Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Praleidau tas tris minutes, paskaičiau tik pajuodytassssss. Cipraaaašau, bet toks kavos tykus įnešimas yra tobulas - pabundi nuo kvapo  :wub:  jei nešikas lenda fizinfizinio kontakto - pabundi irgi, bet su kita emocija, nebūtinai itin teigiama.

Dubasini Oragei per grotas?

Smagu bendrauti su moterim be sąžinės ;)

Be kokios sąžinės? Tai aš tada visą praeitą savaitę toj areštinėj sėdėjau 24/6, oj ne, 7. :B​ 

Atsakyti

Nu kiek tiek? Taigi baigėsi ketvirtis iki trečiadienio turi būt viskas uždaryta ir suraportuota. Tai ir uždarinėju nu.

Jo, areštinė dirba apvalią parą, ten ir kavos ir maisto yra ir lankytojus įleidžia. Festina neleis pameluot. :D

Na kai aprašei, tai čia kaip kurortas skamba 🤣😊ir maitina ir lanko na tik kad ne linksmina, nors manau nuo skaičiukų ir pačiai linksma darosi. 
na sėkmės mergyt nors žiūriu kolege tai į paširdžius dūrė su tuo jau “abu užsidariau” 🤣

Jakausko kava padare man ryta. :D Nu o ka, visai teisingas poziuris, viska reikia sulietuvinti, jei  prie Smetonos buvo garsiojo romano heroje  Ona Korinėnienė ,  tai jakausko kafija yra tobulas pavadinimas.

KOldros mano su prierasu vesesne, butina salyga visais metu laikas. Ikejoje pirktos. Pagalve vel atsinaujinau Dormeo, kurios maniskiai ne vienas nesuprato, o man ji tobulybiu tobulybe. Viesbuciuose kankinuosi nuo per aukstu pagalviu ir per siltu kaldru. O dar jos dazniausiai buna dvigules.... :oh:

Vis dar nelabas rytas. :)

Gal mes kaip nors galime Tau padeti su tuo nelabai labu rytu a?!

Va vienai jau padėjom, susitvarkė savo setingus, tik kaži labai spjaudėsi 🤣

Kava kavyte vis dar neturiu favoritės , vis bandau ir bandau  naujas 🙂

Atsakyti

Sistina, aciu :wub: ,  jokios pagElbos nereikia,  cia laikas geriausias gydytojas. :)

Atsakyti

Jakausko kava padare man ryta. :D Nu o ka, visai teisingas poziuris, viska reikia sulietuvinti, jei  prie Smetonos buvo garsiojo romano heroje  Ona Korinėnienė ,  tai jakausko kafija yra tobulas pavadinimas.

KOldros mano su prierasu vesesne, butina salyga visais metu laikas. Ikejoje pirktos. Pagalve vel atsinaujinau Dormeo, kurios maniskiai ne vienas nesuprato, o man ji tobulybiu tobulybe. Viesbuciuose kankinuosi nuo per aukstu pagalviu ir per siltu kaldru. O dar jos dazniausiai buna dvigules.... :oh:

Vis dar nelabas rytas. :)

Galvojau tu cia apie save :D 

Atsakyti

Labas rytas su Pauliukaicio kava lovoj 🎈

Primink Orages serialo pavadinima. Superinis yra Spy. Bet ne silpnu nervu ziurovams.

Black list. 

Pasiulysiu vyrui ir taviski. As tai nemegstu visokiu saudau-gaudau, uztai knygas salia skaitau.

Limca, per filmai.tv, ten matysi. Vakar iš mūsų aityšnikų gavau slaptą info :) Tik pati nebandžiau, sakė jie, kad veikia.

Madam, aciu labai 🎈

Atsakyti

Man ta pati kava, verdama tomis paciomis priemonemis namie ir pvz kaime pas mama yra skirtingo skonio. Labai skoni keicia vanduo. Kaime labai minkstas. 

Atsakyti

rekomenduoju sita seriala, geris tas, kad trumpas, rodos, 8 serijos, liko sulaukti paskutines serijos. Pradzioje man pasirode nuobodokas, vangus, labai letai vystesi siuzetas, bet kazkuo trauke, laukiau seriju kas savaite, o paskutines serijos labai nieko. Ziuriu rusiskai

https://www.youtube....h?v=yynQ98otI-s

Atsakyti

Savaite, jei jskauskas pati neskaniausia, kodel ryta su pradedi. 

kaip jus tuos menesius uzsidarot. Uzdarau tik po iSaf kryzminio sutikrinimo. 

letai kylu is lovos, reik uzkurt kafemeikeri :D

Nu va taip uždarom. Kas nespėjo, tas keliauja į sekantį mėnesį. Kryžminio net nesivarginu tikrint :B  :D 

Na kai aprašei, tai čia kaip kurortas skamba 🤣😊ir maitina ir lanko na tik kad ne linksmina, nors manau nuo skaičiukų ir pačiai linksma darosi. 
na sėkmės mergyt nors žiūriu kolege tai į paširdžius dūrė su tuo jau “abu užsidariau” 🤣

Gal mes kaip nors galime Tau padeti su tuo nelabai labu rytu a?!

