Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

omg  :blink: aš tai atsidariusi straipsnį puoliau tos močiutės ieškot, nes pirmiausia tai raumeningą vyrą pamačiau :D po to tik supratau, kad ten ir yra ta močiutė  :oh:  :laugh:  :laugh:

bet tai kur čia grožis nesuvokiu, atrodyt kaip vyrui...

Ir kaip jos vyrui šalia jaustis? ...kaip už sienos 😅

Atsakyti

O aš tai atkreipiau dėmesį, kad jau keturių anūkų močiutė, o dukroms dar tik 21 ir 23 metai...

Na po 2 vaikus gal dukros turi. Aš kai pati gimdžiau 19os, tai man neatrodo čia kažkas nepaprasto. Ne siekiamybe aišku, bet kita vertus, yra ir privalumų ankstyvoj motinystėj

Atsakyti

Na po 2 vaikus gal dukros turi. Aš kai pati gimdžiau 19os, tai man neatrodo čia kažkas nepaprasto. Ne siekiamybe aišku, bet kita vertus, yra ir privalumų ankstyvoj motinystėj

Manau šiais laikais 21 metų ir jau 2 vaikai nėra dažnas reiškinys, o man tai greičiau ir kažkas nepaprasto  :D 

Atsakyti

Manau šiais laikais 21 metų ir jau 2 vaikai nėra dažnas reiškinys, o man tai greičiau ir kažkas nepaprasto  :D

Kaimuose, uzkampiuose netgi labai daznas iki siol. Mokykla pabaigei  (ar nespejai baigt), jau ir "v damki", vaikai viens po kito.   Jos nemate kitokio gyvenimo, ju mamos taip pat gimde nepilnametes ar vos 18,  isvaziuoti mokytis irgi nesiekia.

Atsakyti

Tai kad nelabai ir retas reiškinys. Ir tikrai ne tik kokiose kaimo bakuzese. Gimdo if normalios merginos, derina su studijom motinyste. Nieko  čia nepaprasto. 

Va uzpernai draugės dukra 19os pagimdė. Ir viskas OK, pasiėmė akademinės metams, db grįžo į studijas, vaikas į darželį. Vyras jos dirba, uždirba, seniai jie kartu, gal nuo 15is metu. Graži normali šeima. O draugė  jauna močiutė. 

Atsakyti

Tai kad nelabai ir retas reiškinys. Ir tikrai ne tik kokiose kaimo bakuzese. Gimdo if normalios merginos, derina su studijom motinyste. Nieko  čia nepaprasto. 

Va uzpernai draugės dukra 19os pagimdė. Ir viskas OK, pasiėmė akademinės metams, db grįžo į studijas, vaikas į darželį. Vyras jos dirba, uždirba, seniai jie kartu, gal nuo 15is metu. Graži normali šeima. O draugė  jauna močiutė. 

Na nesakiau, kad ir tau keista. MAN keista net keturių anūkų močiute būti kai dukroms tik 21 ir 23. 

Atsakyti

Ir kaip jos vyrui šalia jaustis? ...kaip už sienos 😅

o ten apie vyrą rašoma? neskaičiau visko :) kažkodėl galvoju, kad vyras nuo tokios turbūt seniai pabėgęs :D 

Atsakyti

o ten apie vyrą rašoma? neskaičiau visko :) kažkodėl galvoju, kad vyras nuo tokios turbūt seniai pabėgęs :D

Tai vyrai tik dėl išvaizdos moterų nepalieka?

Atsakyti

Grazias palieka pirmiausiai, paskiau jau ir negraziuju eile ateina. :D 

Atsakyti

Tai vyrai tik dėl išvaizdos moterų nepalieka?

nu sorry, man čia tiesiog nenormalu yra, kad moteris šitaip atrodo. aš suprantu tą kultūrizmą ir kad moterys juo užsiima, bet čia jau pereboras totalus man. aš, to vyro vietoj, prie tokios moters tiesiog negerai jausčiausi, o jei dar ir koks iš smulkesnių vyrų būčiau, nu tai vapšie kaip su kokiu transvestitu kultūristu jausčiausi gyvendamas. mano tokia nuomonė tiesiog, aš juk ir parašiau, kad aš galvoju, o ne kaip faktą pateikiau, kad nuo tokių visi vyrai pabėgti turi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 23 lapkričio 2019 - 13:21

jei tokia isvaizda tiko vaikams padaryti, tai ko jau dabar tam vyrui ( jei toks/tokie  tebera) turi nebetikti?

Atsakyti

jei tokia isvaizda tiko vaikams padaryti, tai ko jau dabar tam vyrui ( jei toks/tokie  tebera) turi nebetikti?

tai neaišku, ar ji lygiai toks pats raumenų kalnas buvo, kai dukras gimdė. gal buvo saikingiau tų raumenų, kas ten žino. juk pirmagimę gimdė 25-erių. 

Atsakyti