Neįkrito, pabėgo.
![]()
Tavo banditai isbaide nabaga 😀
Dėl santuokų, tai rusų laikais tiek mačiau tų nelaimingų moterų, kurių vyrai gėrė, ėjo pas kitas ir žmonos toliau kotletus kepė, ale stengėsi... Daba karta kitokia auga, nenori moterys kotletų kepti ir laukti savo aukselio... Skiriasi ir dėl neištikimybės, ir dėl charakterio.. bet ir neskuba tuoktis taip greitai. Žmonės nori būti ir gyventi laimingai. O, kad vartotojų karta tai taip, bet prieš tai ir tik rūpėjo iš vyro atlyginimą atimti ir tegu jis ten bozojasi 😂🤣
Dėl santuokų, tai rusų laikais tiek mačiau tų nelaimingų moterų, kurių vyrai gėrė, ėjo pas kitas ir žmonos toliau kotletus kepė, ale stengėsi... Daba karta kitokia auga, nenori moterys kotletų kepti ir laukti savo aukselio... Skiriasi ir dėl neištikimybės, ir dėl charakterio.. bet ir neskuba tuoktis taip greitai. Žmonės nori būti ir gyventi laimingai. O, kad vartotojų karta tai taip, bet prieš tai ir tik rūpėjo iš vyro atlyginimą atimti ir tegu jis ten bozojasi 😂🤣
Tu lb primityviai suvoki stengimasi. Ne prie ko čia kotletai. Esmė pagarba, palaikymas, dėmesys, o ne laukimas su kotletais
Ot parašei
...tai nei vienai čia neteko kotletais laikyt ir neteks
Ne ne. Madam išskirtinė. Tik jai vienai neteko.
Sveikos.
Dirbam ofise...
IMG_0254.jpg 90,58KB
0 Parsiųsta kartų
Tu lb primityviai suvoki stengimasi. Ne prie ko čia kotletai. Esmė pagarba, palaikymas, dėmesys, o ne laukimas su kotletais
Kotletai čia daugiau turi reikšmės nei tiesiog kotletai 😁 bet ai...
Man neatrodo, kad seniau žmonės labiau stengėsi, man atrodo žmonės labiau slėpė ir susitaikydavo su kito nesąmonėmis, nes buvo gėda, nebuvo kitos išeities dėl turto, gyvanamojo būsto ir tt, tai man atrodo dar didesnis vartojimas ir net išnaudojimas nei pripažinti klaidą ir daryti išvadas, veiksmus. O šeimų kurios puoselėja, myli, stengiasi yra ir buvo nedaug. Tad pasakymas, kad jau šiais laikais visi tokie vartotojiški, man atrodo neteisingas.
P.S tos "žvaigždės" visos tai atskirą rūšis, juo ten alkoholis, narkotikai ir tt, ko norėti. O Zuokai man prie jų nelimpa, jie šeima kuri padarė savo sprendimus ne po metų ir manau ne dėl vartotojiškumo.
Zuokų atveju, manau, klasikinė situacija. Zuokas, būdamas žavus ir pasiturintis vyrukas, apsišaudė Amūro strėlėm su kokia jauna ilgakoja blondine. Zuokienė strese, pėdina piligrimų keliais. Bando susirinkti save. Labai jau keistai jos selfių lrūva FB atrodo. Nebūdinga Agnei.