Va vienai jau padėjom, susitvarkė savo setingus, tik kaži labai spjaudėsi 🤣

Kava kavyte vis dar neturiu favoritės , vis bandau ir bandau  naujas 🙂

Jo Madamuška jei darbe tai sssuka išvadinčiau :D  (Madam, tik nesusižeisk, mūsų leksikone, tai tokia malonybinė ragana). Neįsivaizduoju kaip tu užsidarei, aš komunalkes tik vakar gavau. Tai šian i.SAF, PVM planuose. Rytoj visi IFRS9, IFRS16 ir kitos malonybės.

Ačiū už užuojautas. Nieko, išgyvensiu, svarbu valgyt duoda :laugh:

Kavą iki šiol gėriau Blue Diamond (kažkaip panašiai) iš skonio ir kvapo pirkdavau maltą. O dabar anie jos ėmė nebevežt. Tai radau biškį panašią yellow diamond. O visa kita, ką griežtam režime duoda, tą geriu.

Atsakyti

Labas rytas. Kava išgerta.

Miegojau ir aš su pūkine kaldra, bet dermatologė liepė mest lauk, tai nusipirkau kažkokią iš Lidl, man superinė, nei žiemą šaltą, nei vasarą karšta, aišku ne prie +30. Pagalvė Dormeo irgi patinka.

Tik va paklodžių reik su guma, atrodo ir skalbiu tik 30 temperatūros vandeniu ir vistiek susitraukia, po skalbimo sunku užmaut ant čiužinio. Sakau gal reikia didesnio dydžio pirkti, nei čiužinys?  :hmm: Kur perkat paklodes ir kokias ar jums nesusitraukia?

Dar didelį skausmą turiu, suknelę išsirinkt.  :oh: 

Atsakyti

Nu va taip uždarom. Kas nespėjo, tas keliauja į sekantį mėnesį. Kryžminio net nesivarginu tikrint :B  :D 

Jo Madamuška jei darbe tai sssuka išvadinčiau :D  (Madam, tik nesusižeisk, mūsų leksikone, tai tokia malonybinė ragana). Neįsivaizduoju kaip tu užsidarei, aš komunalkes tik vakar gavau. Tai šian i.SAF, PVM planuose. Rytoj visi IFRS9, IFRS16 ir kitos malonybės.

Ačiū už užuojautas. Nieko, išgyvensiu, svarbu valgyt duoda :laugh:

Kavą iki šiol gėriau Blue Diamond (kažkaip panašiai) iš skonio ir kvapo pirkdavau maltą. O dabar anie jos ėmė nebevežt. Tai radau biškį panašią yellow diamond. O visa kita, ką griežtam režime duoda, tą geriu.

Orage, nėr ko įsižeist. Turim tokius valdžios nurodymus, tai prieš vėją nepapūsi. Darom sukaupimus komunaliniams. Tiksliau, vienur mus motininė uždaro, o kitur jau patys. Noriu būt valytoja jau antrą kartą per šią savaitę :angel2:​ 

Atsakyti

LO perkant paklode ziuriu, kad sonai butu ne siauresni nei 30 cm., tada gerai. Is pigesniu tokiu buna IKEA, siaip dazniausiai visi siuva tik su 20 cm. Tada ir nezymus suitraukimas nera baisu. Visus pukinius patalus periodiskai skalbiu, dziovinu, daznai vedinu lauke. 

LO kokios spalvos sukneles nori?

Atsakyti

LO perkant paklode ziuriu, kad sonai butu ne siauresni nei 30 cm., tada gerai. Is pigesniu tokiu buna IKEA, siaip dazniausiai visi siuva tik su 20 cm. Tada ir nezymus suitraukimas nera baisu. Visus pukinius patalus periodiskai skalbiu, dziovinu, daznai vedinu lauke. 

LO kokios spalvos sukneles nori?

Aš senukuose pirkau satino ir medvilnės, matyt tikrai tik 20cm šonai, tai šūds, reiks žiūrėti, kad būtų daugiau. 

Nu, kad graži būtų ir tiktų man, ne balta ir ne juoda.  :D​ 

Atsakyti