O tu įsivaizduoji tokią situaciją, kaip aprašiau? Aš tai nea.
ta prasme kad parneša diedas puse lemono, knisa protą kad draugai liepė pasaugoti, o žmona kaip nieko net nepaklausiau kiek iš kur už ką? Ne, manau taip nebūna
Na razanauskas kokainą (daug kg) laikė namie, sofoj svetainėje. Jo žmona buvo nedirbanti orabangiu gyvenimu besimegaujanti gražuolė. Naudojosi pinigais iš jo nusikaltimų. Jei vyras renkasi nusikaltėlio gyvenima ir man tai nepriimtina, aš neknisciau jam proto. Kam man būti ne pirmoj vietoj ir ne svarbiausia?
Tai pagal šios moters pavyzdį ir visas ant to paties kurpaliaus sumovei...
Kodėl ne pirmoj, gal vyras taip savaip supranta rūpestį brangiausiu tuo ką turi - tai yra savo šeima ir jos gerove...
Tai padėk ne namie ir nesuksiu galvos
Na atneštų db man vyras namo kalasnikovo automatą ar heroino 10 kg ir sakytų viskas čia gerai
. Nesutikčiau, tikrai liepciau rinktis aš ar tie daiktai
Nu, o jeigu jis to pasirinkimo nedarytų?Nebūtinai heroinas ir kalašnikovas, tai yra aibė situacijų kur gali susikirsti nuomonės: pvz imt/duot kyšį daktariukui, policininkui ar kokiam valdininkui, ar kad ir mokytojai vaiko. Nusipirkt, papirkt ką nors, kad ir vogtus kvepalus arba susukt kokį planiuką, kad gautum kokį finansavimą. Per draugus/giminaičius paveikti kažką, kas tau naudinga būtų. Nusipirkt tech apžiūrą arba vairuotojo pažymėjimą, arba papirkt mokytoją, kad vaikui balai geresni būtų. Pagaliau: padaryt už vaiką namų darbus
Man žinai kas krenta į akis. Kad tau atrodo, kitiems labai lengvai galima įtaką daryti. Pasakei - ir kitas klauso. Gal aš neteisingai gyvenu, nu, bet manęs net vaikai neklauso. Ką jau ten vyras ar katinas. Kad kažkiek tos įtakos gali daryti tai taip, gali pasitarti, rasti sprendimą, kompromisą - taip. Bet, kad jau taip imtų ir darytų kas MAN atrodo teisinga, tai ne. Todėl man ir nesuprantama tavo nuomonė, kad galima taip ramiai viens du, kaip burtu lazdele pamojus, pasakei, ans padarė.
Nu, o jeigu jis to pasirinkimo nedarytų?Nebūtinai heroinas ir kalašnikovas, tai yra aibė situacijų kur gali susikirsti nuomonės: pvz imt/duot kyšį daktariukui, policininkui ar kokiam valdininkui, ar kad ir mokytojai vaiko. Nusipirkt, papirkt ką nors, kad ir vogtus kvepalus arba susukt kokį planiuką, kad gautum kokį finansavimą. Per draugus/giminaičius paveikti kažką, kas tau naudinga būtų. Nusipirkt tech apžiūrą arba vairuotojo pažymėjimą, arba papirkt mokytoją, kad vaikui balai geresni būtų. Pagaliau: padaryt už vaiką namų darbus
Man žinai kas krenta į akis. Kad tau atrodo, kitiems labai lengvai galima įtaką daryti. Pasakei - ir kitas klauso. Gal aš neteisingai gyvenu, nu, bet manęs net vaikai neklauso. Ką jau ten vyras ar katinas. Kad kažkiek tos įtakos gali daryti tai taip, gali pasitarti, rasti sprendimą, kompromisą - taip. Bet, kad jau taip imtų ir darytų kas MAN atrodo teisinga, tai ne. Todėl man ir nesuprantama tavo nuomonė, kad galima taip ramiai viens du, kaip burtu lazdele pamojus, pasakei, ans padarė.
Jee bingo. Ką ir bandau pasakyt kad santuokoje reikia nemažai darbo įdėt. Nes nu būtent, neklauso jie gyvatės taip paprastai