Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Žinok jei aš kažkokia  tema diskutuoju ir turiu  žinių tai nereiškia kad  dabartiniam gyvenime ir kasdienybej tai naudoju ir man tai Snd aktualu asmesiškai. Jei žinau kaip gydyt kažką, tai nereiškia kad pati sergu. Nesu asmeninė, nes tai toli nuo realybės manosios

galbūt, bet jei žmogui blogai tai jis ir domisi kaip ką pagydyti, jei viskas gerai nelabai gilinasi tuomet, manau tavo statuso vyui, reikia atitinkamos moters tu  labai stengiesi tokia būti, bet čia viskas suprantama :) 

Atsakyti

Žinok jei aš kažkokia  tema diskutuoju ir turiu  žinių tai nereiškia kad  dabartiniam gyvenime ir kasdienybej tai naudoju ir man tai Snd aktualu asmesiškai. Jei žinau kaip gydyt kažką, tai nereiškia kad pati sergu. Nesu asmeninė, nes tai toli nuo realybės manosios

Tu turi žinių ir rašai, kad neišbandai, nes nereikia, o kitos jau ir praktiškai vida tai išbandė ir patikrino ar tai veiksminga.

Argi patarimams renkamės ne tuos kas toje srityje turi daugiausiai praktinės patirties, tikimės, kad tai bus labiausiai veiksminga. Turbūt todėl apie pomidorus fate klausia altos, apie kates tereza limcamcos ...nes jų patarimai toje srityje atrodo vertingiausi.

Atsakyti

galbūt, bet jei žmogui blogai tai jis ir domisi kaip ką pagydyti, jei viskas gerai nelabai gilinasi tuomet, manau tavo statuso vyui, reikia atitinkamos moters tu  labai stengiesi tokia būti, bet čia viskas suprantama :)
Ne, mano atveju tu neteisi. Aš domiuosi psichologija tiesiog. Ir dar daug kuo domiuosi, kas visiškai man neaktualu asmeniškai. Hobi toks - žinios. 

Dėl statuso tai prajuokinai. Jis eilinis vyras. Ne koks princas iš Beckinghamo rūmų. O aš irgi ne Marija iš lūšnynų. Vienodas mūsų statusas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 19 birželio 2019 - 15:57

o tai kokių tu nori, prie kelnių ar sijono? kur eisi su jomis, ar darbe tik sėdėsi?

Nu tokių, kaip škoda, kur ir į darbą ir į sodą  :D  Visur eisiu. Darbe nereikia bussines dress kodo. Labiau prie kelnių.

Jetau Orage, nu kokios basanoskes, kai tiek skyrybu :)

https://www.delfi.lt...SGL0cD0WKkCesuo

Eligijaus Masiulio zmonai irgi atsibodo stengtis. 

Nia, nu mano baltas matinis pedikiūras verkiaaaaa  :D​ 

Atsakyti

Čia šlepetės, ne basutės. Bet ačiū, tu tikrai geriausia! 

Atsakyti

Žinok jei aš kažkokia  tema diskutuoju ir turiu  žinių tai nereiškia kad  dabartiniam gyvenime ir kasdienybej tai naudoju ir man tai Snd aktualu asmesiškai. Jei žinau kaip gydyt kažką, tai nereiškia kad pati sergu. Nesasmenink, nes tai toli nuo realybės manosios Ne tu ką. Tiesiog visi vyrai kiaules

Tie kurie susiranda meiluzes tai tikrai kiaules. Ir tikrai abejoju ar verta del tokiu stengtis. 

Atsakyti

Tie kurie susiranda meiluzes tai tikrai kiaules. Ir tikrai abejoju ar verta del tokiu stengtis. 

O gal žmona jo nepalaikė dėl problemų su teisėsauga. Gal pati jį pasmerkė ir atstūmė. Gi nieko mes nežinome 

Atsakyti

O gal žmona jo nepalaikė dėl problemų su teisėsauga. Gal pati jį pasmerkė ir atstūmė. Gi nieko mes nežinome 

O gal ir teisingai darė nepalaikydama nusikaltimo?

Atsakyti

Ėėėėė, o tai mano basutės dabar jau visoms pofig, nia?  :B  :mad2:​ 

Ir man jos nepadejo, kai ieskojau, nepasikliauk jomis ! :D

Atsakyti

O gal jis turejo suprasti, kad jos nuomone tuo klausimu yra kitokia ir turejo priimti ja tokia, kokia yra, o ne reikalauti is jos to, kas jai nepriimtina. 

Atsakyti

O gal ir teisingai darė nepalaikydama nusikaltimo?

O kai pelną iš to nusikaltimo leist ir prabangiai gyvent tai OK buvo?

Atsakyti

O kai pelną iš to nusikaltimo leist ir prabangiai gyvent tai OK buvo?

O gal jis jai melavo lygiai taip pat, kaip ir visiems kitiems?

Atsakyti