B1BB30E-8B6E-468B-BB40-E08BAF33ED6F.jpeg

Sveikatos tau  :4u: labai jaukus zuikis. O ir  my little box dezute uzmaciau. Gaila, kad jie uzsidare  :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 06 15, 14:11)
Sveikatos tau  4u.gif labai jaukus zuikis. O ir  my little box dezute uzmaciau. Gaila, kad jie uzsidare  huh.gif 

Aha, ten mano siuvimo/mezgimo dezute dabar biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Turi smectos? 

Neturiu.

Po nakties dėžutė tuščia. Laukiu.

Žiūrių į vincių ir galvoju, gal prisijungt? Bet sąžinė rėkia "nors į salę nueik, o jau tada...."  Tai nors ledų prie kavos atsinešiau.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 15 birželio 2019 - 12:40
Nugi pradejau ziuret as tuos episodus Chernobyl, tai net kojos nutirpo beziurint unsure.gif baisu kaip unsure.gif
Atsakyti

o mes siandien nuvarem prie "savo" ezeriuko ir 'papuolem' i nelaime :unsure: nuskendo 33metu vyras... atvare su draugu, abu isgere buvo, tas du kart paniro ir isniro, trecia karta nere ir nebeisniro... buvo jie ne pagrindiniam papludimy, bet visai salia, nieks nesupranta, ko tas draugas nesisauke pagalbos is kitu zmoniu, kai pamate, kad draugas nebeisniro. aiskino, kad pats plaukt nemoka, bet juk buvo salia mokanciu plaukti, o ir nuskendo tas draugas visai krante, tiesiog ten daug zoliu, i jas matyt isipyne ir nebeisniro. as pati tuo metu buvau vidury ezero su padanga isplaukusi, maciau, kad kazkoks vyriskis duodasi palei zoles netoli, saukia kazka vardu, dar apsidariau ezere, ziuriu nesimato, kad kas plauktu. nu ir po 15min kokiu suvare greitoji, gelbetojai... neuzilgo ir istrauke... nu kur zmoniu protas kartais buna..eit maudytis isgerusiam

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 06 15, 17:10)
o mes siandien nuvarem prie "savo" ezeriuko ir 'papuolem' i nelaime unsure.gif nuskendo 33metu vyras... atvare su draugu, abu isgere buvo, tas du kart paniro ir isniro, trecia karta nere ir nebeisniro... buvo jie ne pagrindiniam papludimy, bet visai salia, nieks nesupranta, ko tas draugas nesisauke pagalbos is kitu zmoniu, kai pamate, kad draugas nebeisniro. aiskino, kad pats plaukt nemoka, bet juk buvo salia mokanciu plaukti, o ir nuskendo tas draugas visai krante, tiesiog ten daug zoliu, i jas matyt isipyne ir nebeisniro. as pati tuo metu buvau vidury ezero su padanga isplaukusi, maciau, kad kazkoks vyriskis duodasi palei zoles netoli, saukia kazka vardu, dar apsidariau ezere, ziuriu nesimato, kad kas plauktu. nu ir po 15min kokiu suvare greitoji, gelbetojai... neuzilgo ir istrauke... nu kur zmoniu protas kartais buna..eit maudytis isgerusiam

Kaip baisu blink.gif sitoks karstis, nori atsigaivint, o isgere nebemasto blaiviai unsure.gif
Tragedija, sitiek zmoniu paskesta kas metus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 15 birželio 2019 - 15:19

o mes siandien nuvarem prie "savo" ezeriuko ir 'papuolem' i nelaime :unsure: nuskendo 33metu vyras... atvare su draugu, abu isgere buvo, tas du kart paniro ir isniro, trecia karta nere ir nebeisniro... buvo jie ne pagrindiniam papludimy, bet visai salia, nieks nesupranta, ko tas draugas nesisauke pagalbos is kitu zmoniu, kai pamate, kad draugas nebeisniro. aiskino, kad pats plaukt nemoka, bet juk buvo salia mokanciu plaukti, o ir nuskendo tas draugas visai krante, tiesiog ten daug zoliu, i jas matyt isipyne ir nebeisniro. as pati tuo metu buvau vidury ezero su padanga isplaukusi, maciau, kad kazkoks vyriskis duodasi palei zoles netoli, saukia kazka vardu, dar apsidariau ezere, ziuriu nesimato, kad kas plauktu. nu ir po 15min kokiu suvare greitoji, gelbetojai... neuzilgo ir istrauke... nu kur zmoniu protas kartais buna..eit maudytis isgerusiam

Siaubų siaubas. Bet... nieks kits čia nekalts. "Draugas" irgi tik kulkos į kaktą tenusipelno.

Atsakyti