Dėl patogumo, tai tikiu, bet KAILIUKASSSSSSS
Tu yooxe "paugsink", man atrodo, kad yra tokios be kailiuuukuuu.
Jee bingo. Ką ir bandau pasakyt kad santuokoje reikia nemažai darbo įdėt. Nes nu būtent, neklauso jie gyvatės taip paprastai
Nu tai kitais zodziais tariant - aukleti. Beda tik tame, kad aukleti vyro as nenoriu. Noriu rasti bendrus sutarimo taskus, kompromisa. Bet, aukleti ir aiskinti, kad tik mano nuomone teisinga, nenoriu. Nes kaip tu pati sakei, moteru sprendimai irgi buna neteisingi.
Nu tai kitais zodziais tariant - aukleti. Beda tik tame, kad aukleti vyro as nenoriu. Noriu rasti bendrus sutarimo taskus, kompromisa. Bet, aukleti ir aiskinti, kad tik mano nuomone teisinga, nenoriu. Nes kaip tu pati sakei, moteru sprendimai irgi buna neteisingi.
Tai ir pati auklėtis turi. Tas ir sudaro sunkumus ![]()
Buvo delfi straipsnis, kad po susitikimo su dezuciu isnesiotoju, EM paskambino zmonai, kad viskas ok. Galejo buti, kad bicas dziaugsmais apie busima navara pasidalino ir su zmona. Pupytes uz zmogzudziu pinigus rankines perka, o cia tik politiniai sanderiai. Ne visiems morale vidurius suka...bet velgi, galvoju, kad moteriai vyro ejimai na lievo atsibodo. Ypac kaip dar ir pinigai baigesi.
Visai fainos tos rozines basutes.
Aha, sčias, vsio brosila, pobiežala
Va Terrei basutes radau
Ojei, labiau nepataikyt turbūt jau nebeįmanoma
. Už platformas baisiau nieko nėr.
Va iš Madam parinktų tik pirmos nedomina. Visas kitas net labai jamčiau.
Teip teip, visiskai akuratnai.
Jei eu brunhu, eik i com.
Rode rode, as pagal tas gaires ir parankiojau. Bet kad ji paskui kardinaliai persigalvojo del stiliaus.
Ne persigalvojo, tik pradžioj gal neaiškiai suformulavau, turėjau omeny, kad neaukšas kulnas, ne kablai. Pėda lygiai ar minimaliai išlenkta. Platformoje pėda tokooj pat pozicijoj kaip žemakulnėje basutėje.
Ojei, labiau nepataikyt turbūt jau nebeįmanoma
. Už platformas baisiau nieko nėr.
Va iš Madam parinktų tik pirmos nedomina. Visas kitas net labai jamčiau.
tu čia platformą matai??? Uojazau, labai kultūringos basutės.
O tikra platforma yra liuks.
Labryt
Platforma, kuo didesnė, tuo baisiau. Eina moterėlė, ir kojeles dėlioja, o ant kojų tankai, toks vaizdas.
Nežinau, jei rimtai, man tai neelegantiška ir apsunkina bendrą vaizdą.
Pati esu turėjus, pasidavus madai, bet nieko neišėjo, man tai netgi labai nepatogu. Kažkiek to pado gražu, bet ne tankai.