Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš po grupinės treniruotės krossfitttttt tokia ramiiiiiii geraaaaaaa tyliiiiii, atiminėt nepasiruošus.

Toj nuorodoj neliko mano dydžio patiktukų.

Atsakyti

Aš po grupinės treniruotės krossfitttttt tokia ramiiiiiii geraaaaaaa tyliiiiii, atiminėt nepasiruošus.

Toj nuorodoj neliko mano dydžio patiktukų.

O koks Tavo batų dydis? 

Atsakyti

7

Atsakyti

Šytą, perku REVLON UNIQUE ONE, amazonas duoda gerą kainą. Šampūnas ir purškekls. Metamsss.

Rekomenduoju.

Mano plaukai normalūs ir neįnoringi.

Atsakyti

Suknios progos nežinau, bet suknių gražių vistiek radauPriedas  Screenshot_20191012-130951__01.jpg   107,39KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20191012-130824__01.jpg   76,16KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti

Šytą, perku REVLON UNIQUE ONE, amazonas duoda gerą kainą. Šampūnas ir purškekls. Metamsss.

Rekomenduoju.

Turiu šitą dalykėlį, purškiklį, naudoju prieš tiesinant, nors dabar netiesinu, pasidariau cocochoco keratino plaukų gydymą, tiesūs, nesipučia, tik grifką pataisau su tiesintuvu ir šone galus ir viskas, džiaugiuosi kol kas. 

Plaukai po procedūros.

Priedas  plaukai.png   107,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rekomenduoju.

Išsamiau prašom  :4u: 

Aš su vėlyva So Organic Papua New Guinea kava.

Sveikos.

Atsakyti

Tau linkus sudėti?

Atsakyti

Ai, fimų ieškau per yandex.ru. Išmeta ne po vieną norimo variantą. Su profesionaliu rusišku įgarsinimu. 

Atsakyti

Tradicinis klausimas: per kur ziuri?

soriukas, tik db perskaiciau. http://kinotochka.cl...zon-2019-9.htmlYra uzknisancios reklamos pradzioje, bet  tai niekis, vertimas daugiabalsis, tas man svarbiausia. Nekenciu, kai uz visus kalba vienas balsas. Tada ieskau daugiabalsio prof, kas pas rusus yra aukstumoje, del tos priezasties visiems  lietuviskiems  filmu saitams riebus ignoras.

Atsakyti

Ai, fimų ieškau per yandex.ru. Išmeta ne po vieną norimo variantą. Su profesionaliu rusišku įgarsinimu. 

man ir googlas i pagalba tinka

LO, labai grazus plaukai ir spalva.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 12 spalio 2019 - 13:14

Rekomenduoju.

cia kuris is ju?  https://www.kaina24.lt/brand/uniq-one/  Kazkada dairiausi i bordava, bet apsistojau ties matrix purskalu, irgi geris.

Atsakyti