Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sportas yra jėgaaaaa. Dar su sese kartu buvom, jos trenerė pareiškė, kad uj, akyse dvejinasi, pakomentavo smagiai, toks geras dūkis išėjo.

Antklodę pūkinę turiu, neautomobilinio kainos elemento, bet jau ištraukiu tik vasarą, papurent. Miegu po medvilnine kol kas, plona ir smagia. Bet ir čiužinys mano kietas, man puikus, o ta pati sesė sako ant tokio tik kankinti, kur hilfiger batams nuolaidos.

Up,  :wub: , bet kad nieko ypatingo nerašau. Bet malonu, kad kažkam mano rašymas maloniai susiskaito.

Kolegė sako, kad ji po mokymų kokiems penkiolikai tris dienas iš nuovargio nemiega, o aš pašneku dvi dienas su penkiasdešimčia ir žydžiu. Tie penkiasdešimt protingi, o jei dar keli su geru humoro jausmu!!!! Ach ach.

Atsakyti

O jūs, tamystos, kiba lauke ant sniego miegat, kad reikia tų žąsinių patalų? :) Neturiu ką aš klot su ta pūkine kaldra, šilta pas mus, tai pačios ploniausios ir nepūkio reikia. Va čia jau dilema, ką pirkt? A nėra kažko, kur ne sintetika, o kažkoks natūralus pluoštas viduje būtų?

Mano pūkinė "pelija" antresolėse. :D​ 

na  isvartei lyg mes su zasinais miegam todel ir  salam  :lol:

o siaip yra  ir pukiniu kaldru nuo plonyciu vasarai iki labai siltu ziemai :) taip, kad  pasiula  kuo ivairiausia :) tik rinkis ir zinok ko reikia :)  na  paskui mazyte smukmena  DAUG pinigu :) :cry2:

Atsakyti

Sportas yra jėgaaaaa. Dar su sese kartu buvom, jos trenerė pareiškė, kad uj, akyse dvejinasi, pakomentavo smagiai, toks geras dūkis išėjo.

Antklodę pūkinę turiu, neautomobilinio kainos elemento, bet jau ištraukiu tik vasarą, papurent. Miegu po medvilnine kol kas, plona ir smagia. Bet ir čiužinys mano kietas, man puikus, o ta pati sesė sako ant tokio tik kankinti, kur hilfiger batams nuolaidos.

Up,  :wub: , bet kad nieko ypatingo nerašau. Bet malonu, kad kažkam mano rašymas maloniai susiskaito.

Kolegė sako, kad ji po mokymų kokiems penkiolikai tris dienas iš nuovargio nemiega, o aš pašneku dvi dienas su penkiasdešimčia ir žydžiu. Tie penkiasdešimt protingi, o jei dar keli su geru humoro jausmu!!!! Ach ach.

:D jau bien del to ja verta tureti.

Atsakyti

Isgurinau visus pukus is namu,kad man alergijos nekeltu(o kelia,nekelia pati nezinau),susipirkau bambuka ir miegu sau atsiputusi.Kaldra man nesvarbi is viso,svarbu kad ciuzinys butu geras ir pagalve apie ausis vyniotusi.I ciuzinius bele kiek investavau.

Atsakyti

na  isvartei lyg mes su zasinais miegam todel ir  salam  :lol:

o siaip yra  ir pukiniu kaldru nuo plonyciu vasarai iki labai siltu ziemai :) taip, kad  pasiula  kuo ivairiausia :) tik rinkis ir zinok ko reikia :)  na  paskui mazyte smukmena  DAUG pinigu :) :cry2:

Nuu, Sistina, aš tikrai teip nesakiau. :D Prirodyk kokią ploną ploną :) Turėjau omeny, jei trioboj šilta, kam tie žąsinai :D​ 

Atsakyti

Isgurinau visus pukus is namu,kad man alergijos nekeltu(o kelia,nekelia pati nezinau),susipirkau bambuka ir miegu sau atsiputusi.Kaldra man nesvarbi is viso,svarbu kad ciuzinys butu geras ir pagalve apie ausis vyniotusi.I ciuzinius bele kiek investavau.

Va man, pastoviai nosis užsikimšus ir akys sausos

Atsakyti

Man marazmas. Senatvinis. Dėjau Limcai nuorodą, per kur serialą žiūrėt - filmai.tv, nematau savo žinutės. O gal adminai atsibudo?

