Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jeigu taviškis kultūrizmu nusprestų užsiimti - tai gal kažkaip susitaikytum su tuo negrožiu 😅 ...ar neleistum

na, kalbėtis tikrai prireiktų, ieškotumėm kompromisų. bet jei žmogus visai nekreiptų dėmesio į mano nuomonę, tai kuo baigtųsi tikrai negaliu prognozuot :) bet šiuo klausimu manau galiu būti rami, nes mano vyrui tie raumenų kalnai irgi nebent kokiuose veiksmo filmuose žiūrėtini :D jo sporto klube, kur anksčiau sportavo, buvo toks treneris raumenų kalnas, tai jis pats man neretai sakydavo, kad jam ten jokio grožio tuose pripumpuotuose raumenyse :D 

Atsakyti

Labas vakaras, aš po darbų, pavalgiau pagaliau, o daba lovoje drybsau ir kūčiukus graužiu 😁 

Turiu kokteilį džintonic 🥰 bet tai kaip tingiu eiti pasidaryti...

Atsakyti

aš tai šalto alaus  noriu  :oh:  nu vat tiesiog taip, noriu ir viskas :D atrodytų kame bėda, bet bėda yra- darbe gerti neleidžia :lol: 

Atsakyti

aš tai šalto alaus  noriu  :oh:  nu vat tiesiog taip, noriu ir viskas :D atrodytų kame bėda, bet bėda yra- darbe gerti neleidžia :lol:

Bėda tikrai 😁

Atsakyti

Mes su anyta Alitos semi dry butelį patvarkėm, Mb viskio, ne butelį, gal 100ml. Dabar laukiu muzikinės kaukės. 

Atsakyti

Mes su anyta Alitos semi dry butelį patvarkėm, Mb viskio, ne butelį, gal 100ml. Dabar laukiu muzikinės kaukės. 

norėjau apie jūsų butelį šampės rašyt, bet.... susigėdau ir einu alaus :lol: 

Atsakyti

Frofė susigėdus????? Šią dieną siūlau atžymėt!!!!

Priedas  Screenshot_20191123-193428__01.jpg   257,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš jau su kokteiliu 🍸 galvoju naujuose namuose reikia taurių kokteilinių skirtingų 🥴🤭

Atsakyti

norėjau apie jūsų butelį šampės rašyt, bet.... susigėdau ir einu alaus :lol:

Nagi, nagi, ką norėjai rašyt, kad žvengi?  :hmm:  :mad2:  :D​ 

Atsakyti

Rykute, 23 Lap 2019 - 19:38, parašė: Aš jau su kokteiliu 🍸 galvoju naujuose namuose reikia taurių kokteilinių skirtingų 🥴🤭

jungiuos ir as

Priedas  IMG_20191123_194025-1.jpg   119,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aha, muzikinę kaukę žiūriu ir aš. Tik niekaip dar negaliu priprasti prie pakeitimų ...ir tie gigantiški laiptai, užimantys daugiau vietos nei visa scena, ir tie nauji vedėjai, ta bandoma sukurti pompastika ...

Atsakyti

Šiandien eisiu anksčiau miegot 😁

Pridėta:

Atsakyti