Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Yra nemazai atveju, kai is krano vanduo sukelia viduriavima ir vemima. 

Bet daugiau nei metus nebuvo jokių problemų. Ir nė viena veisėja nesakė, kad girdo pirktiniu.

Atsakyti

O man cia toks vaizdas kad Teres kasharai is viso kazkoki virusa pasigavo.Ir dar viena nuo kitos uzsikrete.Gyvunai serga visom tom paciom ligom kaip ir zmones.Gal kokia pele balkone pasigavo,gal kaimynai truciznos pabere.

Atsakyti

Nu as malalietka, bet pasisakysiu :D

Gaile, saunu, kad labai megsti skaityti filosofines knygas, bet jau tikrai kartais juokingai skaitosi, kai tu bet kokioj diskusijoj viska tom filosofinem teorijom knygu ir rasai. Perskaiciau visa diskusija, matau daugybes kitu moteru pasisakymus ir sutinku su jais, daugiau ar maziau. O tu kaip ozka isispyrusi savo filosofiju ir net nebandai pamatyt, ka raso kitos, ne kiek ne maziau uz tave patyrusios. Gyvenimas nera vien teorijos is knygu. 

na iš vienos pusės Gaile turi patirtį, su vienu išsiskyrė,su nauju vyru sukūrė santykius ir gyvena, dažniausiai antrą kartą šeimas sukūrė žmonės labiau brangina santykius :) Iš kitos pusės kartais atrodo desperatiškas noras įtikti tam vyrui, kad jį išsaugoti :) 

Gaile nieko asmeniško, tik kartais taip iš šono atrodo :) 

Atsakyti

Ėėėėė, o tai mano basutės dabar jau visoms pofig, nia?  :B  :mad2:​ 

Atsakyti

O man cia toks vaizdas kad Teres kasharai is viso kazkoki virusa pasigavo.Ir dar viena nuo kitos uzsikrete.Gyvunai serga visom tom paciom ligom kaip ir zmones.Gal kokia pele balkone pasigavo,gal kaimynai truciznos pabere.

Spėlioti galima ik pažaliavimo. 

Trūčyzną atmetu, nes iš vienos pusės aklina tvora, iš kitos pusės moteriškutė pati anksčiau auginusi ir labai mylinti kates. Su jokiais kitais kaimynais kontakto nėra. Pelių pas mus nėra. Jei būtų virusas, gulėtų leisgyvės. O dabar duodasi kaip į subinę įkirptos.

Atsakyti

taigi tiek siūlėm tamstai, bais išranki esi :P​ 

Atsakyti

tos melynos visai neblogos buvo :)

Atsakyti

Bet daugiau nei metus nebuvo jokių problemų. Ir nė viena veisėja nesakė, kad girdo pirktiniu.

Tai nezinai, gal kokios chlorkes daugiau i vandeni idejo ir sureagavo. Tiesiog pasidalinau info, kad musu grupeje buna kartais, katems uzeina, nuo krano vandens. 

Atsakyti

taigi tiek siūlėm tamstai, bais išranki esi :P​ 

Nu. Visas 4 pasiūlėt, vienos kurių, žinoma, mano svajonių basutės yra.  :D​ 

Atsakyti

Nu. Visas 4 pasiūlėt, vienos kurių, žinoma, mano svajonių basutės yra.  :D​ 

o tai kokių tu nori, prie kelnių ar sijono? kur eisi su jomis, ar darbe tik sėdėsi?

Atsakyti

Tai nezinai, gal kokios chlorkes daugiau i vandeni idejo ir sureagavo. Tiesiog pasidalinau info, kad musu grupeje buna kartais, katems uzeina, nuo krano vandens. 

Dėkui. Visada naudinga žinot.

Tik va galvoju, o iš kur garantija, kad tikrai nuo krano vandens? Kiek įmanomas sutapimas?

Atsakyti

Jetau Orage, nu kokios basanoskes, kai tiek skyrybu :)

https://www.delfi.lt...SGL0cD0WKkCesuo

Eligijaus Masiulio zmonai irgi atsibodo stengtis. 

Atsakyti