Vakar buvau veterinarijos vaistinėj, pasiūlė nuo erkių tabletę, kuri viena veikia tris mėnesius. Ale kaina
Ta viena tabletė 22 eurai mano lengviausio kalibro šuniui ir kuo sunkesnis, tuo brangiau. Kadangi dar nuo kirminų pirkau tabletes, tai jau ėmiau lašus, nes su tom prabangiom tablietkom būčiau suplojus kokia 80 eurų. Bet ateičiai galvosiu, nes lašai mėnesiui 6 eurai×3=18. Dar daugini iš kokių 4 mėnesių. O dar žiūrėk, kad nenulaižytytų vienas kitam nuo kupros.
Po dviejų parų be naujo maisto katės nebevemia, bet vis dar viduriuoja. Tai pasodinau ant vandens parai. Iki ryt ryto maisto nebus. Vargšės jau dabar atėję rankas laižo. Per naktį tai turbūt ausis apgrauš.
Tai gal kokį šalmą užsidėk.
Tai gal kokį šalmą užsidėk.
Tai gal geriau tada antsnukius graužikėms 😅
Palaisčiau
smallpict.jpg 105,7KB
0 Parsiųsta kartų
smallpict.jpg 98,98KB
0 Parsiųsta kartų
smallpict.jpg 79,97KB
0 Parsiųsta kartų
Pridėta:
Nedavei kokiu vaistu nuo kirminu?
O gal kaip tik nesenai davei?
Ne, nieko dabar nedaviau.
Terezzos mango sorbetas toks šiaip sau...
Kažkoks dirbtinis skonis jaučiasi.
Grietinėlės ledai pirmauja.
Vakar buvau veterinarijos vaistinėj, pasiūlė nuo erkių tabletę, kuri viena veikia tris mėnesius. Ale kaina
Ta viena tabletė 22 eurai mano lengviausio kalibro šuniui ir kuo sunkesnis, tuo brangiau. Kadangi dar nuo kirminų pirkau tabletes, tai jau ėmiau lašus, nes su tom prabangiom tablietkom būčiau suplojus kokia 80 eurų. Bet ateičiai galvosiu, nes lašai mėnesiui 6 eurai×3=18. Dar daugini iš kokių 4 mėnesių. O dar žiūrėk, kad nenulaižytytų vienas kitam nuo kupros.
Kodėl tiesiog foresto antkakliu nenuperki?
Ne, nieko dabar nedaviau.
Turi smectos?
pati tai pries ventiliatoriu issitiese, o man tai tik sitaip beliko....
Desktop.jpg 462,95KB
0 Parsiųsta kartų
Kodėl tiesiog foresto antkakliu nenuperki?
Turiu nupirkus, nepripranta, jau tiek kasosi visi, kad neįmanoma. Su paprastais nieko, nu su tais
Gal netinka kažkas juose. Bet kad visiems trims..
Labryt,
Vakar apturėjom team building'ą afygienoj vietoj. Labai labai rekomenduoju Jazz Villa Trakų r. Fantastiška vieta. Padalyvavom varžybose, mūsų komanda nukovė 1 vietą, šian nei rankyčių nei kojyčių. Labai superinė programa buvo, oras labai tiko rungtims, nu tik po mišką makot buvo karštoka. Dabar krapštausi ir į darbelį.