Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai jiedat ledus sorbetus šerbetus? 

Aš Aldi kas savaitę apsiperku, ledų šaldytuvo labai nenagrinėjau, ne sezonas kol kas.

Vasarai intensyviai ruošiuosi- virtuvėje roletą pakabino, valgomąjam tokią mandrą slankiojančią sistemą iš Prancūzijos ant palangės įmontavo, kad vabalai neskristų į namus. Beliko vasaros sulaukti. 

Sistina, šlepkes perku Tkmaxx, jei ten nėra, tai amazon.co.uk iš diedo kortelės. Dabar pamačiau, kad lietuviai gamina, šlepetija vadinasi, išbandysiu. Diedui bus su Vyčiu, prie pagalvėlės priderins.

Atsakyti

Dabar pamačiau, kad lietuviai gamina, šlepetija vadinasi, išbandysiu. Diedui bus su Vyčiu, prie pagalvėlės priderins.

Oi, kokį gėrį čia užrodei. :super:​  Dovanoms super tiks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 14 birželio 2019 - 15:10

I ledu tema: 

creative-funny-shops-105-5aba285a384be__

Atsakyti

As tai Ugg slepetes turiu.9 metus diena dienon drachlinu ir dar jos laikosi.Dar it Tere prilekus panesioja.Taip kad mano kitos slepetes vel bus Ugg.

Atsakyti

Nenorėčiau 9 metus tas pačias avėti  ...nors išvis faina po namus basai šmirinėti. Aš tik kartais į tas šlepetes įsispiriu. O sūnūs - tai dar ir iš kojinių išsimauna, grindų pėdų kontakto jiems reikia 😅

Atsakyti

As tai Ugg slepetes turiu.9 metus diena dienon drachlinu ir dar jos laikosi.Dar it Tere prilekus panesioja.Taip kad mano kitos slepetes vel bus Ugg.

Aš savo ugs per pora metų suvarau  :D 

Atsakyti

Nenorėčiau 9 metus tas pačias avėti  ...nors išvis faina po namus basai šmirinėti. Aš tik kartais į tas šlepetes įsispiriu. O sūnūs - tai dar ir iš kojinių išsimauna, grindų pėdų kontakto jiems reikia 😅

Labai mėgstu vaikščioti basa, bet turiu bėdą, kad kojos šąla. Todėl tokį malonumą sau galiu leisti tik tada, kai tikrai šilta.

Atsakyti

man irgi patogiausia namine avalyne yra basos kojos :D 

Atsakyti

Tai ir as nenoriu,bet kad jos zarazos tiek metu laikosi.Vasarom ir as basa istisai.Bet va ziema kazkaip tos silimos jau kaip ir norisi.

Atsakyti

Tai nebenori ir mesk lauk. Argi būtina "damušt" iki pergalingos pabaigos  :D​ 

Atsakyti

Po dviejų parų be naujo maisto katės nebevemia, bet vis dar viduriuoja. Tai pasodinau ant vandens parai. Iki ryt ryto maisto nebus. Vargšės jau dabar atėję rankas laižo. Per naktį tai turbūt ausis apgrauš.

Atsakyti

Nedavei kokiu vaistu nuo kirminu?

O gal kaip tik nesenai davei?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 14 birželio 2019 - 19:55