Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tik va paklodžių reik su guma, atrodo ir skalbiu tik 30 temperatūros vandeniu ir vistiek susitraukia, po skalbimo sunku užmaut ant čiužinio. Sakau gal reikia didesnio dydžio pirkti, nei čiužinys?  :hmm: Kur perkat paklodes ir kokias ar jums nesusitraukia?

Dar didelį skausmą turiu, suknelę išsirinkt.  :oh:

Visos paklodes  su guma  is ikejos, isskalbus kiek susitraukia, bet kuo puikiausiai apsitempia tas ciuzinys. kai tik atsidare Ikeja musyse, taip ir perku is ten ir patalyne ir antciuzini ir uzvalkalus. Vasara  satinines patalynes uzsipirkau, malonumas  joje vartytis , ypac per siumetinius karscius. :D

Atsakyti

Orage, nėr ko įsižeist. Turim tokius valdžios nurodymus, tai prieš vėją nepapūsi. Darom sukaupimus komunaliniams. Tiksliau, vienur mus motininė uždaro, o kitur jau patys. Noriu būt valytoja jau antrą kartą per šią savaitę :angel2:​ 

Nu va tas labiausiai ir knisa, po to perskaičiavimai ant perskaičiavimų į kitus laikotarpius, kol finale norisi nusipešiot likusius plaukus.

Suprantu, aš periodiškai vis grasinuosi į kambarines/valytojas/indų plovėjas persikvalifikuot. Po to praeina.

O šiaip įdomumo dėlei, pagal TASus tu dirbi? Abiejose?

Atsakyti

Visos paklodes  su guma  is ikejos, isskalbus kiek susitraukia, bet kuo puikiausiai apsitempia tas ciuzinys. kai tik atsidare Ikeja musyse, taip ir perku is ten ir patalyne ir antciuzini ir uzvalkalus. Vasara  satinines patalynes uzsipirkau, malonumas  joje vartytis , ypac per siumetinius karscius. :D

Nu reikės bandyti iš Ikejos.  :hmm:​ 

Atsakyti

rekomenduoju sita seriala, geris tas, kad trumpas, rodos, 8 serijos, liko sulaukti paskutines serijos. Pradzioje man pasirode nuobodokas, vangus, labai letai vystesi siuzetas, bet kazkuo trauke, laukiau seriju kas savaite, o paskutines serijos labai nieko. Ziuriu rusiskai

https://www.youtube....h?v=yynQ98otI-s

Tradicinis klausimas: per kur ziuri?

Atsakyti

Ai, apie paklodes nepasisakiau, tai perku su guma, kur randu padorią kainą, bet perku dažnai didesnę nei čiužinys, bo mūsų čiužinys aukštesnis nei standartinis.

O klausykit, IKEA yra normalių dydžių patalynės užvilkimų? Aš ten tik 150×210 berods mačiau. O mūsiškė 140×200. Būna ten tokių?

Atsakyti

Nu va tas labiausiai ir knisa, po to perskaičiavimai ant perskaičiavimų į kitus laikotarpius, kol finale norisi nusipešiot likusius plaukus.

Suprantu, aš periodiškai vis grasinuosi į kambarines/valytojas/indų plovėjas persikvalifikuot. Po to praeina.

O šiaip įdomumo dėlei, pagal TASus tu dirbi? Abiejose?

Pagal stengiamės, bet su tais užsienio valdytojais vistiek kokių nesąmonių išlenda. O valytoja aš jau jau tikrai noriu būt. Vienoj įmonėj dafiga sutarčių, gan sudėtingų ir prisimint visokių niuansų reikia. Aš tiek megabaitų jau neturiu 

Atsakyti

Ai, apie paklodes nepasisakiau, tai perku su guma, kur randu padorią kainą, bet perku dažnai didesnę nei čiužinys, bo mūsų čiužinys aukštesnis nei standartinis.

O klausykit, IKEA yra normalių dydžių patalynės užvilkimų? Aš ten tik 150×210 berods mačiau. O mūsiškė 140×200. Būna ten tokių?

Ką tę miegat kaip pelės? 140? Kaip areštinėj. :B​ 

Atsakyti

Ką tę miegat kaip pelės? 140? Kaip areštinėj. :B​ 

Taigi kiekvienam PO 140×200. Per akis.

Atsakyti

Man pasiuva patalyne pagal mano konkrecius parametrus, nes irgi delorme kaldros nestandartas. 

Atsakyti

Labas rytas. Kava išgerta.

Miegojau ir aš su pūkine kaldra, bet dermatologė liepė mest lauk, tai nusipirkau kažkokią iš Lidl, man superinė, nei žiemą šaltą, nei vasarą karšta, aišku ne prie +30. Pagalvė Dormeo irgi patinka.

Tik va paklodžių reik su guma, atrodo ir skalbiu tik 30 temperatūros vandeniu ir vistiek susitraukia, po skalbimo sunku užmaut ant čiužinio. Sakau gal reikia didesnio dydžio pirkti, nei čiužinys?  :hmm: Kur perkat paklodes ir kokias ar jums nesusitraukia?

Dar didelį skausmą turiu, suknelę išsirinkt.  :oh:

Paklodes žiūriu, kad būtų kuo tankesnis audinys tada niekas nesitraukia 😂

del sukneles Tu tik pasakyk kokios spalvos formos mes Tau surasim 😊

Atsakyti

Paklodes žiūriu, kad būtų kuo tankesnis audinys tada niekas nesitraukia 😂

del sukneles Tu tik pasakyk kokios spalvos formos mes Tau surasim 😊

Nu reikės atkreipti dėmesį.

Tai pati nežinau, tinka daug spalvų, tik ne ant petnešėlių, kad būtų, ne juoda, ne balta, ne ruda, ne mėlyna, tokių gal švelnesnių spalvų, nors tiktų gal ir ryški vyšninė, žalia smaragdinė, na nežinau, reiktų į modelį žiūrėti pirma ir ne miniakas aišku.  :ax:​ 

Atsakyti

Man tokio tipo suknios patinka, pati net uzsinorejau . Gal reiks pagalvoti, amazu kokia veselia nusimato... :D https://www.asos.com...uery=&cid=12899

arba

https://www.asos.com...uery=&cid=12899

Ir tt.....

Atsakyti