Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na jei tu vadini tai auka, tai taip, vsio skyrybos. Aš to auka nevadinčiau, vadinčiau natūraliu rūpesčiu ir noru padėt savo žmogui. Ar tau tokio jausmo nėra ir tik iš knygų teorinių aprašymų supranti, kad tai reikia daryti? 

Na tai tavo stiliuj parašysiu, kad jei vyras 5× į savaitę dubasina žmoną, o ji dulkes jam nuo kelio nulaižo, tai tipo ok, maladiec žmona svarbiausia stengtis išlaikyti šeimą? Nes ji neverta gyventi normalų gyvenimą, kad tik ne skyrybos? Ok, tai kraštutinumas, bet milijonai priežasčių gali būti, kai vienai kažkuriai pusei būna peržengtos ribos. Ir visai nebūtinai tai alkoholis, smurtas, narkotikai. 

Ne prie ko čia knygos. Aš  mėgstu analizuoti. Biologiskai nėra natūralu rūpintis paliegusiu. Tai civilizacijos pasekmė, reiškia sąmoningos pastangos. Kaip ir daug kas ką dėl artimųjų darom. Tiesiog vieniems  tai išugdyta vaikystės šeimoj ir išeina lengvai. O kitiems reik to mokytis, nes vaikystėj negavo tokio pvz

Atsakyti

Veisėjai saugosi konkurentų rinkoj. Apie kates esu tai girdėjusi labai.

Variantas.

Pirma mintis buvo, kad vistik nepraėjo įvertinimo ir gal, kas su sveikata negerai. Gal kokios ligos nešiotoja?

Čia tavo katei nebūdinga, bet kitų kačių neveisia dėl to (nors jos ir tobulos), kad jos tiesiog nemoka kačiukais pasirūpinti, neišnešioja jų ir pan. 

Ji visiškai sveika. Ir neveisimo sąlyga buvo iškelta dar prieš sukergimą.

Atsakyti

pikčiausia, kai dažniausiai moterys turi stengtis tą kryptį pasirinkti, vyrai tik laukia, kada ta kryptis jiems tiks :rolleyes:

Gaile, jei atvirai kodėl tau pirmos santuokos nepavyko išsaugoti, kas ten kokią kryptį pasirinkot :hmm: 

Nes jis išeidavo is namų ir nebendraudavo. O aš  realiai neturėjau informacijos ir žinių tada ir pvz iš vaikystės. Taip žinok, yra mano kaltės nuo pat pradžių 

Atsakyti

Vyrų firminės "pastangos" yra dirbti ir kalti babkes iki nukritimo. Ir baisiai piktintis, ko čia dar ji nori, kokio dar dėmesio jai reikia, gi jis stengiasi tipo dėl ateities 😀

deja, džiaugiuosi, kad pamažu ateina laikai, kai vyrai pradeda suprasti, kad moteris irgi kala babkes, tiesa mažesnes, kad buitį reikia dalintis per pusę, ir kad vaikų auginimas nėra vien tik moters rūpestis...bet o tačiau, yra dar daug jaunų moterų kurios laiko visus keturis kampus, o vyras parėjęs namo prie kompo sėdi ir nesupranta kas jai negerai :rolleyes: 

Atsakyti

Nes jis išeidavo is namų ir nebendraudavo. O aš  realiai neturėjau informacijos ir žinių tada ir pvz iš vaikystės. Taip žinok, yra mano kaltės nuo pat pradžių 

jei ne būtum sutikusio dabartinio, gal žiūrėk ir su pirmuoju būtum susitvarkiusi :hmm:​ 

Atsakyti

Nu pypiec. Jis išeina, jis nebendrauja, o tu rangykis kaip ungurys, kad ponuliui įtiktum. 

Ir kas per moterų mada kaltę prisiimti sau?

Jis toks, nes jis toks, o ne dėl to, kad aš kažką ne taip padariau.

Atsakyti

Variantas.

Ji visiškai sveika. Ir neveisimo sąlyga buvo iškelta dar prieš sukergimą.

Tai pardavimo metu gali buti sveika, bet buti kokios ligos nesiotoja arba yra galimybe, kad kokia genetine liga islys kaciukams. 

Siaip cia veisejas nusprendzia kuris gyvunas tinkamas veisimo programai. Paskui eina i parodas. Tose parodose vel atrusiuoja: tinkamas ar netinkama veisimui. Gali buti daugybe priezasciu. Pagrindines: sveikata, elgesys, isvaizda, genai, temperamentas.

Maniskis irgi yra veisimo klases, buvo isvaziaves i Italija, bet grizo po menesio. Veiseja sake, kad tiesiog persigalvojo zmones. Bet, ka gali zinoti, gal kazkas netiko veisimui. Tada, man jau buvo parduotas kaip PET. O, va pvz jo sesuo iki siol veda ispudingus kaciukus. Ypac geru duomenu katinus veislynai retai parduoda. Jie dazniausiai lieka veislyne tolimesnei programai. 

Atsakyti

Ne prie ko čia knygos. Aš  mėgstu analizuoti. Biologiskai nėra natūralu rūpintis paliegusiu. Tai civilizacijos pasekmė, reiškia sąmoningos pastangos. Kaip ir daug kas ką dėl artimųjų darom. Tiesiog vieniems  tai išugdyta vaikystės šeimoj ir išeina lengvai. O kitiems reik to mokytis, nes vaikystėj negavo tokio pvz

Bet tu analizuoji knygiškai: turi būti taip ir taip. Gyvenimiškai tai yra per daug niuansų, kad juos aprašyti ir juolab išanalizuoti. Ir dar, nėra vienos tiesos.  :D​ 

Atsakyti

jei ne būtum sutikusio dabartinio, gal žiūrėk ir su pirmuoju būtum susitvarkiusi :hmm: 

Nieks nežino kas būtų jeigu būtų. Per daug jau šūdo mes ant vienas kito užpylėm per ilgą gyvenimą 😀. Nuoskaudos irgi turi ribą, kurią peržengus kelio atgal nebėra 

Atsakyti

Nu pypiec. Jis išeina, jis nebendrauja, o tu rangykis kaip ungurys, kad ponuliui įtiktum. 

Ir kas per moterų mada kaltę prisiimti sau?

Jis toks, nes jis toks, o ne dėl to, kad aš kažką ne taip padariau.

Matai aš žinau db ką ne taip dariau. Ir ta tiesa yra tokia ir nuo jos man nėra prasmės slėptis. Ji man suteikė galimybę tobulėti pačiai 

Atsakyti

Nieks nežino kas būtų jeigu būtų. Per daug jau šūdo mes ant vienas kito užpylėm per ilgą gyvenimą 😀. Nuoskaudos irgi turi ribą, kurią peržengus kelio atgal nebėra 

Nu tai pati ir atsakei, kodel poros skiriasi. Is sono gali atrodyti, kad jie idejo per mazai pastangu. Bet, jiems galbut jau riba pasiekta ir taskas. Skyrybos. 

Atsakyti

Bet tu analizuoji knygiškai: turi būti taip ir taip. Gyvenimiškai tai yra per daug niuansų, kad juos aprašyti ir juolab išanalizuoti. Ir dar, nėra vienos tiesos.  :D 

Mano gyvenimas pakankamai spalvingas kad galėčiau analizuoti ir iš patirties 

Atsakyti