Aukštakulniai su platforma tai suprantu, kad ta platforma yra daroma specialiai, kad kojai būtų patogiau. Ne stilius, ne mada čia toks, tiesiog patogumas kojai
Nežinau, kur tas patogumas, kai padas ties pirštais nesilanksto.
Pvz. tokios: https://www.yoox.com...Id=3&sizeName=2
Gražu (čia max platforma, kuri man graži), bet patogumo tai neįsivaizduoju.
Tiesa, esu turėjus basutes su nedidele traktoriaus tipo platformyte, kuri kuo puikiausiai lankstėsi. Suvariau jas praktiškai iki skylių. Niekada ir niekur daugiau nieko panašaus neradau.
Bet jus cia sneket lygtai vienus gyvenime batus turetumet.Kodel neodiniai,kodel nepatogus.Ju yra ir odiniu ir patogiu,ir netrinanciu.Ir toks vaizdas kad su visais turimais batais reikia eiti piligrimu keliu.Visi batai yra su paskirtimi.Ir nereikia su jais griuti,nes griuti ir basam galima.Dar batai labai priklauso nuo eisenos ir laikysenos.Kur zmogus dramblavotas,jis su bet kokiais batais toksai.Va mano vyras-jis uzkliutu uz vieninteles plytos viduri stadiono,o tu geltonu stoveliu kur kavinese deda kaip plauna grindis jis iesko specialiai kad uz ju uzkliutu.Ir jo dukra tokia.Tai prie ko cia batai?
Kur Tere idejo tas platformas abi baisios.
Nu baik. Jau mano eisenos ir laikkysenos dramblavota ir prie didžiausių norų nepavadinsi. O būna pasimatuoju batus ir jausmas toks, kad kojas įkišau į kankinimo kalades. Nereikia nė žingsnio žengt, anei atsistot.