Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tu nesutiktum, kas būtų laikomi, o jis nenusileidžia ir pareiškęs, kad tai ir jo namai, nesutinka laikyti ne namuose ... vėl konfliktas ...arba dėl šventos ramybės pažada nelaikyti, bet tiesiog paslepia ir tiek...

Ir išvis taip hipotetiškai galima svarstyti ir diskutuoti be galo ... bet visais atvejais matyti tik moters kaltę - tai absurdiška.

Visais atvejais yra šeimoj atsakomybė abiems sutuoktiniams. Svarstyklės gali pagal situaciją svyruoti į vieną ar kitą pusę, bet vieno kalto dėl šeimos problemų nebūna niekada

Atsakyti

Man iš viso absurdiškai skamba, vyras pareina ir sako, klausyk, žmonyt, man čia chebra biškį šaibų sumetė, reik kažkur saugiai palaikyt. Kaip manai, kur galėtume? Aš įsivaizduoju, kad tokie dalykai yra daromi tyliai ir slaptai. Net nuo savų, stengiantis juos apsaugoti ir saugant savo subinę.

Atsakyti

Ne, čia tik jis vargšas, nekaltas avinas  :D 

Deja. Čia du nusikaltimo bendrininkai 

Gaile, gal tu tikrai nustok buti visazine... nes jau juokinga darosi...viska tu zinai, kaip gyveno/gyvena kitos seimos, ka jos patiria, del ko issiskiria. o viso labo tavo zinios tera is pletku. nu tikrai nepyk, bet juokinga.

Nū juokis, man jokio skirtumo gi

Žinios čia visų apie visus tėra Delfi pletku lygio. Ir ką, šioj temoj draudžiama apie įžymybes pletkint? Nuo kada?

Tai Piene graziai parase: o vat jis nesutinka. Pasako, kad cia yra mano namai taip  pat, ir isvis nenusisnekek, koki nusikaltima, visi taip daro, niekas nepagaus, pamatysi. 

Ka darysi toliau?

Paprašysiu pasirinkti, šeima ar jo asmeniniai norai 

Atsakyti

As prisiminiau ta situacija, kai moteriske neleido vyrui vairuoti isgerusiam, neleido vaziuoti alkoholio daugiau pirkti. Moteriske tikrai taip drasiai atsistojo pries auto, mol sustabdys ji. O, tas eme ir pervaziavo ja. Atsimenat?

Negali kitas zmogus visada buti pilnai atsakingas uz sutuoktinio veiksmus. Negali. 

Atsakyti

as skaitau knygas, ir paskutiniu metu labai nemazai. ir ne karto nesakiau, kad knygas skaityti blogai, bet jau kai pletku lygio zinias tu filosofuoti pradedi, tai gal tikrai jau biski stabtelk ir atsikvepk.

O tu apie orą nebediskutuok gal. Stabtelk ir atsikvėpė :D

Atsakyti

Paprašysiu pasirinkti, šeima ar jo asmeniniai norai 

Eik tik, ka cia sneki. Padedu ir viskas bus gerai, pamatysi. Nesuk galvos. 

Ir isvis, ka as neturiu teises? Kodel as cia dabar rinktis turiu? Tau nepatinka tu ir rinkis. 

Ka toliau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 19 birželio 2019 - 18:48

Žinios čia visų apie visus tėra Delfi pletku lygio. Ir ką, šioj temoj draudžiama apie įžymybes pletkint? Nuo kada?

tai, kad tu ne pletkini, o pateiki, kaip fakta. taip, lyg is tikro zinotum, kaip kas vyko, leido nesvarius pinigus zmona, ar ne. pati ramiai pabandyk paskaityti savo postus ir puikiai pamatysi.

Atsakyti

Ir išvis rašai, kad nesulaukė iš žmonos supratimo ir palaikymo, todėl susirado meilužę ...o kitąsyk jau rašai, kad žmona turėjo nesutikti, neleisti, į doros kelią atvesti - tai gal jo akimis tai ir buvo nepalaikymas ...

Atsakyti

As prisiminiau ta situacija, kai moteriske neleido vyrui vairuoti isgerusiam, neleido vaziuoti alkoholio daugiau pirkti. Moteriske tikrai taip drasiai atsistojo pries auto, mol sustabdys ji. O, tas eme ir pervaziavo ja. Atsimenat?

Negali kitas zmogus visada buti pilnai atsakingas uz sutuoktinio veiksmus. Negali. 

Su girtu peštis tikrai nėra logikos. Situacija netapati

Atsakyti

O tu apie orą nebediskutuok gal. Stabtelk ir atsikvėpė :D

tai zinok, kad mano postai apie ora bent realybe, o ne tavo sapaliones :D

Atsakyti

Eik tik, ka cia sneki. Padedu ir viskas bus gerai, pamatysi. Nesuk galvos. 

Ir isvis, ka as neturiu teises? Kodel as cia dabar rinktis turiu? Tau nepatinka tu ir rinkis. 

Ka toliau?

Tai padėk ne namie ir nesuksiu galvos :D

Na atneštų db man vyras namo kalasnikovo automatą ar heroino 10 kg ir sakytų viskas čia gerai :D. Nesutikčiau, tikrai liepciau rinktis aš ar tie daiktai 

Atsakyti

tai zinok, kad mano postai apie ora bent realybe, o ne tavo sapaliones :D

Tai tu meteorologe? Klimatolodge?

Atsakyti