Turiu nupirkus, nepripranta, jau tiek kasosi visi, kad neįmanoma. Su paprastais nieko, nu su tais
Gal netinka kažkas juose. Bet kad visiems trims..
Pripranta per kelias dienas. Manasis kas esi ir pernai ir šiemet pradžioje. Paskui neve
As tai degenerate. Nuo ryto. Koks dar darbas.
00BE3DB5-67B5-4750-8D62-47F75170D5E5.jpeg 130,85KB
0 Parsiųsta kartų
labutis
vakar susirinkau savo nosinaites ir namo is darbo isejau! padirbau gal pora valandu
siandien lovos rezimas
kalbejot apie nauja Chernobyl filma, kur ji galima paziuret nemokamai? labai tiktu siandien man neturint ka veikt
eisiu nerti, kiskis mano sala be rubu
I.Elija, 14 Bir 2019 - 13:05, parašė: O tai ir tu po karaliska zeme savo kojas metai?taip
atnesu pasirodyt progresa, sorris uz namudine fotke
8B1BB30E-8B6E-468B-BB40-E08BAF33ED6F.jpeg 234,57KB
5 Parsiųsta kartų
labutis
taipvakar susirinkau savo nosinaites ir namo is darbo isejau! padirbau gal pora valandu
siandien lovos rezimas
kalbejot apie nauja Chernobyl filma, kur ji galima paziuret nemokamai? labai tiktu siandien man neturint ka veikt
eisiu nerti, kiskis mano sala be rubu
8B1BB30E-8B6E-468B-BB40-E08BAF33ED6F.jpeg
Filmai.in susimoki 4 € ir gali žiūrėti šimtus serialų ir filmų
Labs,
Gaile, ignoruoji klausima?
As tai degenerate. Nuo ryto. Koks dar darbas.
Sakyk kokia proga, gal visoms patiks, prisijungsim.
8B1BB30E-8B6E-468B-BB40-E08BAF33ED6F.jpeg
Sveikatos tau
labai jaukus zuikis. O ir my little box dezute uzmaciau. Gaila, kad jie uzsidare
o mes siandien nuvarem prie "savo" ezeriuko ir 'papuolem' i nelaime
nuskendo 33metu vyras... atvare su draugu, abu isgere buvo, tas du kart paniro ir isniro, trecia karta nere ir nebeisniro... buvo jie ne pagrindiniam papludimy, bet visai salia, nieks nesupranta, ko tas draugas nesisauke pagalbos is kitu zmoniu, kai pamate, kad draugas nebeisniro. aiskino, kad pats plaukt nemoka, bet juk buvo salia mokanciu plaukti, o ir nuskendo tas draugas visai krante, tiesiog ten daug zoliu, i jas matyt isipyne ir nebeisniro. as pati tuo metu buvau vidury ezero su padanga isplaukusi, maciau, kad kazkoks vyriskis duodasi palei zoles netoli, saukia kazka vardu, dar apsidariau ezere, ziuriu nesimato, kad kas plauktu. nu ir po 15min kokiu suvare greitoji, gelbetojai... neuzilgo ir istrauke... nu kur zmoniu protas kartais buna..eit maudytis isgerusiam
o mes siandien nuvarem prie "savo" ezeriuko ir 'papuolem' i nelaime
nuskendo 33metu vyras... atvare su draugu, abu isgere buvo, tas du kart paniro ir isniro, trecia karta nere ir nebeisniro... buvo jie ne pagrindiniam papludimy, bet visai salia, nieks nesupranta, ko tas draugas nesisauke pagalbos is kitu zmoniu, kai pamate, kad draugas nebeisniro. aiskino, kad pats plaukt nemoka, bet juk buvo salia mokanciu plaukti, o ir nuskendo tas draugas visai krante, tiesiog ten daug zoliu, i jas matyt isipyne ir nebeisniro. as pati tuo metu buvau vidury ezero su padanga isplaukusi, maciau, kad kazkoks vyriskis duodasi palei zoles netoli, saukia kazka vardu, dar apsidariau ezere, ziuriu nesimato, kad kas plauktu. nu ir po 15min kokiu suvare greitoji, gelbetojai... neuzilgo ir istrauke... nu kur zmoniu protas kartais buna..eit maudytis isgerusiam
Siaubų siaubas. Bet... nieks kits čia nekalts. "Draugas" irgi tik kulkos į kaktą tenusipelno.