Nera alijosiaus, tulpiu.

Mano juoduke gelemis gali maitintis. O, ryzas bet kurios uzkramtes is karto vemia.
ale kažkokie skyrybų metai
Zuokui matyt pavėluota viduramžio krizė, gaila, atrodė graži pora
sveikos
Tai matai, kad esu ir supykau, nes asmeniškai prisitaikiau ...nesam mes labiau pasileidusios nei trumpakojės brunetės 😅
Nu blyn,blyn,nu o ka man dabar daryti bunanat nei ilgakojei nei trumpakojai?Tokiai vidutiniu proporciju popilkiai motereliai.Kaip cia i tu pasileideliu gretas pataikyti?
O Zuoku tai labai gaila.Man jie kazkaip aukstesniame lygmenyje kazkaip rodesi.
O as savo pirma vyra stengiausi laikyti.Tikrai nuosirdziai stengiausi.Kol neuzlipo ant galvos.O ir uzlipus stengiausi.Dabar galvoju kad zmogus turi buti VERTAS kad del jo butu stengiamasi.
Fates kilimelis labai mielo snukucio.
Labas mamzes.
ale kažkokie skyrybų metai
Zuokui matyt pavėluota viduramžio krizė, gaila, atrodė graži pora
sveikos
O tai sakai viduramžis ne kai 50
Nu blyn,blyn,nu o ka man dabar daryti bunanat nei ilgakojei nei trumpakojai?Tokiai vidutiniu proporciju popilkiai motereliai.Kaip cia i tu pasileideliu gretas pataikyti?
![]()
O Zuoku tai labai gaila.Man jie kazkaip aukstesniame lygmenyje kazkaip rodesi.
O as savo pirma vyra stengiausi laikyti.Tikrai nuosirdziai stengiausi.Kol neuzlipo ant galvos.O ir uzlipus stengiausi.Dabar galvoju kad zmogus turi buti VERTAS kad del jo butu stengiamasi.
Sveikos ciocytės Pritariu Rykutei, skyrybos buvo retos anksčiau ir dažnos dabar tikrai ne dėl dabartinės visuomenės vartotojiškumo. Ir pritariu Terrei, kad nafig tokia santuoka, kur nuolatos turi stengtis.
Miargai help. Reikia basučių. Kiek žiūriu, nu blyn su kuriom save įsivaizduoju, tik bobutiškos
Pasidalinkit nuorodom ir vaizdais kokias mėgstat, avit. Mano pagrindinis kriterijus - neaukštas kulnas. Patogios ir ne bobutiškos.
Nu ale matai, aš kaip kokia dūra vis plaukus tamsinu ir tamsinu, o reikėtų pasišviesinti. Kojos mano netrumpos, žiū kokį diedulį strėlėm ir apmėtytų Amūras
Zuokų gaila, tokia graži šeima atrodė. Nors vėlgi, negali žinoti kaip iš tikro šeimoje buvo, gal tik įvaizdis gražus sudarytas buvo.
Aš ištekėjusi greitai supratau kad nieko gero nebus, ilgai nelaukus susikroviau tašiukus, pasiėmiau sūnų ir išsikrausčiau. Nesigaillėjau nei dienos. Ir po tiek metų žiūrint atgal matau, kad tai buvo tikrai geras sprendimas.
Fatės šunius koks mielas
Užniurkyčiau jei kas leistu...
Limcamca, mažylis ir aš sakom ačiū tau, siuntinukas atkeliavo
Dabar galvoju kad zmogus turi buti VERTAS kad del jo butu stengiamasi.
Būtent.
Ir Rykutės postams šia tema pritariu.
Labas dienas.