Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

dar vienas absurdiskas straipsnio pavadinimas: https://www.lrytas.l...dami--12673530/

Kokia dar senjore??? Moteriskei gal apie 50+, o ji jau vadinama senjore.  Kas darosi tiems zurnaliugoms?

Atsakyti

tai neaišku, ar ji lygiai toks pats raumenų kalnas buvo, kai dukras gimdė. gal buvo saikingiau tų raumenų, kas ten žino. juk pirmagimę gimdė 25-erių. 

Nezinau,  bet jei sportuoja nuo 12 klases, tai iki 25 galejo jau sio to paskiekti isvaizdoje. Aisku, toks monstras tikrai gal nebuvo tada.

Atsakyti

tai neaišku, ar ji lygiai toks pats raumenų kalnas buvo, kai dukras gimdė. gal buvo saikingiau tų raumenų, kas ten žino. juk pirmagimę gimdė 25-erių. 

Na OK, o jei moteris ne raumenų uzsikacialino, o tarkim lasiako  daug priaugs? Tai jau irgi vsio, mesti tokią, nes nebe taip atrodo kaip prieš gimdymą?

Atsakyti

dar vienas absurdiskas straipsnio pavadinimas: https://www.lrytas.l...dami--12673530/

Kokia dar senjore??? Moteriskei gal apie 50+, o ji jau vadinama senjore.  Kas darosi tiems zurnaliugoms?

Tai tas projektas lyg tai nuo 50 m priima dainuojančius. 

Atsakyti

48 metu mociute!  :laugh:  Ir nuotraukos, ir straipsnio pavadinimas  tikrai ateme zada.  https://www.lrytas.l...utina-12609927/

Čia tiesiog močiutinas  :D 

DĖve, dĖve, ko tik tie žmonės iš savęs nepadaro.... :unsure: 

nu sorry, man čia tiesiog nenormalu yra, kad moteris šitaip atrodo. aš suprantu tą kultūrizmą ir kad moterys juo užsiima, bet čia jau pereboras totalus man. aš, to vyro vietoj, prie tokios moters tiesiog negerai jausčiausi, o jei dar ir koks iš smulkesnių vyrų būčiau, nu tai vapšie kaip su kokiu transvestitu kultūristu jausčiausi gyvendamas. mano tokia nuomonė tiesiog, aš juk ir parašiau, kad aš galvoju, o ne kaip faktą pateikiau, kad nuo tokių visi vyrai pabėgti turi.

Nesupranti tu kultūrizmo, škias, nes čia būtent jis. Greičiausiai sakydama "kultūrizmas" apie fitnesą galvoji.

O kaip vyrui su tokia jaustis? Na, yra tokių, kurie puikiai ir su prigimtiniais vyrais jaučiasi. Tai ir šitas variantas nestebina  :D​ 

Atsakyti

nu čia matai pagal laidos pavadinimą atseit, nes bus "Lietuvos balsas. Senjorai", gal todėl ir užvadino senjore :) 

Na OK, o jei moteris ne raumenų uzsikacialino, o tarkim lasiako  daug priaugs? Tai jau irgi vsio, mesti tokią, nes nebe taip atrodo kaip prieš gimdymą?

aš noriu pasakyt, kas per daug - tas  nesveika. ir taip moteriai atrodyt man nėra normalu. lygiai nėra normalu, jei moteris sveria 150kg . moterų fitnesas man iš dalies net gražu, nes tikrai gražūs, ištreniruoti kūnai, bet čia jau kažkoks Hulk'as Hogan'as :D 

Atsakyti

Nesupranti tu kultūrizmo, škias, nes čia būtent jis. Greičiausiai sakydama "kultūrizmas" apie fitnesą galvoji.

O kaip vyrui su tokia jaustis? Na, yra tokių, kurie puikiai ir su prigimtiniais vyrais jaučiasi. Tai ir šitas variantas nestebina  :D​ 

tai gal geriau tuo kultūrizmu lai vyrai užsiima :D nes nu man kažkaip absoliučiai nesiriša šis sportas su moterim :D fitnesas taip, man gražu, tiek vyrų, tiek moterų. tų ir kultūristų būna tokių "akmeninių uolų", kad baisu žiūrėt, bet į tokią "akmenį uolą" moterį dar baisiau žiūrėt. 

Atsakyti

tai gal geriau tuo kultūrizmu lai vyrai užsiima :D nes nu man kažkaip absoliučiai nesiriša šis sportas su moterim :D fitnesas taip, man gražu, tiek vyrų, tiek moterų. tų ir kultūristų būna tokių "akmeninių uolų", kad baisu žiūrėt, bet į tokią "akmenį uolą" moterį dar baisiau žiūrėt. 

Dėl gražumo aš tau pritariu. Bet kultūrizmu užsiimantys turi teisę manyti kitaip.

Dar grožis kaip grožis. Bet tai yra žiauriai nesveika.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 23 lapkričio 2019 - 14:40

Orage, kas per netvarka, šeštadienis, o tu ne darbe. Tigi daaaarbas sugrius.

O apie striukę gi buvo kažkokua istorija, kad kažkas kažko nesimatavo, paskui matavosi, paskui nuolaisos buvo.... Ar aš su savaičike ​ jumej sulieju?

Jumei mumei su kažkuo painiojat.  Su Oraginu dar suskaičiavom, kad jo paskutinė pirkta prieš 2 metus.

Įkalbėjimas ir apsipirkimas įvyko stebėtinai  lengvai ir greitai. GaliCia užsikonspektuoti, 1 vnt Oraginui, 1 vnt Oragei. :rolleyes:

Atsakyti

Dėl gražumo aš tau pritariu. Bet kultūrizmu užsiimantys turi teisę manyti kitaip.

Dar grožis kaip grožis. Bet tai yra žiauriai nesveika.

be abejo. aš ir sakau, tik kaip aš galvoju, man negražu, nesveika ir ypač moterims visiškai, mano akimis, netinkamas sportas. 

Tie kalnai vyrai irgi man net labai negražu. 

Atsakyti

be abejo. aš ir sakau, tik kaip aš galvoju, man negražu, nesveika ir ypač moterims visiškai, mano akimis, netinkamas sportas. 

Tie kalnai vyrai irgi man net labai negražu. 

Jeigu taviškis kultūrizmu nusprestų užsiimti - tai gal kažkaip susitaikytum su tuo negrožiu 😅 ...ar neleistum

Atsakyti

Jeigu taviškis kultūrizmu nusprestų užsiimti - tai gal kažkaip susitaikytum su tuo negrožiu 😅 ...ar neleistum

Tą patį norėjau paklaust 😀. Vat jei nuspręstu, negi mestum ji, frofesore?

Atsakyti