Viska ji pastebėjo ir sužiūrėjo, nebūkime naivios. Buvo patogu tiesiog. Paskui pasidarė nepatogu. Ir kam čia jai kankintis jei blogai tapo
Tai kad jis, o ne ji nesikankino
Ėėėėė, o tai mano basutės dabar jau visoms pofig, nia?
![]()
Ne pofig, kaip gerai, kad man nereikia.
Turiu tokias
9332239.jpg 16,92KB
0 Parsiųsta kartų
Ir tokias
111.jpg 18,19KB
1 Parsiųsta kartų
Ir dar tokių Nike šliopkių laukiu, į pležą ar su šune į kiemą. ![]()
nike_benassi_floral_1538572827_dae130ee.jpg 22,66KB
0 Parsiųsta kartų
Visos kitos kablukinės basankės guli ramiai spintoj, atpratau nuo aukštų kulnų. ![]()
Na aišku įdomiau diskutuot apie orą gi
O supermama yra tas tinklapis, kur kažkokie diskusijų kriterijai yra.
Žinok jei aš kažkokia tema diskutuoju ir turiu žinių tai nereiškia kad dabartiniam gyvenime ir kasdienybej tai naudoju ir man tai Snd aktualu asmesiškai. Jei žinau kaip gydyt kažką, tai nereiškia kad pati sergu. Nesasmenink, nes tai toli nuo realybės manosios
Ne tu ką. Tiesiog visi vyrai kiaules
Gaile, žinios yra puiku. Hobis - žinios yra dar puikiau. Bet "plikos" žinios dažnai duoda tik žinių iliuziją. Pasikartosiu, teoriškai arklys, praktiškai nesikelia.
Viska ji pastebėjo ir sužiūrėjo, nebūkime naivios. Buvo patogu tiesiog. Paskui pasidarė nepatogu. Ir kam čia jai kankintis jei blogai tapo
Negaliu patikėt, tu rimtai? Arba juoda arba balta? Negali žmonos kažko nežinot? Neįtart? Aš pvz. nežinau kiek Oraginas uždirba. Žinau ribą "ne mažiau nei" bet ne tiksliai kiek. Gal kur garaže įrankių jovaliuke guli koks lemonas.
Nieko aš nzn. Pezalai ir pletkai čia. Bet scenarijus gyvenimiškas ir realus pilnai pas daug ką.
Va pvz Deivio dainininko žmonos buvęs vyras stambus narkodileris. Kol piniguose vartėsi, gyveno prabangiai, netrukdė namie kokaino kilogramai, niekas. Buvo namų ponia prabanga bedimegaujanti gražuolė. Vyrą susiėmė, iškart jo išsižadėjo.
Tik nereikia čia visad gint moterų. Pakankamai gerų pindu yra:D
O turėjo kaip? Atgailauti, ištikimai laukti? Variantas - ji jo tiesiog bijojo, kol jis buvo nesusemtas laisvėj? Jez, iš kur toks žinojimas "už kitus"?
nYlabai. Bet ačiū
Visi variantai svarstytini.
Nesu tvarkiusi vyro spintos
Nu taip galvoju dabar. Pareinu namo, parsinešu krūvą pinigų. Tiesiu taikymu į drabužinę, sukišu pinigus į ilgaaulius batus gulinčius dėžėse, ir persivilkus naminę suknelę iš drabužinės išeinu. Nė šuo nesulos. Ir vyras, jei jis nėra paranojos apsėstas psichopatas, tikrai ten nieko netikrins. O va po kratos iš jo juoksis ir niekas netikės, kad jis nepastebėjo namie besimėtančių šimtų tūkstančių.
Mhm tikrai namie voliojasi šimtai tūkstančių ir žmona nesuvokia kad ne iš algos jie. Nu nebent kokia tai su intelekto nepakankamumu
Nu, o jeigu susivokia, tai ką ji gali padaryti? Juk visai tikėtina, kad ji nepritarė, gal jie net namie išdiskutavę tai belekiek daugybę kartų, apturėję ginčų ir galiausiai ji jam pasakė: daryk kaip išmanai. Na ir gyveno kartu, apeidami tą situaciją, ji nepritardama, jis besielgdamas kaip jam atrodė tinkama. Tu visada visiems vyro poelgiams pritari ir jį besąlygiškai palaikai?
Aš pvz galvoju, na būtų kokia situacija, aš jai nepritarčiau, bet jeigu vyras nuspręstų elgtis kitaip, tai tegul ir elgiasi.
Tai kur tas garažas, eik tyliai prasisuk ten? Basutes kasdien keist galėtum ...aišku reiktų neišsiduot, kad radai 😅 ...o kratos atveju ir vyrą išgelbėjus būtum, nes vietoj lemono keli niekingi banknotai ten mėtytųsi 😂Nu labai teisingai tu mąstai. Bet, o kas jei ne garaže, o spintoj, jei ne spintoj, o komodoj. Ai, tegul guli. Liks Oragiukui gyvenimo pradžiai