Na aš tada tu pinigų netaskyciau ir iš vis nesutikčiau kad jie būtų laikomi mūsų namuose.
Nu tai Gaile, grįžtam prie to paties. Nu nesutiktum, o vyras sutiktų, nu ir ką. Vat ką konkrečiai darytum?
Iš vis na kokia čia šeima ir santykiai jei vyras slepia nuo žmonos pinigus, nesikalba apie problemas ir šeimoj moteris tokiu dalykų nežino. Tada jau ir net ner jokios šeimos, tad ko stebėtis kad vyras pas kitą apsigyveno
Tai va, tokia ir šeima, kuri anksčiau ar vėliau išyra. Kaip ilgai tvers, priklauso nuo silpnesnės pusės pakantumo/pasiaukojimo/kaltės prisiėmimo.
Ir taip grįžom į pradinį tašką.
Nu tai Gaile, grįžtam prie to paties. Nu nesutiktum, o vyras sutiktų, nu ir ką. Vat ką konkrečiai darytum?
Nesuprantu kas tau neaišku. Būtų pokalbis kurio metu jis turėtų apsispręsti ar daro nusikaltimą ir pinigus iš namų išneša kur nori ir vienas prisiima pasekmes, arba nedaro nusikaltimo.
Na aš tada tu pinigų netaskyciau ir iš vis nesutikčiau kad jie būtų laikomi mūsų namuose.
Tu nesutiktum, kas būtų laikomi, o jis nenusileidžia ir pareiškęs, kad tai ir jo namai, nesutinka laikyti ne namuose ... vėl konfliktas ...arba dėl šventos ramybės pažada nelaikyti, bet tiesiog paslepia ir tiek...
Ir išvis taip hipotetiškai galima svarstyti ir diskutuoti be galo ... bet visais atvejais matyti tik moters kaltę - tai absurdiška.
Tiesos nežinau su žvake nestovejau. Pletkai tokie tiesiog.
o knygose irgi raso, kad pletkai tai yra nenugincyjama tiesa?
Orage, cin cin, as irgi nezinau, kiek tiksliai mano vyras uzdirba
zinau fiksuota alga, o kiek kas menesi priedu gauna net nenutuokiu, ir net nesigilinu
jis, beje, irgi nezino mano tikslios algos
zino tik kad maziau uzdirbu
Tai va, tokia ir šeima, kuri anksčiau ar vėliau išyra. Kaip ilgai tvers, priklauso nuo silpnesnės pusės pakantumo/pasiaukojimo/kaltės prisiėmimo.
Ir taip grįžom į pradinį tašką.
Tie pinigai buvo jos namuose. Jie abu juos leido. Reiškia šeimoj buvo sutarimas tuo klausimu. O kai atėjo pasekmės, pakantumo ir palaikymo neliko. Tai čia tipo vistiek vyras kaltas ir vsio
. O ji durna nekalta avyte?![]()
o knygose irgi raso, kad pletkai tai yra nenugincyjama tiesa?
Orage, cin cin, as irgi nezinau, kiek tiksliai mano vyras uzdirba
zinau fiksuota alga, o kiek kas menesi priedu gauna net nenutuokiu, ir net nesigilinu
jis, beje, irgi nezino mano tikslios algos
zino tik kad maziau uzdirbu
Ne knygos yra blogis. Neliesk jų gink dieve, apsikresi
Nesuprantu kas tau neaišku. Būtų pokalbis kurio metu jis turėtų apsispręsti ar daro nusikaltimą ir pinigus iš namų išneša kur nori ir vienas prisiima pasekmes, arba nedaro nusikaltimo.
Tai Piene graziai parase: o vat jis nesutinka. Pasako, kad cia yra mano namai taip pat, ir isvis nenusisnekek, koki nusikaltima, visi taip daro, niekas nepagaus, pamatysi.
Ka darysi toliau?
Tie pinigai buvo jos namuose. Jie abu juos leido. Reiškia šeimoj buvo sutarimas tuo klausimu. O kai atėjo pasekmės, pakantumo ir palaikymo neliko. Tai čia tipo vistiek vyras kaltas ir vsio
. O ji durna nekalta avyte?
O iš kur tu žinai, kad TUOS pinigus leido? Tipo kitų pajamų neturėjo nei moteris nei vyras?
Tai tavo logika, čia moteris yra daug šlykštesnė, nei vyras, kuris darė nusikaltimą ir dar į tai įvėlė savo moterį? Dėl jo sprendimo nusikalsti, moteris turėjo dafiga reikalų ir nemalonumų. Galbūt net sveikatą susigadino dėl to.