Atsakyti

Labas rytas miegalės  :D  

Kaip nefaina tokiu oru ryte į darbą keltis, tamsu, šlapia  :dry2:​  vasarą tai smagiau žymiai. 

Atsakyti

Oho! 

Rykut, nuotaką dailinsi?

Aš nostalguoju apie Rygą ir jų Rocket Bean Roastery :wub: Reiks nuvažiuot.

Priedas  Screenshot_20191012-081259__01.jpg   129,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nuu, Sistina, aš tikrai teip nesakiau. :D Prirodyk kokią ploną ploną :) Turėjau omeny, jei trioboj šilta, kam tie žąsinai :D 

Žinau žinau, kad nesakei :) bandžiau “pasišydint”

Fate jau įdėjo nuoroda, nes nieko iš čia pirkusi, bet kainos išpardavimo super . Jeigu imsi 2,5tog tai bus plonyte plonyte vasarai, o jeigu 13-15 tog labai šilta žiemai :) https://www.theduvet..._images.tpl.htm

Man marazmas. Senatvinis. Dėjau Limcai nuorodą, per kur serialą žiūrėt - filmai.tv, nematau savo žinutės. O gal adminai atsibudo?

Mačiau nuorodą vakar :)

Kaip nefaina tokiu oru ryte į darbą keltis, tamsu, šlapia  :dry2:  vasarą tai smagiau žymiai. 

Iš vis nefaina keltis nei tokiu oru nei tokiu laiku jeigu ne linksmybes laukia 😊

Oho! 

Rykut, nuotaką dailinsi?

Aš nostalguoju apie Rygą ir jų Rocket Bean Roastery :wub: Reiks nuvažiuot.

attachicon.gifScreenshot_20191012-081259__01.jpg

Prašom plačiau kuo ji nuostabesnės nei kiti Beans?:) Sako prie gero priprantama 😊sužadėtinis atnešė kavą į lovą o aš susinervinau nes dar  turejau tris min laiko iki žadintuvo :)  

Atsakyti

Sistina, jie tokie hipsteriai. Kavos tobulai pritaikytos mano kavinukams ir nuotaikai. O kavinė Rygos senamiestyje ir ne nuotraukose yra jauki ir visokeriopai puiki. Ryte kavos lauki geranoriškai nusiteikusių žmonių eilutėje, simpatiški baristai juokauja  :wub:  Ir atsivežu pakučiuose tą emociją.

PS kava į lovą irgi gerai, net kokia simple žalia jákauska, kaip sakydavo mano močiutė (kavos pavadinimą, ne atnešimo būdą - jauč, stabas būt aną ištikęs, jei seneliui kada kavosįlovinimo marazmas būt užėjęs). Aš anos negeriu, ant staliuko būdama mane kvepia ir žadina.

Atsakyti

Žinau žinau, kad nesakei :) bandžiau “pasišydint”

Fate jau įdėjo nuoroda, nes nieko iš čia pirkusi, bet kainos išpardavimo super . Jeigu imsi 2,5tog tai bus plonyte plonyte vasarai, o jeigu 13-15 tog labai šilta žiemai :) https://www.theduvet..._images.tpl.htm

Mačiau nuorodą vakar :)

Iš vis nefaina keltis nei tokiu oru nei tokiu laiku jeigu ne linksmybes laukia 😊

Prašom plačiau kuo ji nuostabesnės nei kiti Beans? :) Sako prie gero priprantama 😊sužadėtinis atnešė kavą į lovą o aš susinervinau nes dar  turejau tris min laiko iki žadintuvo :)

Nu kiaulė, ne kitaip :laugh: :laugh: :laugh:

Kaip nefaina tokiu oru ryte į darbą keltis, tamsu, šlapia  :dry2:​  vasarą tai smagiau žymiai. 

Nu pas mumis puikutukas oras, šiltas minkštas, drėgnas. Net paaigailėjau, kad briedis-asilas šlubas ir neinam paaivaikščiot.

Aš antklodes sintetines ir tik sintetines perku. Kai kažkada dėl vaiko alergijų perėjom prie jų, tai naudoju ir džiaugiuosi. Merkio irgi perku, mums labai liuks.

Labryt.

Važiuoju į areštinę. Iki trečiadienio ten būsiu.

Atsakyti