Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Žinok būna ir taip. Esu girdėjusi tokius atvejus, kai kačiukas atrodo tinkamas veisimui, o užaugus pasirodo, kad nebe. 

Ir, pet klasės kačiukas užaugus pasirodo visame gražume, praėjus parodas būna visai tinkamas veisimo programoms. 

Konkrečiai į tavo klausimą kas netiko, kodėl buvo taip nuspręsta tik pats veisėjas kuris priėmė tokį sprendimą, gali atsakyti. 

Viskas suprantama. Tiesiog norėjau pamąstymų, paspėliojimų, galimų variantų.

Atsakyti

Tai vat tai ir yra pastangos pažaboti ego ir nedaryt artimam blogo kai veda pyktis 

Cia tu gali zaboti SAVO ego,o kur garantija kad tavo partneris daro ta pati?Ir dar neapsimeta nesuprantanciu durneliu?

Sakai žiūri genus ar tinka veisimui 😅

...ir deja tikrai yra tokių, kuriems turėtų neleisti veistis, o jie kaip tik dauginasi be ribų ir atsakomybės ...aš čia apie žmones 🙂

Nu jeigu kas man butu parodes man MB ir pasakes kad jis bus MB,tai buciau apspjovus :D​ .As cia ne apie dauginimasi.

Atsakyti

Cia tu gali zaboti SAVO ego,o kur garantija kad tavo partneris daro ta pati?Ir dar neapsimeta nesuprantanciu durneliu?

Nu jeigu kas man butu parodes man MB ir pasakes kad jis bus MB,tai buciau apspjovus :D .As cia ne apie dauginimasi.

Garantijos gyvenime niekur nėra. Reik tą suvokt

Atsakyti

Tai ir žmonės gali db pasidaryt savo genomo sekoskaita. Tik pinigų turėk 

Atsakyti

Tai suvokimas tai yra,bet pas visus skirtingas,kaip ir ribos skirtingos,kaip ir egoizmo koficientas skirtingas.

Atsakyti

Na iš tavo pasisakymų atrodo, kad garantijas dalini 😅 ...tiesiog stenkis ir bus atlyginta 🤗 ...nepavyko? Reiškia ne taip, permažai, ne ta kryptim, stanginkis labiau...

Atsakyti

Tai suvokimas tai yra,bet pas visus skirtingas,kaip ir ribos skirtingos,kaip ir egoizmo koficientas skirtingas.

Todėl ir reikia priimt tai kad kitas gal skirtingas. Ir nesitikėti kad priversti pasikeist. Tik pats žmogus savo noru keičiasi. Visada reik pradėt nuo savęs. Be garantijos kad kitas prisijungs. Tai rizika. Bet nieko ne darydamas tikrai nepadarysi.

Atsakyti

Na iš tavo pasisakymų atrodo, kad garantijas dalini 😅 ...tiesiog stenkis ir bus atlyginta 🤗 ...nepavyko? Reiškia ne taip, permažai, ne ta kryptim, stanginkis labiau...

Blogai tau atrodo :D

Atsakyti

Terezza, o vandeni tavo kates koki laka? Is krano ar virinta/pirktini?

Atsakyti

Nu as malalietka, bet pasisakysiu :D

Gaile, saunu, kad labai megsti skaityti filosofines knygas, bet jau tikrai kartais juokingai skaitosi, kai tu bet kokioj diskusijoj viska tom filosofinem teorijom knygu ir rasai. Perskaiciau visa diskusija, matau daugybes kitu moteru pasisakymus ir sutinku su jais, daugiau ar maziau. O tu kaip ozka isispyrusi savo filosofiju ir net nebandai pamatyt, ka raso kitos, ne kiek ne maziau uz tave patyrusios. Gyvenimas nera vien teorijos is knygu. 

Atsakyti

Terezza, o vandeni tavo kates koki laka? Is krano ar virinta/pirktini?

Iš krano. 

Atsakyti

Iš krano. 

Yra nemazai atveju, kai is krano vanduo sukelia viduriavima ir vemima. 

Atsakyti