Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nu gerai, pasirinktu vistiek palikti tuos daiktus namie ir ka tu? skyrybos?

Atsakyti

Man iš viso absurdiškai skamba, vyras pareina ir sako, klausyk, žmonyt, man čia chebra biškį šaibų sumetė, reik kažkur saugiai palaikyt. Kaip manai, kur galėtume? Aš įsivaizduoju, kad tokie dalykai yra daromi tyliai ir slaptai. Net nuo savų, stengiantis juos apsaugoti ir saugant savo subinę.

O tu kaip avis tipo nepasidomi nei kiek jų nei iš kur nei nuo ko. Khm jau matau

Atsakyti

nu gerai, pasirinktu vistiek palikti tuos daiktus namie ir ka tu? skyrybos?

Na o tai kokie čia santykiai jei vyras renkasi ne tave o heroiną ar ginklus? Tikrai jaustumeisi mylima ir gerbiama po to?

Atsakyti

Tai tu meteorologe? Klimatolodge?

oru temoje as niekad nespeliojau ir prognoziu nesudarinejau. o kad dziaugiuosi karsciu, tai jau cia nei meteorologija, nei klimatologija, tai tiesiog laime :D

Atsakyti

Ir išvis rašai, kad nesulaukė iš žmonos supratimo ir palaikymo, todėl susirado meilužę ...o kitąsyk jau rašai, kad žmona turėjo nesutikti, neleisti, į doros kelią atvesti - tai gal jo akimis tai ir buvo nepalaikymas ...

Aš nzn kaip buvo jo akimis. Tiesiog žmonėms lb būdinga mėgautis gyvenimu kai viskas OK ir nieko netrūksta ir tepti slides kai užklumpa nelaimės. Todėl ir sakau, kad nevaidina čia gal tobulųju ir heapsimetam kad tik vyrai blogieciai. Nes būna visaip 

Atsakyti

Na o tai kokie čia santykiai jei vyras renkasi ne tave o heroiną ar ginklus? Tikrai jaustumeisi mylima ir gerbiama po to?

o kas sake, kad jos jautesi mylimos ir gerbiamos? mes galim tik speliot, butent, tik speliot, o ne teigti, kaip buvo, kas buvo ir del ko galiausia issiskyre.

Atsakyti

o kas sake, kad jos jautesi mylimos ir gerbiamos? mes galim tik speliot, butent, tik speliot, o ne teigti, kaip buvo, kas buvo ir del ko galiausia issiskyre.

Tai ir speliojam

Atsakyti

Ir čia jų pasirinkimas tuomet gyvent su vyrais, kurios jiems yra kazjelintoj vietoj po pinigų, narkotikų, ginklų, draugų ir tt

Atsakyti

Visų pirma joks normalus vyras nei heroino, nei ginklų žnonai taip nenešiotų.

O antra jis renkasi ir tave, ir savo "biznį" - tai tu atstumi jį dėl jo "biznio" ...na tada jis įsižeidžia ir visas teisus susitanda meilužę, kuri neknisa jam proto dėl to ką jis daro ...

Atsakyti

O tu kaip avis tipo nepasidomi nei kiek jų nei iš kur nei nuo ko. Khm jau matau

O tu įsivaizduoji tokią situaciją, kaip aprašiau? Aš tai nea. 

Atsakyti

Tai ir speliojam

tai va visos ir spelioja, gal taip, gal anaip, o tu teigi savaip :) va cia ir skirtumas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 19 birželio 2019 - 19:05

Visų pirma joks normalus vyras nei heroino, nei ginklų žnonai taip nenešiotų.

O antra jis renkasi ir tave, ir savo "biznį" - tai tu atstumi jį dėl jo "biznio" ...na tada jis įsižeidžia ir visas teisus susitanda meilužę, kuri neknisa jam proto dėl to ką jis daro ...

Na razanauskas kokainą (daug kg) laikė namie, sofoj svetainėje. Jo žmona buvo nedirbanti orabangiu gyvenimu besimegaujanti gražuolė. Naudojosi pinigais iš jo nusikaltimų. 

Jei vyras renkasi nusikaltėlio gyvenima ir man tai nepriimtina, aš neknisciau jam proto. Kam man būti ne pirmoj vietoj ir ne svarbiausia?

Atsakyti