Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sistina, jie tokie hipsteriai. Kavos tobulai pritaikytos mano kavinukams ir nuotaikai. O kavinė Rygos senamiestyje ir ne nuotraukose yra jauki ir visokeriopai puiki. Ryte kavos lauki geranoriškai nusiteikusių žmonių eilutėje, simpatiški baristai juokauja  :wub:  Ir atsivežu pakučiuose tą emociją.

PS kava į lovą irgi gerai, net kokia simple žalia jákauska, kaip sakydavo mano močiutė (kavos pavadinimą, ne atnešimo būdą - jauč, stabas būt aną ištikęs, jei seneliui kada kavosįlovinimo marazmas būt užėjęs). Aš anos negeriu, ant staliuko būdama mane kvepia ir žadina.

Turime planu į Rigą kada nuvažiuoti , tai jeigu nepamiršim būtinai pasikavinsim ☺

Atsakyti

Važiuoju į areštinę. Iki trečiadienio ten būsiu.

Ką tu tam darbe tiek darai? Aš per du tiek nedirbu :hmm:​ 

Atsakyti

Nu kiaulė, ne kitaip :laugh: :laugh: :laugh:

Nu pas mumis puikutukas oras, šiltas minkštas, drėgnas. Net paaigailėjau, kad briedis-asilas šlubas ir neinam paaivaikščiot.

Aš antklodes sintetines ir tik sintetines perku. Kai kažkada dėl vaiko alergijų perėjom prie jų, tai naudoju ir džiaugiuosi. Merkio irgi perku, mums labai liuks.

Labryt.

Važiuoju į areštinę. Iki trečiadienio ten būsiu.

Bet už tai buvau tyli kiaule 😂tik ačiū pasakiau, o ką galvojau pasilikau sau 😊

klausyk, o į areštinę ir šeštadieniais įleidžia :) o bent kavos galima Tau atnešti 😊

Atsakyti

Ką tu tam darbe tiek darai? Aš per du tiek nedirbu :hmm:​ 

Nu kiek tiek? Taigi baigėsi ketvirtis iki trečiadienio turi būt viskas uždaryta ir suraportuota. Tai ir uždarinėju nu.

Bet už tai buvau tyli kiaule 😂tik ačiū pasakiau, o ką galvojau pasilikau sau 😊

klausyk, o į areštinę ir šeštadieniais įleidžia :) o bent kavos galima Tau atnešti 😊

Jo, areštinė dirba apvalią parą, ten ir kavos ir maisto yra ir lankytojus įleidžia. Festina neleis pameluot. :D

Atsakyti

Stugauja biski vejas, bet gal is Orages kalejimo kitsip atrodo? Ziurint pro grotas ir su sudinu oru laisve yra saldi :D 

Nebrokinu ir as antklodziu su mikro fibros uzpildu. Pukas turi buti labai gerai isvalytas, kad jokio kvapo neskleistu. Ir tik pukas, jokiu plunksnu man nereikia, nors kaldrose ju kazkoks procentas vistiek buna.   

kadangi geriu kava, ne emocija, tai tu nisiniu kavu jau nebenoriu. Nors latviu King Coffee turbut ir dabar dar turi filiala Lietuvoj. Perku illy tokiais metaliniais bambaliais po 3 kg. Mano receptoriams ji puiki.

Labas rytas. 

Atsakyti

Jakausko kava padare man ryta. :D Nu o ka, visai teisingas poziuris, viska reikia sulietuvinti, jei  prie Smetonos buvo garsiojo romano heroje  Ona Korinėnienė ,  tai jakausko kafija yra tobulas pavadinimas.

KOldros mano su prierasu vesesne, butina salyga visais metu laikas. Ikejoje pirktos. Pagalve vel atsinaujinau Dormeo, kurios maniskiai ne vienas nesuprato, o man ji tobulybiu tobulybe. Viesbuciuose kankinuosi nuo per aukstu pagalviu ir per siltu kaldru. O dar jos dazniausiai buna dvigules.... :oh:

Vis dar nelabas rytas. :)

Atsakyti

Nu kiek tiek? Taigi baigėsi ketvirtis iki trečiadienio turi būt viskas uždaryta ir suraportuota. Tai ir uždarinėju nu.

Jo, areštinė dirba apvalią parą, ten ir kavos ir maisto yra ir lankytojus įleidžia. Festina neleis pameluot. :D

Aš jau abu užsidarius. :brunette:​ 

Atsakyti

man illy kava  neskaniausia  po jakausko. :D bet su kavom taip jau y, kas vienam gerai, kitam smertis. 

A, dar uzjautosiu Oragyte, nu rimtai......... :unsure: :4u: na taip, be darbo niekada nebusit, soti senatve ir tt, ir pn., na bet vis tiek.....  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 12 spalio 2019 - 08:37

Praleidau tas tris minutes, paskaičiau tik pajuodytassssss. Cipraaaašau, bet toks kavos tykus įnešimas yra tobulas - pabundi nuo kvapo  :wub:  jei nešikas lenda fizinfizinio kontakto - pabundi irgi, bet su kita emocija, nebūtinai itin teigiama.

Aš jau abu užsidarius. :brunette:​ 

Dubasini Oragei per grotas?

Smagu bendrauti su moterim be sąžinės ;)

Atsakyti

Jakausko kava padare man ryta. :D Nu o ka, visai teisingas poziuris, viska reikia sulietuvinti, jei  prie Smetonos buvo garsiojo romano heroje  Ona Korinėnienė ,  tai jakausko kafija yra tobulas pavadinimas.

KOldros mano su prierasu vesesne, butina salyga visais metu laikas. Ikejoje pirktos. Pagalve vel atsinaujinau Dormeo, kurios maniskiai ne vienas nesuprato, o man ji tobulybiu tobulybe. Viesbuciuose kankinuosi nuo per aukstu pagalviu ir per siltu kaldru. O dar jos dazniausiai buna dvigules.... :oh:

Vis dar nelabas rytas. :)

Jákauska kava ;) su rokiškėnišku prononsu.

Inpilk man jakauskas kavás.... 

Promočiutei nepyliau, pamenu tik ėjimą per pievą su ja.

Atsakyti

Savaite, jei jskauskas pati neskaniausia, kodel ryta su pradedi. 

kaip jus tuos menesius uzsidarot. Uzdarau tik po iSaf kryzminio sutikrinimo. 

letai kylu is lovos, reik uzkurt kafemeikeri :D 

Atsakyti

Savaite, jei jskauskas pati neskaniausia, kodel ryta su pradedi. 

nesupratau klausimo, bet atrasysiu taip: ryta pradedu su malta uzpilama Lofbergs kava zaliai fioletava, jakausku bunu kartais kazkur pavaisinama sveciuse, geriu mandagiai pirsteli atkisus ir tyliu.   Illy man per karti, per daug deginta ( tos, kurias pirkau).  Gal mano skonis kavai ir netobulas, bet man pats mieliausias. :blush-anim-cl:

Atsakyti