Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nežinau, man tos storapadės basutės netiko. Iškenčiau pusvalandį ir grįžau persiauti. Jauna visokią avalynę nešiojau, dabar jau reikia patogumo. Nebemoku vaikščioti kaip ant kaladžių, man turi padas lankstytis. 
Geru platformu padas puikiai lankstosi arba buna taip isformuotas,kad jos visai nesijaucia.

Platforma, kuo didesnė, tuo baisiau. Eina moterėlė, ir kojeles dėlioja,  o ant kojų tankai, toks vaizdas. Nežinau, jei rimtai, man tai neelegantiška ir apsunkina bendrą vaizdą.  Pati esu turėjus, pasidavus madai, bet nieko neišėjo, man tai netgi labai nepatogu. Kažkiek to pado gražu, bet ne tankai.
Mano milimiausi batai.Dievinu platformas.Super gerai atrodo tiek prie sijono tiek prie kelniu.Tikkkkkkk yra ju graziu,yra ju baisiu. O ko jus ant tos Gailes uzsisokot?Zmogus diskutuoja ir tiek?Gal ji ir nevisada teisi,bet tikrai turi teise pasakyti kaip jai piesia. Labas mamzes.

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   72,17KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 20 birželio 2019 - 11:33

Na tai aš gal nepataikiau ant gerų platformų, kad padas lankstytųsi  :D  Ir kiek matau, tai tikrai net eiseną pakeičia tos malkos vietoj padų. Eina kaip troliai, kaip meškos šliapsi  :lol:  Trūksta to lengvumo eisenoj.

Aukštakulniai su platforma, tai čia visai kitas dalykas. Aš kalbėjau apie lygiapades.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 20 birželio 2019 - 11:46

Ziurek Festina.Sitas padas yra apie 5 cm storio.

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   100,85KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  image.jpeg   107,39KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Turiu platformų ir man tinka, patinka  :P  aukštesnė būnu, bet daug lengviau eiti nei su aukštu kablu ir be platformos  :D​ 

Atsakyti

Oi, ir aš tik apie atviras basutes kalbėjau, tiesiog pamiršau akcentuoti. Tos, kur padas storas ir  vienodas. Sportbačiai atrodo neblogai, bei Elijos bateliai.

Atsakyti

Oi, ir aš tik apie atviras basutes kalbėjau, tiesiog pamiršau akcentuoti. Tos, kur padas storas ir  vienodas. Sportbačiai atrodo neblogai, bei Elijos bateliai.

Yra ir situ superiniu.Tik pas kitas skonis kaip pas arklius.Yra graziu platformu,bet dauguma artybaises.Su tuo sutinku.

Atsakyti

Nu va ziurek .Man sitos grazios.Nesiociau prie funky drapanos kokios.

Pridėta:

• Priedas  image.png   1,44MB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  image.png   1,25MB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

nežinau ,man batai turi būti patogūs, beveik būtinai odiniai su retom išimtim kai neodiniai būna patogūs, su tokiom kaladėm ir pargriūsi ir nutrins iki puslių iškart, aišku jei dėl kokio baliaus ar fotosesijos galiu ir pakentėti, bet visumoje patogumas man pirmoje vietoje :P 

Atsakyti

Platforma, kuo didesnė, tuo baisiau. Eina moterėlė, ir kojeles dėlioja,  o ant kojų tankai, toks vaizdas.

Nežinau, jei rimtai, man tai neelegantiška ir apsunkina bendrą vaizdą. 

Pati esu turėjus, pasidavus madai, bet nieko neišėjo, man tai netgi labai nepatogu. Kažkiek to pado gražu, bet ne tankai.

Aga, ir man vaizdas susidaro lygiai toks pats. Nors šiaip storapadžius mėgstu. Bet aukštakulniai (o ypač špilkos) su platforma tai kažkas klaikaus.

Būna, žinoma, išimčių, bet jos ypatingai retos. Ir net jei man gražu, vis tiek nurašysiu dėl nesilankstančio pado. Nemoku vaikščiot kojas kaip lygintuvus dėliodama.  :D

Šneku apie tokias ir į jas panašias: https://www.yoox.com...zeId=&sizeName=

https://www.yoox.com...zeId=&sizeName=

O va tokie storapadžiai lygiu padu yra super:

https://www.yoox.com...zeId=&sizeName=

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 20 birželio 2019 - 13:21

Laba,

I.Elijos pirmi bačiokai tikrai gražiai jai atrodo. Ir aš tokius mėgstu, bet jau visi kiti tai nebe mano skonio. 

I.Elija - o fotkėje tu čia prieš tą baisųjį sustorėjimą apie kurį rašai ar šiuo metu taip atrodai? Senai matėmės arba galvoju, gal ne tą I.Eliją mačiau  :hmm: 

Aukštakulniai su platforma tai suprantu, kad ta platforma yra daroma specialiai, kad kojai būtų patogiau. Ne stilius, ne mada čia toks, tiesiog patogumas kojai  :hmm: 

Grįžau pasidariusi  manikiūrą, nešiau Pinteresto foto. Gražiai padarė, kaip džiaugiuosi tą mergikę atradusi  :wub:  :wub: 

Atsakyti

nežinau ,man batai turi būti patogūs, beveik būtinai odiniai su retom išimtim kai neodiniai būna patogūs, su tokiom kaladėm ir pargriūsi ir nutrins iki puslių iškart, aišku jei dėl kokio baliaus ar fotosesijos galiu ir pakentėti, bet visumoje patogumas man pirmoje vietoje :P

Bet jus cia sneket lygtai vienus gyvenime batus turetumet.Kodel neodiniai,kodel nepatogus.Ju yra ir odiniu ir patogiu,ir netrinanciu.Ir toks vaizdas kad su visais turimais batais reikia eiti piligrimu keliu.Visi batai yra su paskirtimi.Ir nereikia su jais griuti,nes griuti ir basam galima.Dar batai labai priklauso nuo eisenos ir laikysenos.Kur zmogus dramblavotas,jis su bet kokiais batais toksai.Va mano vyras-jis uzkliutu uz vieninteles plytos viduri stadiono,o tu geltonu stoveliu kur kavinese deda kaip plauna grindis jis iesko specialiai kad uz ju uzkliutu.Ir jo dukra tokia.Tai prie ko cia batai?

Kur Tere idejo tas platformas abi baisios.

Atsakyti

Limcamca, parodyk pedikiūrą.  :bigsmile: 

Atsakyti